Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нови Искър 4х4 Екстрийм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нови Искър 4х4 Екстрийм

Добро састезание се получи поздрави на организаторите и честито на победителите ЖОРКАТА бе фаворит

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
      Влади оясних ти в неделя някой неща , ти не искаш да чуеш . Много добре знам защо полицията беше там . Погледни внимателно третия клип в пост 237 , Виж човека с червената блуза как тича след джипа от садия на садия и нарежда какво да се пише . Направо даде по добро време от мен до финала . / Незнам защо кара джип а не стане лекоатлет , може пък да има успехи там / а неговото държане в калта от навигатора директно за джипа не бе одбелязано от съдята . Питахме го дали го е одбелязал той излъга ДА после като видяхме листа не го бе одбелязал има доста хора който видяха скандала . Трябваше да бъдеш уведомен ти за да се одбележи / ЗАЩО / нали са обективни садийте . Какво стана с зеления самурай от Искрец защо садията не одбеляза помощ от публиката след като се обърна , А чак в неделя след като се видяха снимките от форума го одбеляза . Е точно тия работи ме дразнят Владко не друго . Защо всеки трябва да обикаля по садийте и да наблюдава дали не е излъган . Колкото до спечелилите състезанието - много ми е кеф че са точно те . Жоро ги уби с перфектно подготвената Гега . Котов направи уникално каране , а Свилен с тоя късмет ..................Абе просто евала на всички .А колкото до впечатлението запази си го за теб . и Успех.
      Ех Румене-Румене,гледах го този клип сигурно 20 пъти и какво да видя-всички знаят кой е този човек с червената блуза-Слави със самурая и то не какъв самурай,а отлично подготвена машина,не мога да разбера от къде ти хрумна,че казва на съдийте какво да пишат.Ако става на въпрос,лично от тебе се оплакаха поне 5 съдий,че си искал листовете им с наказания да ги видиш-не мисля че имаш това право по време на състезанието.За пропуските от страна на съдийте-мога да кажа-Това не са професионални съдий,това са съвсем обикновени момчета и най- вече хора,които е възможно да сгрешат или пропуснат нещо-важното е че всеки пропуск или грешка са отразени и следователно оправени.Нито тебе,нито който и да било сме искали да ощетим.Аз лично се опитвах да помагам на всички,а не както ти се изрази на"свойте" хора,за мен всички състезатели са "мойте хора".Не се сърдя нито на нападките ти за съдийте,нито за това че всичко било уредено и т.н. и т.н.Има само едно нещо,което ме засегна и това е изказването ти"че не си бил на по-селско състезание от това".Всички от клуб ,,Нови Искър 4х4 екстрийм" сме хвърлили страшно големи усилия да реализираме това състезание и изказване като това ни засяга пряко.Като председател на клуба искам да заявя пред всички,че спирам всички разяснения и контакти с тебе до тук!
      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Искам да изкажа своите благодарности както и тези на оф-роуд клуб,,Нови Искър 4х4 екстрийм"към всички които помогнаха да реализираме това състезание.Специални благодарности на Злати-нашия главен съдия,на екипа от Тетевен,на Стаси,Десо,Явор и другите-момчета и момичета Вие сте страшни!
        Честито на победителите!
        Последно редактирано от Владимир Раденков(vladyas); 04-10-10, 17:06. Причина: пропуск

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
          Ех Румене-Румене,гледах го този клип сигурно 20 пъти и какво да видя-всички знаят кой е този човек с червената блуза-Слави със самурая и то не какъв самурай,а отлично подготвена машина,не мога да разбера от къде ти хрумна,че казва на съдийте какво да пишат.Ако става на въпрос,лично от тебе се оплакаха поне 5 съдий,че си искал листовете им с наказания да ги видиш-не мисля че имаш това право по време на състезанието.За пропуските от страна на съдийте-мога да кажа-Това не са професионални съдий,това са съвсем обикновени момчета и най- вече хора,които е възможно да сгрешат или пропуснат нещо-важното е че всеки пропуск или грешка са отразени и следователно оправени.Нито тебе,нито който и да било сме искали да ощетим.Аз лично се опитвах да помагам на всички,а не както ти се изрази на"свойте" хора,за мен всички състезатели са "мойте хора".Не се сърдя нито на нападките ти за съдийте,нито за това че всичко било уредено и т.н. и т.н.Има само едно нещо,което ме засегна и това е изказването ти"че не си бил на по-селско състезание от това".Всички от клуб ,,Нови Искър 4х4 екстрийм" сме хвърлили страшно големи усилия да реализираме това състезание и изказване като това ни засяга пряко.Като председател на клуба искам да заявя пред всички,че спирам всички разяснения и контакти с тебе до тук!
          Влади не ми е хрумнало а го чух с ушите си , все пак нямям станични стъкла а и все пак какво прави веднага след мен при всеки съдия . Спирам коментарите до тук , както казах по на горе селско или градско на мен състезанието много ми хареса и съм ти благодарен че се нае да правиш такова нещо , много добре знам колко труд и нерви се израсходват . Догодина по добро .

