Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЕВРОТРИАЛ 2009/ ГЕРМАНИЯ
Свий
X
-
До: ЕВРОТРИАЛ 2009/ ГЕРМАНИЯ
Това събаряне на дървета не е ли наказуемо?Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
Коментар
-
по логика все едно са препядствие все едно да мине през една скала и да е направи на парчета.
вижда се че от организацията са сложили гуми за да ги защититят от нараняване но пък и регламента
е така направен че ако даде на задна за да избегне допира ше го пенализират.
според мен тези дървета трябва да се заобиколят за какво са му на този колега два завиващи моста
и да прай такива циркове.не се вижда много добре но ако беше избегнал да миене на право това тракторче най вероятно
на страничния наклон шеше да е обърнато макар и да не познавам машината наклона се вижда че е голям
и имено за това кара така.
поздрави
Коментар
-
На този брадва не му трябваПървоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
Че аз да вземам по-заден номер и трасето ще е станало на магистрала 

Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
Днес слънцето се показа и взех малко да попрегледам джипките из двора.
Докато се усетя вече бях хванал ъглошлайфа, махнах един грозен БУЛБАР и започнах да шкуря предния капак, ама така внимателно, ръбчетата на ръка...както си му е реда. В този момент се сетих: Какво правя аз (по дяволите)??? Тоя джип ще ходи на траял, а не на изложба.
Къде къде по важно е да раздвижа спирачните апарати и да сменя някоя друга семеринга, че да намаля течовете. Или да сменя тампоните по окачването, че някой от тях са там от както е станало джип.
Трябва да си направя списък със нещата за "пипване" по джипа, и да започна за отмятам едно по едно.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
Коментар
-
Здравейте, днес получих мейл със списък на заявките за участие в Евротриал 2009, по нации:
Финнландия - 8 участника
Норвегия - 15 уч.
Русия - 15 уч.
Швеция - 18 уч.
Унгария - 14 уч.
Англия - 14 уч.
Италия - 16 уч.
Австрия - 15 уч.
Швейцария - 20 уч.
Испания - 6 уч.
Чехия - 20 уч.
Германия - 22 уч.
и за България съм заявил - 6 участника. Общо над 180 автомобила. Тук е момента да Ви припомня , че желаещите за участие могат да ми изпратят в лично съобщение информация за отбора/ пилот и навигатор/ снимка на автомобила и техническа информация за опредеделяне на съответния клас.
Поздрави Иво.
Коментар
-
Здр
Искам да попитам коя е последната дата за записване в състезанието защото все още незнам как стой въпроса с финансите.Ако има време машината ще се подготви но си трябват пари.
Та молбата ми е можеш ли да ми кажеш коя е последната дата.И дали на теб или на някой друг трябва да се пращат заявки!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Абе и аз нещо го окъсах с Финансите.
То 2 коли, 2 мотора, 3 самурая и къща в строеж... кое по-напред.
Добре че нямам жена и деца, че тогава съвсем не се виждах.
Поне с къщата да свърша, че дапочвам джиповете 1 по 1.
Явно тази година няма да има БЕСЕН ЖЪЛТ САМУРАЙ по състезанията.Последно редактирано от Kaskadiora; 08-06-09, 17:21.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
Коментар
-
ще се чуем тези дни с Иво и ще питам.по принцип той каза че не повече от 20 джипа от всяка държава от България няма да има многоПървоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнениеЗдр
Искам да попитам коя е последната дата за записване в състезанието защото все още незнам как стой въпроса с финансите.Ако има време машината ще се подготви но си трябват пари.
Та молбата ми е можеш ли да ми кажеш коя е последната дата.И дали на теб или на някой друг трябва да се пращат заявки!
така че ако решиш товариш на ремаркето и газ саписваш се на място.
има вече качен регламент можеш да го рагледаш.
поздрави
Коментар
-
спокойно напълно нормално я виж какъв палат си сътворил това не еПървоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнениеАбе и аз нещо го окъсах с Финансите.
То 2 коли, 2 мотора, 3 самурая и къща в строеж... кое по-напред.
Добре че нямам жена и деца, че тогава съвсем не се виждах.
Поне с къщата да свърша, че дапочвам джиповете 1 по 1.
Явно тази година няма да има БЕСЕН ЖЪЛТ САМУРАЙ по състезанията.
гратис а и пълен двор си имаш с играчки.тази година ще зяпаме па догодина можем и да караме поне аз отпадам от играта Иво знае защо
все пак от доста време прайм сметките но без кръчмара
не излизат
и без това джипа ми е разгобен и се поулисах доста
поздрави
Коментар
-
Днес бяха първите тестове на ЧЕРВЕНИЯ джип. Все още не е боядисан, но се движи без забележки.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
Коментар
-
Малко уточнения за клас S-Standart.
1. Има ли ограничения за лифт на колата или височината се ограничава с размера на гумите.
2. До колкото разбрах купето не може да се реже, но ако колата е със свалящ се таван, нали няма проблем да бъде свален.
3. Как се тълкуват елементи от стъклопласт /каллици, капаци .../ със стандартна форма.
4. Могат ли да се подсилват мостове, щанги ...
5. Смяната на предавателните числа на диференциалите как се тълкува ... или никой може да на разбира за това
Въпросите са ми насочени по скоро за догодина ....
Макар че Тойотата ми е готова, но още не съм решил как да доработвам купето ... и като цяло дали да не стегнем нова кола ...BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...
Коментар
-
Последните новини са че Иво е карал с испанския отбор, ще чакаме вести от него.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар