Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    Оги ,мисля ,че това ще е най-мажкото състезание за вашия клас специално !
    Мисля ,че е време в този клас да се покаже по -технично каране и определящо за него да не са само мотор и блокажи ,примерно.Ще ви трябват и пътеки ,и лебедки ,и добри ходове ,хубави ъгли на атака и много СТРАТЕГИЯ и техника за преминаване.

Някои хора май подценяват този клас,бъдете сигурни ,че ще е много интересно !
    Тони малко рано е за този въпрос сигорно но спането ще е като миналата година в същите хотели или ще има промяна?
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Най -вероятно ще има промяна,че в момента има по хотелите "нашествие " на полицаи.
      Пък и търсим по голям хотел .Изчакайте още малко !
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
        Тони малко рано е за този въпрос сигорно но спането ще е като миналата година в същите хотели или ще има промяна?
        Асенчо поляната е много голяма знаеш (има място за всички) ако нямаш палатка ще ти предостъпя моята.

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
          Асенчо поляната е много голяма знаеш (има място за всички) ако нямаш палатка ще ти предостъпя моята.
          Валка благодаря много за предложението но все още здравето ми е много важно едвам се оправих миналата година.И според мен няма да е достатачно топло.
          Точно затова обичам траяла.Всички си помагат.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
            За жалост има някои такива индивиди, които и като модератори и като навигатори НИКОГА няма да се научат да карат и да бъдат еталон за нещо!!!
            Така е. Който не може да кара прави състезания за истинските карачи.
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Здравейте приятели.Вече е традиция да правим застраховки на нашето състезание.За целта е нужно да ми изпратите трите си имена и ЕГН на лични или на телефоните по долу.Застраховките не са задължителни,а пожелателни и са напълно БЕЗПЛАТНИ!!!
              Крайният срок е 06.04.2014.
              Бончо Бонев
              0887530661
              0878184630

Коментар

Първоначално публикуван от batboiko Преглед на мнение
                Здравейте приятели.Вече е традиция да правим застраховки на нашето състезание.За целта е нужно да ми изпратите трите си имена и ЕГН на лични или на телефоните по долу.Застраховките не са задължителни,а пожелателни и са напълно БЕЗПЛАТНИ!!!
                Крайният срок е 06.04.2014.
                А за нас съдиите и вас организаторите пожелателни ли са застраховките или задължителни срещу набези на роми, почерпени фенове или офродъри които трудно си контролират адреналина.
                ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
                  А за нас съдиите и вас организаторите пожелателни ли са застраховките или задължителни срещу набези на роми, почерпени фенове или офродъри които трудно си контролират адреналина.
                  За трошени на нерви Митаче наистина трябва да измислим застраховка,а тази се отнася и за съдиите.
                  Бончо Бонев
                  0887530661
                  0878184630

Коментар

За клас модифициран

Затвореното трасе няма да се кара по жребий и после да се карат зоните ,както беше на Разград.Оказва се ,че последните на затвореното трасе имат много малко време за зоните/казвам го от личен опит /.
                    Затова затвореното трасе ще се явява още една зона и ще се кара по правилото "който се нареди ".Или имаш право първо да караш затворено трасе и после зони или обратно .

И затвореното и зоните ще бъдат отворени през целия ден.

Иначе правилникът си е същия .
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

За клас модифициран

Затвореното трасе няма да се кара по жребий и после да се карат зоните ,както беше на Разград.Оказва се ,че последните на затвореното трасе имат много малко време за зоните/казвам го от личен опит /.
                      Затова затвореното трасе ще се явява още една зона и ще се кара по правилото "който се нареди ".Или имаш право първо да караш затворено трасе и после зони или обратно .

И затвореното и зоните ще бъдат отворени през целия ден.

Иначе правилникът си е същия .
                      Евала Тонка.Това ми хареса повече от всичко до сега.Караш където си искаш и не се съобразяваш с нищо.Май наистина това ще е най доброто от веригата до сега.Успех Братле.Поздрави ОГИ.

Коментар

Имам само 1 въпрос.
                        Входа в зони тип ЕВРОТРАЯЛ и зони в който се съвпадат Прото и Модифициран по какъв начин се определя ред?

Коментар

Е,опитваме се да оглеждаме нещата от всички ъгли,дано не сме пропуснали някой детайл.
                          Най -доброто не знам,но за вашия клас ще бъде може би най-трудното и техничното досега.

Надявам се скоро да си довърша клетката и да направим малко тестове .Ще ви пуснем и някой клип.

пп Не я правя заради препятствията,просто я бях започнал и става много бавно !
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Тонка, мисля че трябва да има бонус точки за първите стартирали в затворено и зони. Знаеш как е, всеки ще чака другият и така... докато отекчим публиката и останем само ние на трасето. Най-добре затвореното с жребий,а който е по-назат в жребия да ходи да кара зони, на следващият ден обратно.
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                              Имам само 1 въпрос.
                              Входа в зони тип ЕВРОТРАЯЛ и зони в който се съвпадат Прото и Модифициран по какъв начин се определя ред?
                              Не съм сигурен ,че разбрах добре въпроса ти.Ако имаш предвид бонусите за първи влезли,те си важат за класа ,включително и за евротраяла.Общи зони ще има и затова почти е сигурно/не сме го решили на 100%/,че вашите зони ще са отворени целия ден.

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                              Тонка, мисля че трябва да има бонус точки за първите стартирали в затворено и зони. Знаеш как е, всеки ще чака другият и така... докато отекчим публиката и останем само ние на трасето. Най-добре затвореното с жребий,а който е по-назат в жребия да ходи да кара зони, на следващият ден обратно.
                              Ами този ,който се падне по средата ?Може така да се получи ,че докато кара в зоните да му дойде реда да стартира .
                              Не виждам защо да няма бонуси за първите влезли в затвореното и в зоните,даже това ще е стимулът да не се ослушват състезателите и да се изчакват едни други.
                              Обаче не забравяйте ,че в някои препятствия последните ,а не първите са прецакани.
                              Например в калните,а при нас не е като да няма-справка миналата година .
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Не съм сигурен ,че разбрах добре въпроса ти.Ако имаш предвид бонусите за първи влезли,те си важат за класа ,включително и за евротраяла.Общи зони ще има и затова почти е сигурно/не сме го решили на 100%/,че вашите зони ще са отворени целия ден.
                                Тони имам впредвид.Дадена зона е отворена за клас Прото и Модифициран.
                                Застава примерно Светльо след него ники от Ямбол като вратите са различни.Чакам всички като на евротраял или зоните ще бъдат в определени часове за едните а в други за другите?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X