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
            Влади не ми е хрумнало а го чух с ушите си , все пак нямям станични стъкла а и все пак какво прави веднага след мен при всеки съдия
            И моят пост наистина мисля да е последен. Кажи къде /в коя зона/ чу този човек с червеното /Слави/ да казва на съдиите какво да пишат! А и защо си мислиш, че са писали нещо различно от това, което са видели с очи или са им казали помощник-съдиите.
            И понеже аз бях един от съдиите, на които взе листа от ръцете, ще ти кажа да не плюеш много, защото освен на теб на НИКОЙ ДРУГ не видях човек от публиката да вдига лентата над джипа за да не я скъса и да се засили преди прага в реката. Това естествено ти беше обявено, като дойде да ми искаш обяснение, което не бях длъжен да ти давам.Пак се осъмни и чак като видя дирите, които бе оставил извън трасето се примири. Понесе си справедливо наказанието дадено от мен. Както и всички останали, нарушили правилата
            При водачите на багерите също си ходил да ги упрекваш, че не управлявали машините правилно. От 26 екипажа, ти ли аджеба си бил единствения несправедливо оценен???
            Съдийството беше безпристрастно, уверявам те в това и мога да го потвърдя като ти кажа, че декласирахме още първия ден един екипаж поради излизане от трасето . Със същият този екипаж сме приятели и се познаваме от години, НО това при ОЦЕНЯВАНЕТО НЯМА абсолютно НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.
            Водя този безмислен спор, защото ми е болно да ни обвиняваш без да знаеш, че по трасето бяхме от 7.00ч сутринта до 22.00 - 23.00ч. И една голяма група хора дадоха всичко от себе си за да се получи както трябва и да няма недоволни.
            Наистина сме с добри чувства към всички състезатели, в това число и ти Румене и те очакваме /ако желаеш, разбира се/ на следващото състезание тук за да покажеш уменията си отново. Моето мнение е, че наистина можеш да покажеш на съперници и на публиката едно добро представяне.
            С най-добри чувства!

П.С> Влади, а ти си калявай нервите за следващото състезание още от сега, защото едно подобно мероприятие несъмнено е придружено със смачкващо напрежение!

П.П.С> от 4 дни ме гони тая треска свързана със състезанието. Стига вече!
            Отивам да изпия нещо някъде
            Последно редактирано от Evgeni Enduro; 04-10-10, 18:44.
            "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
            А+
            LZ1DRZ

Коментар

Влади чети внимателно ,няма да повтарям.
              Виновен си ти и съдиите ( то кога ли даскал и съдия са били прави и са ни оценили правилно), както и целия ви клуб.
              Виновни сте за следното:
              1. Виновни сте, че трасето бе идеално подбрано и в двата дена и създаваше супер емоции, както за участници, така и за публика
              2. Виновни сте, че организацията бе много добра
              3. Виновни сте, че първите са първи. Как можа да не дисквалифицираш Жорето, то не стига, че Гегата е добре подготвена, ами може и да кара копелето и първи, и последен и както дойде.
              И като гледа пост 237, какво видя, нищо. А нас като асистенция не ни ли видя.? То и тогава бяхме с колани, ама на, испраскахте ни три зони с неправилно поставени колани, сякаш при тази скорост може да се види, ама здраве да е. Измислил съм ти наказание – ще ти кажа, че ще почерпя като се видим с една Троянска сливова, а ще те почерпя с много, да видиш тогава.
              И друго, може ли да няма награда за най-стар участник. Това си е липса на уважение към нас старците. За другия път да помислиш с какво ще ме наградиш.

Поздрави от нашия отбор и до скорошни срещи някъде по трасетата

Коментар

Е това е "чанч" на навигатор...

Който не е чел пост 118, нека го прочете и ще разберете, че си изпълнявам обещанията.

Коментар

За по лесно, ето пост 118:
                  Насе (Rocky), напълно те подкрепям, но няма да стане. Тези правилници се пишат от навигатори или от тяхно лоби. Защо да тичат пред, зад и около джипа, да влизат в калта, да опъват лебедки, да слагат и махат пътечки, като е зор и на всичко отгоре ни наказват, а и ще се окалят и уморят, а пък като има асистенция си е друго нещо. То не стига, че сме се наказали още като сме си купили оборудването, ами и още веднъж, че го ползваме. А то обикновенно са виновни само навинагаторите, ако не вярваш виж по горе Сашо какво пита:
                  "Румене имаш ли навигатор да не се оправдаваш пак." И така си е, за всичко са виновни само те и ако не можем да минем препятствие или я окъсаме някъде. Ама гадове с гадове. И за това батко, асистенция, да им е лесно. Но както ти казваш, правилника е от организаторите и който иска участва, който не иска, не участва. Аз обаче ще участвам и ще го уморя този мой навигатор, да види той кон боб яде ли.

