Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕВРОТРИАЛ 2009/ ГЕРМАНИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЕВРОТРИАЛ 2009/ ГЕРМАНИЯ

Аз има доста окастрен и напълно прежален сузуки самурай.
    Ако се намерят спонсори за таксите за участие и някой лев за път може до отидем да се покатерим по немски камъни.

Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Каскадьор, благодаря за интереса, ти си първият , който разбира че наистина може да се участва с различни от към подготовка машини, дано да не си последния, продължавам да двърдя че има много и други машини , които могат да се престрашат. А сега нещо конкретно- преди два часа получих мейл от организацията, която ме кани на 24 Януари на официалното представяне на състезанието. Аз ще пътувам от Испания директно. Ако някой иска да дойде - градчето на срещата е Bruchsal, близо до Starasbourg. Както разбирате аз съм поел нещата много сериозно и очаквам , че поне някой ще пе подкрепи в крайна сметка ще веем българското знаме.

Коментар

Първоначално публикуван от spark & ivo Преглед на мнение
        Каскадьор, благодаря за интереса, ти си първият , който разбира че наистина може да се участва с различни от към подготовка машини, дано да не си последния, продължавам да двърдя че има много и други машини , които могат да се престрашат. А сега нещо конкретно- преди два часа получих мейл от организацията, която ме кани на 24 Януари на официалното представяне на състезанието. Аз ще пътувам от Испания директно. Ако някой иска да дойде - градчето на срещата е Bruchsal, близо до Starasbourg. Както разбирате аз съм поел нещата много сериозно и очаквам , че поне някой ще пе подкрепи в крайна сметка ще веем българското знаме.
        Добре си го замисли, но тука май големите оффроудъри, нямат мерак за голи състезания Или нямат възможност де...
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Разгледах официалният им сайт.
          Все още нямат точният правилник, а ми беше интересно изискванията за отделните класове и най-вече за класовете СТАНДАРТЕН, и ОРИГИНАЛ. В другите МОДИФИКАДО и ПРО-МОДИФИКАДО все още нямам сили (пари) да се борим за успех. Интересно е поне веднъй да се участва "за участие" за да се усети характера на състезанието и да се знае какво трябва да се подготви за евентуално участие "за победа".
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Организаторите обещаха да ми изпратят конкретна информация за отделните класове. По време на представянето на състезанието на 24 Януари в Bruchsal ще бъде изяснен напълно регламента, изискванията за класовете, норми за участие условия за технически парк, къмпинг изобщо пълно изясняване на състезанието. Хубавото на тази среща е , че ще имам възможност да се запозная не само с организаторите , но също така с представители на отбори от цяла Европа.

Коментар

Ще акцентирам върху нещо много важно- за да започнем да търсим спонсори и да организираме участието на първо място трябва да се знае колко участника ще бъдем. За момента разбирам че състезанието не поражда голям интерес за учстие от българските отбори . Оставам доста учуден от този факт в сръвнение с интусиазма ,който пораждат други европейски и балкански състезания за много от българските състезатели.

Коментар

Интерес явно има, проблема е че в Б-я много малко се практикува траяла в състезанията и както писа Иван почти няма машини подготвени за тази дисциплина.Нашата машина беше замислена основно за траял и в продължение на две години я доработваме за рали каране, кавито са състезанията тук.
                Все пак с удоволствие бих дошъл да погледам и да подкрапя българския отбор.

Коментар

Ще акцентирам върху нещо много важно- за да започнем да търсим спонсори и да организираме участието на първо място трябва да се знае колко участника ще бъдем. За момента разбирам че състезанието не поражда голям интерес за учстие от българските отбори . Оставам доста учуден от този факт в сръвнение с интусиазма ,който пораждат други европейски и балкански състезания за много от българските състезатели.
                  Има интерес,като се появят техническите изисквания в отделните класове ще си проличи.

Коментар

Това е мястото където можете да разгледате регламента и изискванията в отделните класове- на английски и немски
                    www.eurotrial.org/downloads/index.html

Коментар

Eто един обширен фото- репортаж от ЕВРОТРИАЛ 2008 в Норвегия в Американския сайт Pirate 4x4
                      PIRATE 4x4 SKANDINAVIA EUROTRIAL GALLERY

Коментар

Иво не е като да няма интерес. Желание има. Просто у нас главния проблем обикновено са средствата... Започваме да мислим сериозно по въпроса.
                        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

и у нас не е правилно най вече навсякаде главниа проблем са средствата в чужбина не е розово
                          който н вярва да дойде да види.
                          просто това е състезание да идеш да си напраиш кефа ако се покрият някви разходи добре дошло ше си изкараш добре но само при факта че ше се вее българско знаме заслужава малко повече внимание не мислите ли?
                          гледам страшни изкжазваниа на дакар темата а пък нито един балгарин нема да кара е бати понякога се замислиам и ми идва да не се заниамвам повече.както и дае ше ви тормозим с темата траял пък ако щете пишете.
                          да живе дакар там е истината най лесно евтино и сташно шоу немам думи митсубиши ,фолсфаген и BMW
                          трима играчи всичко друго е ала бала.
                          поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                            ... само при факта че ше се вее българско знаме заслужава малко повече внимание не мислите ли?
                            гледам страшни изкжазваниа на дакар темата а пък нито един балгарин нема да кара ...
                            Близнакът много добре го е казал в темата за Дакар

Хубаво е че се гордееш че си българин лошо няма.Но за да вееш флага на международни участия патриотизмът само не стига.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Близнакът много добре го е казал в темата за Дакар
                              Какво точно имаш впредвид?

Коментар

Какво точно имаш впредвид?
                                Ами това, че няма защо да се чудите, че нямало интерес за участие.
                                Само интерес и един гол ентусиазъм не стигат. Интерес и ентусиазъм със сигурност има, но за да има смисъл да се ходи по международни състезания си трябва и някаква подготовка. На първо място на машината. Хич друго да не е, една клетка трябва има, та да не си строши главата, ако се изтъркаля (а като гледах видеото, което си пуснал, търкаляне си има).
                                Точно на тебе няма никакъв смисъл да се обяснява какво може да струва подготовката на джипа.

Дори и да има някой с що-годе подготвена (и прежалена) машина, идва следващия момент, че джипката трябва да стигне до мястото на състезанието. Тук, в България, може и да си караме на собствен ход, ама като трябва да се отиде на над 1200 км в едната посока? Трябва платформа с влекач или автовоз. Ако си имаш - добре, но ако нямаш, трябва съответно да платиш някому за тази услуга, включително и да поемеш разноски по едноседмичен престой.

Едно, друго, трето и тя сметката набъбва. Скучаещите милионери в офроуд средите като че ли не са много. Навалица от спонсори, желаещи да финансират състезатели по офроуд, засега също не се забелязва. Особено пък ако човек тепърва ще навлиза в спорта и още няма постижения, с които да се похвали.

В крайна сметка, колкото и да ти е интересно и да искаш да се пробваш в чужбина, просто нищо няма да се получи, ако сметката с финансите не излиза ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X