Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тетевен 2012 - 25-26 август

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Таня Кълева
    отговори
    От: Тетевен 2012 - 25-26 август

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
    Моля, запишете и нас- Николай Узунов с пилот Илия Колев- Сузуки Джимни - Офроад Силистра. Ще се пробваме на траяла, че в тая суша не ми се дишат пушаци само
    Записани сте, колеги в пост 189.
    Добре дошли и дано ви хареса траялното трасе - успех!

Остави коментар:

• Gargata72
    отговори

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
    Ха,не се притеснявай,то и от В.Търново не се очертава никой да участва,а и за публика не се навиват нещо.

Да не забравиш семките, голямо люпене ще падне.

Остави коментар:

• Gargata72
    отговори

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
    Еeeх май само аз ще съм в публиката на това състезание. Но нищо, пак съм на бойното поле

Гоше ,няма да си сам и ние с Бати ще сме сред публиката. От сега залагаме в хладилника десерта-изненада.

Остави коментар:

• SEA_WOLF
    отговори

Моля, запишете и нас- Николай Узунов с пилот Илия Колев- Сузуки Джимни - Офроад Силистра. Ще се пробваме на траяла, че в тая суша не ми се дишат пушаци само

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Първоначално публикуван от svetlio0578 Преглед на мнение
    Иван Калпачки/_________ВИТАРА/ГОВЕДАРЦИ
    Не сте уточнили класа, но сигурно е клас Траял - записани сте в пост 189
    Добре дошли и успешно представяне!

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Еeeх май само аз ще съм в публиката на това състезание. Но нищо, пак съм на бойното поле
    Жалко, наистина...живот и здраве, пък догодина...
    Ма, то и за купона трябват хора!
    Важното е, че ще сме заедно.
    Поздрави!

Остави коментар:

• Валентин Исаев
    отговори

Ха,не се притеснявай,то и от В.Търново не се очертава никой да участва,а и за публика не се навиват нещо.

Остави коментар:

• gemax
    отговори

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Първоначално публикуван от Таня Кълева Преглед на мнение
    Когато и да пристигнете, ще съм там и ще гледам да ви запазя от тетевенската сливова и саламурата.......
    Ъъъ, саламурата не беше ли за сирене...
    Ще се опитам да се откопча от работа малко по-навреме, и да сме там по смрачаване най-късно, но нищо не се знае...

Ти гледай там-задели малко ракийца, да не останем на сухо. Нищо, че Коко не пие, аз ще компенсирам. На старта нали няма да има дрегер? Аман от Жоровасилевщини:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 139 (Medium).jpg
Прегледи:1
Размер:72.7 КБ
ID:5401205

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
    Дойде време да се запишем и ние, или по точно само половината. Демек аз и джипа. Захари е на море тогава, затова няма да може да пилотира. Пилот ще ми бъде Искрен, пилота на третото Чероки от нашия отбор, което все още е в насипно състояние от Пловдив.
    Искрен Илиев/ Атанас Арабаджиев- Jeep Cherokee, Networx Racing- Русе -трофи
    Е, крайно време беше, Наско! Много се радвам, че ще дойдете! С вашето участие конкуренцията в клас Трофи става вече много сериозна...! Успех и дано се накефите на състезанието!
    Записани сте - пост 189
    Сбирайте Черокито ,ние ви очакваме с нетърпение!

Благодаря на целия русенски отбор, че отново уважихте състезанието ни!
    Поздрави на всички!
    Последно редактирано от Таня Кълева; 21-08-12, 21:55.

Остави коментар:

• Пламен Златарев
    отговори

Голяма е вероятността част от трасето да бъде този участъкhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/o...ven/paveti.wmv
    / видеото е архивно от 2008г/.Миналата година този участък се караше на спускане.
    А ако някой тръгне "за гъби" ,ще попадне може би тукhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/optisprint_teteven/paveti%202.wmv
    П.С.Ако модератора смята че ще издам "тайна", моля да изтрие поста ми

Остави коментар:

• atanas_93
    отговори

Дойде време да се запишем и ние, или по точно само половината. Демек аз и джипа. Захари е на море тогава, затова няма да може да пилотира. Пилот ще ми бъде Искрен, пилота на третото Чероки от нашия отбор, което все още е в насипно състояние от Пловдив.
    Искрен Илиев/ Атанас Арабаджиев- Jeep Cherokee, Networx Racing- Русе -трофи

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Абе точно сега ми е време да жъна слънчогледа, ама пуста муха в главата все бръмчи и от ден на ден-все по силно

Само не се знае кога ще пристигнем, че съм на работа до 18, докато тръгнем ще стане 19, а камиончето е едва 74 коня...
    То на мухите това им е работата...
    Когато и да пристигнете, ще съм там и ще гледам да ви запазя от тетевенската сливова и саламурата, че като знам колко хубави хора -купонджии ще се съберем на палатковия лагер..да не е да свърши

Остави коментар:

• Таня Кълева
    отговори

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    Отново искам да питам - в клас Трофи има ли екстреми на които липсва опорна точка за лебедката и ще се налага да се ползва котва ?
    Бакалов, аз не бих могла да ти отговоря на въпроса, защото така и не успях да се запозная с трасето при маркирането и описването. Ако успея да го мина при последната проверка в четвъртък, ще пиша.От тримата души, които са наясно с трасе Трофи само Наско пише тук и би могъл да каже. Ама като познавам горе-долу местностите, през, които се преминава, едва ли при толкова много дървета в балкана ще ти се наложи да ползваш котва. А може организаторите да предвидят асистираща машина на някой завъртян баир...

пс Ники ме е преварил с отговора

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Абе точно сега ми е време да жъна слънчогледа, ама пуста муха в главата все бръмчи и от ден на ден-все по силно

Само не се знае кога ще пристигнем, че съм на работа до 18, докато тръгнем ще стане 19, а камиончето е едва 74 коня...

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X