Намирам ги аз тези ЗАЗОВЕ само че не ми се даваха 400лв. да го купя и го предложих на приятел сега само ще го направя все едно е излязал от мототехниката.
Днес ми потрябва да почистя няколко детайла на песакоструйка а нямам.
Отдавна съм купил пистолет от Бриголаж и пясък но така стоят защото не ми е трябвало но днес за час време от един стар гардероб стана ето това.
Проблем ми е компресора не стига въздух по на там и това ще се реши.
Колега искашемисе да направя едно кръгче с твоя трайк но се опасявах да не я науча да върви като моята.
Трайка беше довършван до 4.30ч сутринта и пак карборатора не беше на ниво и изобщо не и се вървеше както трябва но поне не се разпадна по пътя.
Но вече имам време да оправя всички дреболий до събора догодина има доста време.
Вчера като погледнах двигателя на трайка лежи на рообара от зад и двата тампона на двигатела скъсани.
Тази вечер мислех да питам от каде може да се намерят.
Но случайно при търсенето на подходящи да заместя оригиналните намерих същите но били от москвич-8 .
Още не съм сложил тампоните защото обмислям да сложа още два тампона в задния край на двигателя.
Така ще стане доста здраво че ако ми се падне трасе като в Севлиево да не загубя двигателя.
Сигорно ще има вибрации по трайка от многото тампони но няма да ме е страх че ще се повлече двигателя по мен.
Коментар