Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв трактор да си купя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв трактор да си купя?

Ако не се лъжа е към 60 к.с,а бе става,ама не и за много тормоз.

Поздрави

Коментар

Включвам се с месеци закъснение. Но все пак да кажа, че имам много ясен поглед около Програмата за развитие на селските райони. По тая програма се субсидира покупката на земеделска техника, ако клиентът отговаря на определени условия. В момента приемането на проекти е спряно, очаква се след Нова година програмата да тръгне пак. Ако някой иска, мога да споделя знания и опит. Иначе се занимавам се с "Ню Холанд" и "Лемкен"...
      Георги Донев, 0889 437 687
      Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от cxxc Преглед на мнение
        Включвам се с месеци закъснение. Но все пак да кажа, че имам много ясен поглед около Програмата за развитие на селските райони. По тая програма се субсидира покупката на земеделска техника, ако клиентът отговаря на определени условия. В момента приемането на проекти е спряно, очаква се след Нова година програмата да тръгне пак. Ако някой иска, мога да споделя знания и опит. Иначе се занимавам се с "Ню Холанд" и "Лемкен"...
        Предполагам, че визирате само Мярка 121 от ПРСР. ПРСР не субсидира само посочените инвестиции, както и че цялата програма не е спирана. Дори мисля, че има мерки, които още не са започнали да действат.

Коментар

Трактора е важно нещо.. Но по-важното е кой ще го кара !

Да не стане като с един приятел, който купил един "супермодерен" трактор за ловната база, а не може да му намери тракторист..

Гледам го - умърлушен един такъв. "Какво става бре?"

- Ооох, остави се.. Нали купих тракторче за ловната база. Ама то бъкано с компютри, GPS-и и какво ли не. Казва къде е ходил, къде и колко е орал, какъв разход на гориво е направил..
          Не мога да му намеря тракторист.. Никой не иска, като види за какво става въпрос. Един литър нафта не може да открадне или на съседа си нивата да изоре на частно.

Та това е работата.. Стои си тракторчето и никой не иска да го кара

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
            Предполагам, че визирате само Мярка 121 от ПРСР. ПРСР не субсидира само посочените инвестиции, както и че цялата програма не е спирана. Дори мисля, че има мерки, които още не са започнали да действат.
            Точно така. Имах впредвид мярка 121, понеже тук става въпрос за купуването на трактор и обработването на земеделска земя. Другите мерки вървят, но за тях нямам представа, тъй като не представляват интерес за нашата дейност.
            Nissan Patrol Y60

Коментар

Намерих една машина, която става освен за работа и за оф-роуд. И, което е различно при подготвянето - няма нужда да се доокомплектова, а да се разкомплектова (вж прикачен файл).
              Прикачени файлове
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Този Китаец лие?Каква цена има?
                Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
                  Този Китаец лие?Каква цена има?
                  Не питай за цена, няма никакво значение. По стечение на обстоятелствата се занимавах с един "китаец". Сервизирахме го. Повярвай, забрави ги. Забрави и турските сглобки - за тракторите става въпрос. Даже руските са по-добри...
                  Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от cxxc Преглед на мнение
                    Даже руските са по-добри...
                    Че какво им е на руските? Около 40 год. по нашите ширини са ползвани почти изцяло не руски, ама съветски. И са вършили работа. И то доста.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                      Че какво им е на руските? Около 40 год. по нашите ширини са ползвани почти изцяло не руски, ама съветски. И са вършили работа. И то доста.
                      Абсолютно вярно! И са вършили не доста, а всичката работа. Просто не е имало възможност да се купуват истински...
                      От 90-та година се занимавам с трактори - първо с поддръжка и ремонт на руски, после с продажба, обслужване и ремонт на "Ню Холанд". По мое мнение, има разлика, във всичко. Като се започне от надеждността, ремонтопригодността, разхода на гориво, разхода на масло, та чак до ергономичността.
                      Тук съм "младши участник", но в бизнеса с трактори съм малко по-нагоре в ерархията, можете да ми вярвате...
                      Nissan Patrol Y60

Коментар

Този мотор от картинката на фена на Ню холанд май ми е познат Поздрави от конкуренцията

Коментар

Първоначално публикуван от iv75 Преглед на мнение
                          Този мотор от картинката на фена на Ню холанд май ми е познат Поздрави от конкуренцията
                          Поздрави, Ванка!
                          Nissan Patrol Y60

Коментар

Става въпрос за комкуренция при тракторите,или при моторите?

Коментар

При тракторите

Коментар

При тракторите
                                Що не оставиш тел.,трябва да се чуем?Търся трактор 2ра ръка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X