Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
    Стягаите се Сливен наближава.
    А ние кога ще се стягаме?

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
      Всичко ще си дойде на мястото,само да има желаещи и по-вече състезатели.
      Колеги, стягайте машините и тренирайте сезонът скоро започва
      Ето илиян винаги точен.

Надявам се Десислав да не се сърди.Извинявам се че точно неговите гуми съм цитирал ама беше първия пример.

Иначе всички да стягат че найстина времето лети.На мен ми остават само едни тръби за горивото
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
        Гоше и ти ли се правиш като някой хора на шут?
        А , ти на каъкъв гълъб се правиш - преметач или продавач-разбирач . Нали си имаш тема за тръбарки , доказвай се там. Аз се опитвам да бъда полезен за "стандартните" ако мога , ако не ме искат само ще гледам сеир на място!
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
          Асенчо, не мога да разбера ебавате ли се с нас или не можете да четете?!? От 2009г. в правилниците на челно място съществува този текст: "Състезателите нямат право да ползват вериги или автомобилите да са оборудвани с тракове". И бутонката си е бутонка независимо дали е, като на снимката или не!
          И в този ред на мисли за да не се ебававе , а да се уважаваме веригите и траковете ги знаем , защото четем правилника , а ако изрежа една малатеста кобра с флекса или резачката за дърва и объркам леко шарката - какво правим ? И как избрахте точно тези шарки и размери за ЗАБРАНЕНИ .
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

А бе нали ти казах по телефона-моите и Стояновите гуми са с такъв размер
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
              А , ти на каъкъв гълъб се правиш - преметач или продавач-разбирач . Нали си имаш тема за тръбарки , доказвай се там. Аз се опитвам да бъда полезен за "стандартните" ако мога , ако не ме искат само ще гледам сеир на място!
              Несъм карал никой на сила да ми копува джипа.Аз съм прекратил засега този спорт(мнаго ми е тънак джоба)А на теб няма кой дати забрани да караш кадето си искаш (стига джипати да одговаря на изискванията)и да спазваш правилата.Толкова год. си във този спорт и начина по който се държиш тук и на трасето нети потхожда
              Последно редактирано от vatbali; 16-02-14, 19:36.

Коментар

Тая година се надявам да караме на 4те състезания.Запишете и нас,Калин Митов-Красимир Илиевски Витара Вамп Прототип,май класа е ясен.Поздрави и успех на състезатели и организатори!
                СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнение
                  Тая година се надявам да караме на 4те състезания.Запишете и нас,Калин Митов-Красимир Илиевски Витара Вамп Прототип,май класа е ясен.Поздрави и успех на състезатели и организатори!
                  Готово, а тази година състезанията са 5 дано се видим на всички.

Коментар

Вчера получих два превода по Еконт !
                    Доколкото разбрах ,таксата за превода на 50 лв е само 60 ст.
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Вчера набелязахме повечето зони за прототипа и модифицирания.
                      Прототипа ще има вече 6 зони за първия ден с естествени препятствия,а вторият 3 зони +масова.
                      Възможно е да добавим още нещо,ще решим в процеса на работа.
                      Естествено някои от тях ще бъдат тип"евротраял".
                      Това важи и за клас модифициран,за които сме харесали затворено трасе,доста по-кратко от миналата година + по 3 зони за двата дена.
                      За стандартните сме избрали затвореното трасе и ще им подготвим по 2 зони на ден.

За жалост нашият оператор Радо Метала го нямаше и тези дни ще отида да ви поснимам малко екстреми .
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Абе да взема и аз да се запиша извън шампионата в клас Модифициран.

Стоян Францов / Георги Василев, УАЗ Хънтър, София

И на мен ми се кара Имам идея и за клас Стандартен и ако дотогава я изпълня ще съм в този клас с малка машина.

Коментар

Гледам и не вярвам на ушите си ,с оная консервена кутия ли ?

И без това ни обвиняваха ,че само говорим /организираме/ ...
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Тъй като някои колеги не пишат във форума ,или ги мързи да го правят ,се записват по телефона.
                            Затова поглеждайте отвреме навреме първа страница,първи пост!Конкуренцията набъбва !
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                              Гледам и не вярвам на ушите си ,с оная консервена кутия ли ?

И без това ни обвиняваха ,че само говорим /организираме/ ...
                              Консерва, но като се засили и аз не мога да я спра даже (Вдига 5 км в час с новата раздатка)

Коментар

Ами щом е така ,мятай новите мостове ,44-ките и при батковците !!!
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X