Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2014: АРЖЕНТИНА, БОЛИВИЯ, ЧИЛИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2014: АРЖЕНТИНА, БОЛИВИЯ, ЧИЛИ

Първоначално публикуван от bellew Преглед на мнение
    Интересно видео с BJ Baldwin (не мога да преценя от кой етап е)
    http://www.youtube.com/watch?v=Ubl0JIGGP3E
    В 54та секунда от видеото руснака минава на майчиния си език........
    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
      В 54та секунда от видеото руснака минава на майчиния си език........
      И има за какво! Такова поведение е меко казано "тъпо"...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Някой да преведе,че не разбирам френски...за какво е зора?

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          И аз не разбрах за какво е спора. Някой схвана ли точно ?

Коментар

По отношение на французина в продължение на 2 етапа "снаряда" Балдуин не го пуска да го мине.. въпреки пуснатият сентинел и освен това при едно от изпреварванията му блъска автомобила..в задната част ..не случайно му се извинява толкова време.... Французина му казва първо да научи правилата и после да състезава в Дакар.. и го пита дали знае колко струва тази техника...

Не претендирам за точност в превода...но мисля че е нещо такова..

Очаквах много повече от Балдуин.. но очевидно американските машини и пилоти не са конкурентноспособни за поредна година в най-великото състезание в рали рейда.. Европа доминира и като техника и като пилотски умения в Дакар...

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
              И аз не разбрах за какво е спора. Някой схвана ли точно ?
              Спора е затова, че не е дал път след като е чул сeнтинела.

Коментар

Малко интересни кадри с коментар от вчерашния етап:

Бързата асистенция на Race2Recovery. Това е единственият шанс за финал на военноинвалидите, след като и двата Боулера отпаднаха от надпреварата...

За разлика от тях, скиорът Алберт Ловера, прикован в инвалидна количка се справя доста добре. Вчера, например, бе на 54-о място

Знакова снимка - Себастиан Льоб е част от кервана на Дакар, като гост. Дали не разузнава за свое бъдещо участие?

Боливийската мото звезда Хуан Карлос Салватиера (Speedbrain). Беше посрещнат дори по-силно от Ево Моралес от сънародниците си.
                Вчера на родна земя завърши 20-и, в генералното е 16-и

Гордън бе 10-и вчера, в оверола е 24-и

Явно взима уроци от чичо Карлос. Между другото на тази снимка липсва само някой от пилотите на Монстър, за да се види какво пият всъщност всички. Не е някоя от енергийните лимонади, които ги спонсорират...

Още снимки от вчера вижте ТУК и ТУК

Коментар

Днес за десерт пак е включено спускане с над 800 метра денивелация за по-малко от 3 километра близо до Икике. Дали някоя местна телевизия ще предава на живо?
                  “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                  Walter Rohrl
                  GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Здравейте, искам да благодаря на хората стоящи зад излъчването на Дакар по родна ТВ. Аз съм фен на моторните спортове от доста време, но оффроуда не ми е бил приоритет досега. ( Днес стартира моя любим шампионат нека всички стискаме палци на ФВ да повторят успеха от миналата година.) Запалихте ме и скоро се надявам да мога да се присъединя и с машина, а не само с постове към оффроуд общността. В Дакар слабост са ми мотоциклетите и днес попаднах на едно интересно видео, което реших да споделя, тъй като стана дума и в предаването за полските фенове, а в клипа те са главните действащи лица.
                    http://www.youtube.com/watch?v=siA04SouqFM

Коментар

Роби Гордън етап 7: Down, But Not Out

Изпреварва около 12 автомобила, но пука гума. Резервната не пасва и кара 250-300км с два завити болта. Помага му с каквото може друг американски отбор El Martillo Racing (http://www.elmartilloracing.com/blogs/from-80-to-31/)

Роби Гордън етап 8:

Спира да зарежда на единствената бензиностанция по трасето, където има голяма опашка и губи около час. Изпреварват го всички камиони и им диша праха в прохода, където губи още време.

(Дано не съм се изгубил много в превода)

Коментар

Сериозни проблеми в СС-а за Сайнц!

Коментар

Къде мога да гледам както класирането за деня по отсечки така и директно да се обновява главното класиране според завършването в дневния етап.

Коментар

BJ Baldwin - "насинено и очукано" Chevy Colorado след "борба" с руските и др. екипажи Кръстил го е Гремлин (Gremlin)
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bj_chevy_1.jpg
Прегледи:1
Размер:171.4 КБ
ID:5554425
                            Хвали се, че за 9 девет дни (по скоро няма спукана гума Toyo. До сега в този Дакар съм чул само за една спукана Toyo гума - на Роби Гордън.
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bj_toyo_tire.jpg
Прегледи:1
Размер:194.9 КБ
ID:5554426
                            За съжаление посредствено представяне на BJ и Гордън тази година ...

Коментар

tracking dakar.nl

Коментар

Каргинов направи страхотен етап, 20 мин близо на Де Рой, а доколкото знам той е със стария двигател. Най ме е яд, за тези ограничения и при коли и камиони, убиха всякакво зрелище.
                                Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X