Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нови Искър 4х4 Екстрийм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нови Искър 4х4 Екстрийм

поздрави за доброто начинание , всичко изглежда добре и правелника не е лош но и аз кото наско мисля че те принужда да бързаш и се получават едни тавани , врати. ако успея да оправя щетите от тетевен идвам на драго сарце оконе задалжително публика но съм там .

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
      Не ми се влиза в излишни дискусии, но ще ти дам за пример следния казус: http://lh4.ggpht.com/_nIc-QFqKBYk/TJ...2/DSC_0407.JPG
      В тази ситуация какво би му попречило на Слави да бие задна и след това с ляв да влезе на трасето над трактора? Не го дисквалифицирате(хте), защото не сте дефинирали, как и защо става, той не е заобиколил препятствието, защото е влязъл в него( да не говорим, че никъде не е означено от къде до къде е препятствието, а за някои препятствие е едно, за други друго), спестява асистенцията.
      А направи ли го един не можете да спрете да го направи и друг, и той ще има право, защото ще се позове на създадения прецедент.... Айде, че оспамихме темата....

Г-н Василев,тъй като правилника е писан от мен е редно да Ви отговоря.Това е любителско състезание.В правилника нямаме дисквалификации за настъпване на ленти с 2,4 или 6 гуми и за излизане извън трасето.Наказва се с грешките,които е направил състезателя:колчета,ленти(независимо дали е минал под или над нея),а за заобикаляне на препядствие си има наказателни точки.За връщане назад не е регламентирано в правилника и няма наказателни точки за да няма спорове,но сега споровете бяха за коланите на водачите и навигаторите.
      "Нищо не е по-смело от глупостта."

Коментар

Влади, приблизително колко е дълго трасето ? Колко са изкуствените препятствия ?

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
          Влади, приблизително колко е дълго трасето ? Колко са изкуствените препятствия ?
          Tрасето е дълго 850м. с три изкуствени препятствия за първия ден.За втория пак ще е някъде там-но още не е окончателно затвърдено.В зависимост от това дали ще вали ,трасетата ще бъдат променени,но това ще стане ясно едва преди самото състезание.
          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Влади що не ме записваш , да не ми се сърдиш.

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
              Влади що не ме записваш , да не ми се сърдиш.
              Е защо да ти се сърдя?Не съм те записал,тъй като не съм видял сериозна заявка за това-иначе да съм те добавил в списъка.

Коментар

Влади, колеги, до преди малко гледах записите от Тетевен и видях, че имаше екипажи които караха по два пъти, като си разменяха местата водача и навигатора. Не, че за мен е особенно значение, но в името на елементарната справедливост, може би това не е най-правилно. Но пък, както и да е, все пак сме на любителско и трябва да си чешем крастата.
                НАРОДЕ ЗАПИСВЙ СЕ ! НЯМА ВРЕМЕ !

Коментар

Ето малко снимки, за част от закачките по трасето
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09908.jpg
Прегледи:1
Размер:169.4 КБ
ID:5212471

Име:DSC09895.jpg
Размер:106.1 КБ
ID:5212469

Име:DSC09889.jpg
Размер:178.2 КБ
ID:5212468

Име:DSC09886.jpg
Размер:153.3 КБ
ID:5212467

Име:DSC09879.jpg
Размер:115.2 КБ
ID:5212466

Име:DSC09881.jpg
Размер:125.7 КБ
ID:5212465
                  NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                  SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                  GSM: О887б97З79

Коментар

1.Асен Иванов-Георги Симеонов-Сузуки Самурай
                    2.Теодор Енев - Минчо Павлев - гр.Троян - Дефендер 90
                    3.Александар Ненов СУЗУКИ ВИТАРА
                    4.Георги Георгиев, Йонко Георгиев Бяла Слатина Сузуки Витара
                    5.Росен Павлов-Уаз 469 V8
                    6.Иван Попов-Сузуки Витара

Коментар

Още малко от трасето:
                      http://vbox7.com/play:4fa1af4a
                      http://vbox7.com/play:911e42c1
                      NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                      SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                      GSM: О887б97З79

Коментар

Искам да помоля всички участници в този род състезания,да се радват на самите мероприятия,да вдигат максимално адреналина, да се кефят на каране и да сме благодарни на ентусиасти: организатори,спонсори и участници.Нека не проявяваме балканския си манталитет и да недоволстваме от всичко.Важно е да се събираме по често,да ставаме повече,да си помагаме и да мислим за безопасността на всички.Организаторите си взимат поука от всяко следващо състезание и се опитват да изглаждат правилата,няма безгрешни хора.Влади пожелавам ти успех!
                        "Нищо не е по-смело от глупостта."

Коментар

Искам да подканя всички които са решили да участват,да пуснат предварителна заявка.Това ще ни улесни до известна степен в организацията и протичането на самото състезание.
                          Един съвет към участниците-подгответе машините за преодоляване на водно препятствие(шнорхел,кабели и т.н.).В някои препятствия ще са ви от полза пътеки,джек,лебедка.Задължително ще се изисква във всеки джип да има колан ,с който навигатора при страничен наклон да осигурява джипа.

Коментар

Като гледам Нисана малко ме страшнее да се запиша.Влади сигурен ли си че е възможно минаването на трасето без асистенция а ?Поздрави !!
                            СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
                              ...До трасето се стига и с леки автомобили спокойно.
                              Това е добре, но как е пътя до палатковия лагер?
                              Да си правиме сметка с какво да тръгнеме!
                              Казано е:
                              -"Обичай ближния",
                              щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
                                Това е добре, но как е пътя до палатковия лагер?
                                Да си правиме сметка с какво да тръгнеме!
                                Палатковия лагер ще бъде до самото трасе...до него се стига с всякакъв транспорт е като изключим лодка разбира се
                                0898508049
                                0878779144

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X