За Сливен незнам но живот и здраве(за Лазарово да я намериш) и да ми напълниш душата.Ако изчаквам да минеш преди нас няма да е за да ми изравниш терена (а ще е за да видя красотата в движението на този джип)
За Сливен незнам но живот и здраве(за Лазарово да я намериш) и да ми напълниш душата.Ако изчаквам да минеш преди нас няма да е за да ми изравниш терена (а ще е за да видя красотата в движението на този джип)
Данчо му прави новата траялка но за Сливен няма да може да стане.
Но за Лазарово сигорно ще е готова .Искам да гледам как се движи и да се кефя(за мен това ще е най добрата траялка БГ.)има същата участва във евро траяла и шофиора е същия звер като бай Матйо.
Данчо му прави новата траялка но за Сливен няма да може да стане.
Но за Лазарово сигорно ще е готова .Искам да гледам как се движи и да се кефя(за мен това ще е най добрата траялка БГ.)има същата участва във евро траяла и шофиора е същия звер като бай Матйо.
Интересно, я качи някоя снимка, да не е оранжевият паяк на унгарците?
Зона обикновена за модифициран/евротраял за батковците
Отвесче
Както виждате ,препятствията няма да са леки ,особено за модифициран.Някои от зоните им са от миналата година на експерт.За прототипите ще има основно каране в каньоните,има и нови зони в тях,задължително ще включим и обратен завой на наклон,естествено и странични наклони ,така ,че тренирайте !!!
Последно редактирано от Стоян Францов; 26-02-14, 08:31.
Коментар