Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нови Искър 4х4 Екстрийм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нови Искър 4х4 Екстрийм

Поздрави за начинанието без съмнение ще се получи прекрасно състезание .
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
      Запиши и мен с ГАЗ66 прототип с тегло 3320 кг. и гуми от Урал , и се молете да не ми се падне по преден номер , че след мен ще може да мине само амфибиа.
      Румене не бъди лош че ще запаля звяра без карусерия и ще ти правя конкуренция липсва ми само от пред блокажче ама и без него върви
      Прикачени файлове
      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
        Румене не бъди лош че ще запаля звяра без карусерия и ще ти правя конкуренция липсва ми само от пред блокажче ама и без него върви
        Еи шм........с тоя крокодил докаде ще стигнеш незнам , а и тее страх.

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
          Еи шм........с тоя крокодил докаде ще стигнеш незнам , а и тее страх.
          нали знаеш приказката едно баба си знае едно си бае
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Хеи Владич успех в тежката задача,трасето ми допада точно както аз го обичам-тежко и естествено. Поздрави от Троян,съжелявам че няма да можем да доидем но за догодина обештавам,можеш да ме пишеш от сега. Успех и на всички екипажи ( монтьор и такламит да не ви трябват)

Коментар

Румене имаш ли навигатор да не се оправдаваш пак

Коментар

Първоначално публикуван от sasho_gazeto Преглед на мнение
                Румене имаш ли навигатор да не се оправдаваш пак
                Няма бе Сашо , ако нямам ще ми станеш ли........................

Коментар

• Re: От: Нови Искър 4х4 Екстрийм

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                  Кой ще кара от Сърбия.
                  От нашия, не знам кой ще кара.

Аз съм в София и околностите му, от 30.09-03.10. Мисля, че мога да глeдa най-малко 1 ден.

Околоврсно, улица Христо Бигев, след това улицa Студенти, , улица Враня, и ляво по някакъв пут. Как да се разбере, когато e състезанието ?

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Георгиев (turbo d) Преглед на мнение
                    Поздрави за начинанието без съмнение ще се получи прекрасно състезание .
                    Мерси Ники.Ще направим всичко по силите си за да го направим възможно най-добре.
                    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Палатков лагер, предвижда ли се?
                      То зависи и от времето, де...
                      Казано е:
                      -"Обичай ближния",
                      щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Ако позволите няколко съвета от мен относно правилника:

1) Една минута да не е 6т. а да кажем 2т. Така ще се избегне скоростното състезание
                        2) Наказанието за пътечките да е символично, например по 2т. на пътечка. Това е допълнително изпитание за пилотите и атракция за публиката
                        3) Да се увеличи наказанието за асистенция. Ако се направи една сметка (при 6т. на минута) става ясно, че ако ползвам моя лебетка и се забавя 4 мин. (което си е нормално), все едно ме е дърпала асистираща машина
                        BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
                          Палатков лагер, предвижда ли се?
                          То зависи и от времето, де...
                          Разбира се че ще има палатков лагер,а може и да се заформи хубав купон-с диджей и т.н.

Коментар

Насе (Rocky), напълно те подкрепям, но няма да стане. Тези правилници се пишат от навигатори или от тяхно лоби. Защо да тичат пред, зад и около джипа, да влизат в калта, да опъват лебедки, да слагат и махат пътечки, като е зор и на всичко отгоре ни наказват, а и ще се окалят и уморят, а пък като има асистенция си е друго нещо. То не стига, че сме се наказали още като сме си купили оборудването, ами и още веднъж, че го ползваме. А то обикновенно са виновни само навинагаторите, ако не вярваш виж по горе Сашо какво пита:
                            "Румене имаш ли навигатор да не се оправдаваш пак." И така си е, за всичко са виновни само те и ако не можем да минем препятствие или я окъсаме някъде. Ама гадове с гадове. И за това батко, асистенция, да им е лесно. Но както ти казваш, правилника е от организаторите и който иска участва, който не иска, не участва. Аз обаче ще участвам и ще го уморя този мой навигатор, да види той кон боб яде ли.

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                              Ако позволите няколко съвета от мен относно правилника:

1) Една минута да не е 6т. а да кажем 2т. Така ще се избегне скоростното състезание
                              2) Наказанието за пътечките да е символично, например по 2т. на пътечка. Това е допълнително изпитание за пилотите и атракция за публиката
                              3) Да се увеличи наказанието за асистенция. Ако се направи една сметка (при 6т. на минута) става ясно, че ако ползвам моя лебетка и се забавя 4 мин. (което си е нормално), все едно ме е дърпала асистираща машина
                              Наско,напълно си прав но скоростно състезание няма как да стане-погрижили сме се.Това за пътеките го бяхме заложили още в началото,но на този етап ще остане така,за напред ще го мислим и се надявам с всички организатори да обединим усилия за да се създаде един правилник ,от който да са доволни и състезатели и публика.

Коментар

Ето още няколко снимки от днес от трасето:
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X