По поръка на Йосиф и компания отварям тази тема с огромен кеф. Традиционното откриване на сезона тази година ще е на 8 и 9 април на любимото място - Трявна
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Трявна 2017 - откриване на сезона
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Трявна 2017 - откриване на сезона
Злати, моля те разберете се за това откриване на сезона, че става смешно. Видях в календара, че си вписал Кърджали през март та се чудя както и миналата година кой месец е по напред март или април.Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеПо поръка на Йосиф и компания отварям тази тема с огромен кеф. Традиционното откриване на сезона тази година ще е на 8 и 9 април на любимото място - ТрявнаДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Коментар
-
Там организаторите си го мерят. И двамата - Йосиф и Тодор правят Откриване на сезона. Ако погледнем исторически Трявна се прави от доста по-отдавна и ползва това име. Аз съм само модератор, каквото ми кажат организаторите, това слагам тук и в Календара. Не определям имена на състезания и не ги променям.
Така че има две откривания, и за южна, и за северна България.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Амин.Последно редактирано от josif lagadov; 10-01-17, 11:28.ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Коментар
-
Аз да идвам в ПИРДОП.Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнениеМай месец, ще ходим да открием и на Варна сезона!
Лиценз медицинско психотест и парички
Коментар
-
Така като гледам-може и през Октомври да се открива сезона

Майтапа настрана, ама правото да се пишеш като откриване на сезона е на този който прави първото състезание за годината.
Преди 7 години това беше Йосиф Лагадов(поклон, първата Трявна ми беше и моето първо състезание), но сега първото състезание е в Кърджали.
Имам си благодарностите към Тодор Христов, но това изобщо не важи в случая.
Просто за "откриване на сезона" трябва да се брои първото състезание за годината.
Ако някой си направи състезание(ама сериозно, а не селска кушия) преди Кърджали-негово ще е правото да каже, че неговото състезание открива сезона.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Важно е човек да има мерак кинти и свободно време . Тогава може да отиде на колкото откривания на сезон си поиска . Всеки регион си прави откриване и зачита най вече неговото . Успешна година на всички , и нека всеки състезател вземе победите който желае най силно .
Коментар
-
Там е работата, че единия не иска да открива сезона /ТРОФИ КЪРДЖАЛИ 2017 - 3- 5 МАРТ 2017/ за сметка на другия.
Вчера и аз открих една електрическа крушка на рафта в магазина. Едисон ряпа да яде.
ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Коментар
-
"ТРОФИ КЪРДЖАЛИ 2017 - 3- 5 МАРТ 2017" Мисля, че това е достатъчно, няма нищо общо с откриване. Ако става въпрос за "откриване" Стара Загора трябва да са първи, но там са приятели.Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнениеЗлати, моля те разберете се за това откриване на сезона, че става смешно. Видях в календара, че си вписал Кърджали през март та се чудя както и миналата година кой месец е по напред март или април.
GSM 0888 708 408 www.risk-gabrovo.com
Коментар
-
Йоско, живот и здраве, ще дойдем. Имам само една забележка към състезанието, ако може за неделя, нещо да се промени! Мисля, че Ралито не е клас, който трябва да кара там и публиката да ни пляска като на бит пазар.Според мен трасето е спънато и с много дупки и по тази причина не е много скоростно. Нека и други да споделят мнение, и все пак вие сте организатори и какво скалъпите по него ще караме! Успех за ентусиазма.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Отново с любезното съдействие на Община Трявна и тази година ще открием сезона по OFF-ROAD Трявна - 2017 г.
Събитието ще се състои на 07/04/2017 г. " Лазаров ден и Цветница "
09/04/2017 г. - гр. Трявна .
Състезанието ще бъде двудневно със следните класове :
01 . КРОС-КЪНТРИ - трасе около 350 км. първия ден , като класовете Т1;Т2 и Т3 ще бъдат в общ клас Оверал /по правилника на БФАС/ .
- КРОС - КЪНТРИ Т2-ЛЮБИТЕЛИ - по същото трасе.
Такса за участие 100 лв. до 05.04. и 120 лв. на място.
02 . КЛАС ТРОФИ / Модифициран и стандартен по различни трасета / - трасе около 60 км. и за двата класа, като ек стремите в зависимост от метеорологичните условия ще бъдат между 3 и 5 .
Такса за участие 70 лв. до 05.04. и 90 лв. на място.
03 . КЛАС НАЧИНАЕЩИ - С неподготвени джип ки ,като трасето ще бъде Трявна - Боженци и други забележителности около Трявна - / почивка с опция пиене кафе на пясък, бяло сладко и други сладости местно производство /. Трасе около 40 км., като групата ще има водач.
Такса за участие 40 лв. до 30.03. и 40 лв. на място.
Таксата за участие за всички класове включва пътна книга,фланелка и голям награден фонд.
Втория ден за многобройните почитатели и компетентна публика ще се проведе затворен кръг , като в трасето ще има по 4-5 автомобила / за клас Крос-кънтри бързо тип баха около 30 км. 5 или повече обиколки в зависимост от времето, за Трофи- спънато и с препятствия около 2-3 км., а за начинаещите обиколки много леки 2-3 км./.GSM 0888 708 408 www.risk-gabrovo.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар