Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2014: АРЖЕНТИНА, БОЛИВИЯ, ЧИЛИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2014: АРЖЕНТИНА, БОЛИВИЯ, ЧИЛИ

Това е част от играта.Този път победи Дакар.
    Със сигурност обаче това отпадане ще направи отбора по-опитен и мотивиран за следващи изяви.
    Респект момчета,благодаря че чрез вас бяхме пак част от магията Дакар.

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
      Ей хора, ама това гориво е съществена и основна част от цялостния комплекс, казвате го сякаш е нещо маловажно, което в един момент е обърнало колата.Верно е че късмета играе важна роля, но свеждането на зависимостта от късмета до минимум дава по-големи шансове...
      До година ще е по-добре!
      Айде точно в този момент, всички да се въздържим от даването на акъли и оценки (пиша го съвсем добронамерено)! Тази година видимо е много по-трудно за всички - и големи и малки! Момчетата се бориха мъжки - целия тим! Да им отдадем заслуженото, а анализите да ги оставим като се приберат в България живот и здраве, и разкажат повече! Предварително благодаря на всички за разбирането!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Айде точно в този момент, всички да се въздържим от даването на акъли и оценки (пиша го съвсем добронамерено)
        Ама аз не го пиша добронамерено,щото аман от ......... !

Коментар

Та това било Дакар. Като гледам класирането и случваштото се днес при всички видове возила, класове и групи - страшно мазало - нищо общо с вчера, оня ден и те така... Кома води, Сайнц с час и кусур назад, Сотников май не е разбрал, че кара тежката техничка....

Коментар

"Още снощи, като видях видеото от бивака по БНТ, в което Въшката каза "За пръв път не съм оптимистично настроен" си знаех, че отпадането е само въпрос на време."

Яворе, за съжаление си много прав. Пламен го познавам от 23 години и снощи за първи път го чух да казва, че е песимистично настроен /без значение по какъв повод/, сигурно е имало защо. В крайна сметка всяко зло за добро. Благодаря на всички, които ги подкрепяхте!

Коментар

Кофти работа, след цялата подготовка... Немам думи, баси!
              Сега нека се наспят като хората, че бяха зомбясали. Ще има и други Дакари...

Коментар

Достойно представяне на нашият отбор,БРАВО!Таз година толкоз,догодина в 30-цата(дай БОЖЕ).Похвално за участниците в тази тема преобладават положителните мнения за представянето на момчетата,те имат нужда от една добра дума.Приятна почивка!!!

Коментар

"Много хора са ИЗВЕСТНИ, но много малко от тях са ДОСТОЙНИ" ...нашите Дакарци са и двете!
                  Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                  "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

За мен ДАКАР 2014 вече няма да е същия без Орлин и Пламен. РЕСПЕКТ за всички усилия които положихте да останете в състезанието !
                    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                      Айде точно в този момент, всички да се въздържим от даването на акъли и оценки (пиша го съвсем добронамерено)! Тази година видимо е много по-трудно за всички - и големи и малки! Момчетата се бориха мъжки - целия тим! Да им отдадем заслуженото, а анализите да ги оставим като се приберат в България живот и здраве, и разкажат повече! Предварително благодаря на всички за разбирането!
                      С тези си думи изказваш голямо неуважение към всички останали участници във форума..

Според мен много характер и мъжка борба от нашият екип за което имат уважението и възхищениео на всички ни, но това не променя факта от разочароващото представяне.. Сигурен съм че и те не са доволни от постигнатото, защото имаха много по-високи цели ... Но както каза Лусио Алварес "Дакар си е Дакар" .. този път бе още по-жесток и безмилостен към участниците..

По този повод си спомням и едно интерю на Карло Соуса /HAVAL H8/ "Всеки път когато завърша Дакар си казвам, че това е последният път който го правя... след 2 месеца просто разбирам че не мога без него.." .. Жалко за Соуса.. отпадна много злощастно..

Прави ми впечатление че в този Дакар повече от предишните.. заелите етапи победи се провалят тотално следващият етап... Станаха много примерите в това отношение

Коментар

Първоначално публикуван от Superchief Преглед на мнение
                        С тези си думи изказваш голямо неуважение към всички останали участници във форума..
                        Последното нещо което съм искал, е да проявя неуважение към когото и да било! Извинявам се, ако някой се е почувствал засегнат...

Коментар

тъжно ми стана

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                            Наистина е лош късмет това. Заради едно скапано гориво, да счупиш куп нерви, здраве и пари. Нищо, догодина повече. Браво за това че изобщо си осъществяват мечтата наречена Дакар.

Ивеко въпреки че е частен, си е направо заводски. От самото Ивеко залагат доста на Дакар, особено тази година, когато се очаква и титла за ДеРой. Както финансово, така и подкрепа чрез нови камиони. И точно залагат не на муцунестата кабина а на класически европейски трейлър. За това и по рекламите, и по клипчета се виждат класически европейски камиони, а бегачката на ДеРой или я няма, или е както казваш забутана нейде там. А като реклама играе хем ДеРой, хем транспортната му фирма с близо 1000 камиона, хем и самите немуцунести камиони. И то доста добре. По някакви статистики, миналият Дакар донесе близо 8% увеличение на продажбите на Ивеко в сектора на магистралните влекачи.

За Камаз не знам, но има логика в думите ти. Щом камаз бие на Дакар, значи толкова успешно ще меси и лай..ата някъде из Русия, пак е реклама. То руските пътища и дакарски са си тука-тука.

Маз е и той завдски, както и Хино, ама тях ги не смятам. Особено Беларусите, там президента е станал с гъза нагоре и е казал, че тря да има Маз на дакар и готово.

И малко снимки, да не е толкова постно.

На снимката, тези двамата (пилота и камиона) как са си полегнали - мамини убавци!

Жалко за нашите момчета, бориха се мъжки!
                            Имам въпрос към Тодор Христов - не може ли да си носите гориво, не съм запознат как стои въпросът със пренасяне на гориво през границите!
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Отново ще спомена Нестерчук, собственика на СИКСТ Украина. Той в блога си публикуваше и интересни данни относно финансовите разходи за Дакар. Та единственото нещо което не караше той е било гориво и гуми. Предварително се уговаряше с местни фирми /които доста печелят от това/ за доставка до биваците на гориво и гуми, което му излизаше с близо 50% над цените по които можеше да ги взима, но за сметка на това бяха точно на място, и с гарантирано качество.

Бог да го прости. Загина в пустинята на Емирства, подготвяйки се за Дакар 2014г. Затъна в пясъците и имаше три километра, които реши да извърви пеша, но получи топлинен удар и не можаха да го спасят.

Та, добре си е полегнал на сянка пилота на по-горната снимка.
                              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

ПОКЛОН пред целият отбор.
                                НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X