Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лазарово 2010
Свий
X
-
До: Лазарово 2010
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение" Гледам и невярвам на ушите си
" - Вярвате си ,че се развивате
Вярвате си ,че състезанието е по-добро от миналото
Вярвате си ,че имаше по-подготвени машини от миналата година
Вярвате си ,че това е бъдещето на траяла в България
И продължавате да си вярвате 

? Лично аз ,като скромен участник и състезател в такива състезания от миналия век
,не бях виждал толкова безмислено и неориентирано състезание за състезатели и публика до миналия уикенд- ВИЕ организаторите убихте целия оффроуд в мен . С вашите ПРАВИЛА и ТОЧКИ се омотахте като пиле в калчища
За мен това беше състезание по теглене с ТРАКТОРИ, но не и траял. Не съм виждал по-безсмислено трошене на джипки 

.
... АМАН от Вас
Коментар
-
Г-н Попов, ще си позволя това официално обръщение, въпреки че се познаваме лично..... Може ли по-аргументирано? Защо смятате, че тазгодишно издание е по-лошо от миналатагодишно? Бих искал да видя нормален анализ без много емоции..... Мисля, че можете много да помогнете за развитие на тази дисциплина в България.....
Вие пък кой сте? Иван Попов го познава половин България, и почти няма Витара, подготвена за оффроуд, където той пряко или косвено да не участва..... Дали с труда си, дали с идеите. Взети или откраднати от него.....Първоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение... АМАН от Вас
ПП. Намалете подписа си..... Прекалено голям е. И дразнещ.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Ти познаваш ли този ВАС.Първоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение... АМАН от Вас
И ква е тази марка на Аватара че не се сещам.
Коментар
-
... дразнещ е за хора попадащи в последната категорияПървоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
ПП. Намалете подписа си..... Прекалено голям е. И дразнещ.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеТи познаваш ли този ВАС.
И ква е тази марка на Аватара че не се сещам.
... това говори единствено за вашата некомпетентност
Коментар
-
Първоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение... дразнещ е за хора попадащи в последната категория
Ако искате да ме обидите лично, най-добре да го направите ЛИЧНО. Демек очи в очи.
Това което се опитвам да Ви кажа, че подписа Ви пречи на возприятието на страницата визуално, и не е приятно за други четящи този форум.......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
От както карам тази марка не съм я срещал по състезания.Първоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение... това говори единствено за вашата некомпетентност
ПАРКЕТНИК
Коментар
-
Колега, подписът ви е огромен и прави страниците с ваши постове трудни за зареждане, грозни за четене и в общи линии придава излишен обем на публикациите ви.Първоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение... дразнещ е за хора попадащи в последната категория
Смирено ви моля да го смалите (а не да го променяте), колегите и те. Трепетно чакаме. Мерси.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
И от вас ...преди години в гр.Плевен имаше завод който носеше името на Васил Колоров и той произвеждаще........едни спец. обувки,............нека бъдем по толерантни един към друг иначе ще посоча модела на обувкитеПървоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение... АМАН от Вас
Цветан Петров
"4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
0888865583
Коментар
-
Ето малко снимки от групата от Видин
http://nikonti.snimka.bg/auto-racing...vo-2010.501975Ники Петков
Коментар
-
Поздравления и от мен ,ужасно съжелявам че не можах да да бъда сред публиката, затова с интерес следя снимите и коментарите.
П.П. ще поработя още една година (върху моя GOLF) и се надявам другата година да се видим (като участник та макар и в клас хоби).
Още веднъж поздрави от родопите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар