Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

На 2-ри етап - втория сектор - Младен е 12-ти а Пепи е 17-ти ...

Коментар

Когато се стигне до такива спекулации по-време на състезание,много замирисват нещата!Защо не са видяли евентуални несъответствия с хомологациите,а след старта ще ги изстъкват,нали за това са тех.прегледи!?Сякаш тех.комисия и съдиите са българи!

Коментар

Нещо май става с Пепи,а и автомобилите стартираха ще стане страшно по трасето.Изгризах си ноктите от нерви.Давай Пепи ние сме с тебе.

Коментар

Нека както миналата година коментарите на нашите да са отделно от общата тема за състезанието. Че ей сега ще станат 100 страници....
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...51#post1721551
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
            Нека както миналата година коментарите на нашите да са отделно от общата тема за състезанието. Че ей сега ще станат 100 страници....
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...51#post1721551
            Темата е Дакар 2012 и не виждам защо трябва да се цепи на 3-4теми.
            Аз спирам с коментарите де не трупаме страници.

В най-големия форум за 5 минути се трупат около 6 страници и на никой не му пречи.
            За справка http://www.advrider.com/forums/showt...752485&page=96
            __KTM__

Коментар

Не пропускайте дневника на рали "Дакар" от 22:30 по БНТ2. Ще се опитаме да запишем състезателите ни и да направим директна връзка с Руси, Руслан, Омбрето или Драев.
              На гости ще е рали шампионът Димитър Илиев.
              Повторение в полунощ по БНТ1...

Коментар

Първоначално публикуван от boevski Преглед на мнение
                Темата е Дакар 2012 и не виждам защо трябва да се цепи на 3-4теми.
                Аз спирам с коментарите де не трупаме страници.

В най-големия форум за 5 минути се трупат около 6 страници и на никой не му пречи.
                За справка http://www.advrider.com/forums/showt...752485&page=96
                Така е по-добре отколкото: Честита Нова Година ..Аре наще хванал съм се за палците и тн.А за това че в АДВ райдър се трупат по шест страници е че всеки търси информация и пише смислени неща.А не тоя май мина на трета ама май не бил той.Толкова не разбраха че това състезание не е на стадион и има много грешки и промени до крайното класиране за деня.

Коментар

По Евроспорт започна прякото предаване на финала на втория етап.
                  Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                    Когато се стигне до такива спекулации по-време на състезание,много замирисват нещата!Защо не са видяли евентуални несъответствия с хомологациите,а след старта ще ги изстъкват,нали за това са тех.прегледи!?Сякаш тех.комисия и съдиите са българи!

Проблема е това че дори състезание като "Дакар" вече не е същото.Само преди няколко години нямаше да променят правилника няколко месеца преди ралито което е напълно нечестно спрямо пилотите.Все едно да бяха съобщили на мотоциклетистите за лимитирането до 450сс. малко преди старта.Ако бяха казали за тази промяна навреме на техническия преглед щяха направо да ги дисквалифицират.Кво значи някой да ми дига прахоляк и хвърля павета при изпреварване дето не кара за класиране.Това навява мисли за побутане на братя Патронели...В Африка ралито беше стегнато и стриктно а сега се допускат тапанарски грешки и напълно малоумни решения на организаторите.Мисли се повече за рекламата и ПРа отколкото за играчите.
                    Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 02-01-12, 20:55.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                      Не пропускайте дневника на рали "Дакар" от 22:30 по БНТ2. Ще се опитаме да запишем състезателите ни и да направим директна връзка с Руси, Руслан, Омбрето или Драев.
                      На гости ще е рали шампионът Димитър Илиев.
                      Повторение в полунощ по БНТ1...

Ицо моля те кажи по телевизията че не всички мотоциклетисти имат право за смяна на три двигателя.По разни форуми пуберите вече пишат че това не е състезание а бой на фирмите с по колко двигателя са дошли.

Коментар

Сякаш бандата на нашия Янакиев е организатор,абе нали вече сме там,ще го побългарим това рали...

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                          Проблема е това че дори състезание като "Дакар" вече не е същото.Само преди няколко години нямаше да променят правилника няколко месеца преди ралито което е напълно нечестно спрямо пилотите.Все едно да бяха съобщили на мотоциклетистите за лимитирането до 450сс. малко преди старта.Ако бяха казали за тази промяна навреме на техническия преглед щяха направо да ги дисквалифицират.Кво значи някой да ми дига прахоляк и хвърля павета при изпреварване дето не кара за класиране.Това навява мисли за побутане на братя Патронели...В Африка ралито беше стегнато и стриктно а сега се допускат тапанарски грешки и напълно малоумни решения на организаторите.Мисли се повече за рекламата и ПРа отколкото за играчите.
                          Абсолютно!!!Без думи!!!
                          Иво (таксито) Андреев
                          0988 91 80 50
                          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Близнак това със стоковите АТВ-та и лимитиране на кубатурата аз го знам отпреди сумати месеци къде не се имтересувам толкова, еле па кво остава за райдърите на Дакара, а що се е получило така требва на боб или кафе нещо да се бае. Така че некак си не е коректно некой да маа гащи със стоков Раптор а друг да плющи из дюните със 900 и кусур кубиков ТДМ. Така ако ще има правила поне да се спазват.

п.п. Ма доколкото съм чувал отук оттам и там са едни латино сериали с неясен хепиенд, поне твоя човек(пу-пу да не го уручасам) върви как си требва, вчера въжета, днеска гума иначе можеше да е с две етапни напред.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                              Близнак това със стоковите АТВ-та и лимитиране на кубатурата аз го знам отпреди сумати месеци къде не се имтересувам толкова, еле па кво остава за райдърите на Дакара, а що се е получило така требва на боб или кафе нещо да се бае. Така че некак си не е коректно некой да маа гащи със стоков Раптор а друг да плющи из дюните със 900 и кусур кубиков ТДМ. Така ако ще има правила поне да се спазват.

п.п. Ма доколкото съм чувал отук оттам и там са едни латино сериали с неясен хепиенд, поне твоя човек(пу-пу да не го уручасам) върви как си требва, вчера въжета, днеска гума иначе можеше да е с две етапни напред.
                              Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение

Всички бяхме чували че може от АСО да го решът но нямаха ясно становище по въпроса.Поне не толкова ясно колкото при мотоциклетите.Миналата година имаше тупани по 900сс.при частните пилоти.А не хоп карай за разходка.
                              Аз знам че промени се правят отрано и постепенно.Махачек и на задника си има логото на Дакар.Нали се сещаш че няма да плаща такси и маа гащи дотам ако знае че ще го отрежат.Сега тия двамата с Биг боровете дето ги върнаха в играта по-честно ли е спрямо другитеАко на АСО нещата им бяха кристално чисти щяха незабавно да ги върнат в къщи.А сега ще станат разправии при първата конфликтна ситуация.

А Гордън и тази година бил със съкратен бюджет намалени механици и време за тестове и подготовка.Явно обаче лекото увеличаване на рестрикторите вече дава предимство на бензиновите болиди.Трябва да го видиш с реалните 800кс.на чука кви ги върши.Имаше много оплаквания че с 35мм. колите не можеха да отлепят на високите надморски височини.Дори ние с Тойотата на места ръгахме на бавни.Фау Ветата напускат състезанието и о чудо организаторите пускат малко въздух на тези дето са без две турбини и електроника за всеки етап.

А между другото Волвото е изгоряло заради един спестен шлаух за 50Евро.
                              Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 02-01-12, 22:18.

Коментар

Насър пак се доказва, стартира 30 и някой си и спечели етапа за днес. А Гордън само как присигна на финала...Ставам им фен при колите за този Дакар
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X