Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
    А машината тайна ли е?
    Засега е тайна. Изненадаааа
    Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
      Засега е тайна. Изненадаааа

Що тайна бе Гого, нали със зелената тръбарка на Илиан.
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

[QUOTE=gemax;2452526]а дали ще мога да се пусна с това ?
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:111111.JPG
Прегледи:1
Размер:40.8 КБ
ID:5570566[/QU

OTE] Първо трябва да го купиш,да го докараш от Англия/ако не ме лъже снимката/,да свикнете един с друг и тогава чак да се пуснеш......
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

И да го приведе според изискванията на шампионата
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

С наще кошници пак само ще люпим семки отстрани .Страхотно еволюира и Сливен 4x4.Respect!
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
              С наще кошници пак само ще люпим семки отстрани .Страхотно еволюира и Сливен 4x4.Respect!
              Я не се прави на ощипан,ами се стягай и идвай да караш,че.......ШЪ ТЪ УСТРИГЪ НУЛЪ НОМЕР!
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Не виждам какво ти пречи да се пуснеш в модифициран ?Трасетата изобщо не са за подценяване,убеден съм ,че ще ти харесат !
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                  Я не се прави на ощипан,ами се стягай и идвай да караш,че.......ШЪ ТЪ УСТРИГЪ НУЛЪ НОМЕР!
                  Късно е,вече ме обаскаха сутринта,и в джобчето ми дрънкат семки и бомбонки.
                  Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                  Не виждам какво ти пречи да се пуснеш в модифициран ?Трасетата изобщо не са за подценяване,убеден съм ,че ще ти харесат !
                  Аз не се съмнявам в това че ще има добри трасета,ама почвам да режа отзаде баба Яга,и няма да сколасам сигурно да карам.Ама ще дойдем наверно да покажем възможностите на Уаз класата,Коко да ме обърне пак по таван ...
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Започни рязането или така казано"обрязването" отзаде на баба Яга след Сливен...!
                    Ще се радвам да те видя там адашче.......

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                      Започни рязането или така казано"обрязването" отзаде на баба Яга след Сливен...!
                      Ще се радвам да те видя там адашче.......
                      При всички случаи сме там.

Коментар

Понеже ме питаха няколко пъти, с какви размери да са рекламните стикери на Радио999, да питам.. С какви размери да бъдат?
                        Предложиха ми да са в два размера, но на тръбарките няма как да се лепне 25х50 примерно, каквато е на "Стройко" другия вариант е дългата лепенка 4х4extreme..
                        Помагайте..
                        Знам, че е нещо не толкова важно, но и там са ми дружки и не искам да ги натоварвам с брак лепенки..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                          Понеже ме питаха няколко пъти, с какви размери да са рекламните стикери на Радио999, да питам.. С какви размери да бъдат?
                          Предложиха ми да са в два размера, но на тръбарките няма как да се лепне 25х50 примерно, каквато е на "Стройко" другия вариант е дългата лепенка 4х4extreme..
                          Помагайте..
                          Знам, че е нещо не толкова важно, но и там са ми дружки и не искам да ги натоварвам с брак лепенки..
                          Разбрали сме се рекламните лепенки да бъдат до 10 кв.дм. Размер 25х50 е малко повече, но не е проблем. Видях логото на радиото и то е правоъгълно (2:1), значи дългите лепенки няма да са подходящи, така че се ориентирайте към 25х50.

Не се притеснявай, че Прототипите няма да имат къде да ги залепят - те си имат странични панели, както и преден капак и място ще има.

Коментар

С Хотелите до къде я докарахте?

Коментар

[QUOTE=eti;2456134]С Хотелите до къде я докарахте?

И при хотелите нещата почити са ясни.До ден два ще пуснем координати,имена и цени.
                              Бончо Бонев
                              0887530661
                              0878184630

Коментар

Вчера поработихме по трасето .Имаме 6 напълно завършени зони ,дори с набити малки колчета .
                                Другия уЙкенд се надяваме да довършим останалите,както и тези за Стандартния.
                                Една изненада за Модифициран !Втория ден и за тях ще има масова зона !
                                Пускам снимките от зоните вече с хора и джипки за сравнение
                                Прикачени файлове
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X