Коментар

• Re: От: Нови Искър 4х4 Екстрийм

Прав е ПЕНСИЯТА-Трябваше някаква лека наградка за това,че дори стар-заваря газта......Чесито на Жорката.Сашо,Цайко,нали знаете защто не станахте 1-ви...............................................Защото вечертапреди състезание се пие.

Коментар

• От: Re: От: Нови Искър 4х4 Екстрийм

Поздрави на всички участници в сЪстезанието . Нямам нищо против сЪдиИте ,но не знам как бялата гега мина без лента и колче вториЯ ден.

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
                        И моят пост наистина мисля да е последен. Кажи къде /в коя зона/ чу този човек с червеното /Слави/ да казва на съдиите какво да пишат! А и защо си мислиш, че са писали нещо различно от това, което са видели с очи или са им казали помощник-съдиите.
                        И понеже аз бях един от съдиите, на които взе листа от ръцете, ще ти кажа да не плюеш много, защото освен на теб на НИКОЙ ДРУГ не видях човек от публиката да вдига лентата над джипа за да не я скъса и да се засили преди прага в реката. Това естествено ти беше обявено, като дойде да ми искаш обяснение, което не бях длъжен да ти давам.Пак се осъмни и чак като видя дирите, които бе оставил извън трасето се примири. Понесе си справедливо наказанието дадено от мен. Както и всички останали, нарушили правилата
                        При водачите на багерите също си ходил да ги упрекваш, че не управлявали машините правилно. От 26 екипажа, ти ли аджеба си бил единствения несправедливо оценен???
                        Съдийството беше безпристрастно, уверявам те в това и мога да го потвърдя като ти кажа, че декласирахме още първия ден един екипаж поради излизане от трасето . Със същият този екипаж сме приятели и се познаваме от години, НО това при ОЦЕНЯВАНЕТО НЯМА абсолютно НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.
                        Водя този безмислен спор, защото ми е болно да ни обвиняваш без да знаеш, че по трасето бяхме от 7.00ч сутринта до 22.00 - 23.00ч. И една голяма група хора дадоха всичко от себе си за да се получи както трябва и да няма недоволни.
                        Наистина сме с добри чувства към всички състезатели, в това число и ти Румене и те очакваме /ако желаеш, разбира се/ на следващото състезание тук за да покажеш уменията си отново. Моето мнение е, че наистина можеш да покажеш на съперници и на публиката едно добро представяне.
                        С най-добри чувства!

П.С> Влади, а ти си калявай нервите за следващото състезание още от сега, защото едно подобно мероприятие несъмнено е придружено със смачкващо напрежение!

Дисквалифицирания бях аз и грешката си е лично моя!!Страхотно трасе и организация,догодина пак.Поздрави!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
                          С най-добри чувства!

Ей Генчо не става вапрос за при теб а за следващия след теб съдия и казах по на горе , че повече няма да давам компромати , знам точно каква хамалогия изнасят доверените съдий в едно състезание и за това ти правя евала че си помогнал много . А за догодина наистина ще се постарая повече . Хаиде приятно пийване и внимавай да не се усмъртиш много ...

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                            Е това е "чанч" на навигатор...

Който не е чел пост 118, нека го прочете и ще разберете, че си изпълнявам обещанията.
                            Тедо ти го съсипа от крос този навигатор , как искаш да помни как се слага колана .

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                              Влади чети внимателно ,няма да повтарям.
                              Виновен си ти и съдиите ( то кога ли даскал и съдия са били прави и са ни оценили правилно), както и целия ви клуб.
                              Виновни сте за следното:
                              1. Виновни сте, че трасето бе идеално подбрано и в двата дена и създаваше супер емоции, както за участници, така и за публика
                              2. Виновни сте, че организацията бе много добра
                              3. Виновни сте, че първите са първи. Как можа да не дисквалифицираш Жорето, то не стига, че Гегата е добре подготвена, ами може и да кара копелето и първи, и последен и както дойде.
                              И като гледа пост 237, какво видя, нищо. А нас като асистенция не ни ли видя.? То и тогава бяхме с колани, ама на, испраскахте ни три зони с неправилно поставени колани, сякаш при тази скорост може да се види, ама здраве да е. Измислил съм ти наказание – ще ти кажа, че ще почерпя като се видим с една Троянска сливова, а ще те почерпя с много, да видиш тогава.
                              И друго, може ли да няма награда за най-стар участник. Това си е липса на уважение към нас старците. За другия път да помислиш с какво ще ме наградиш.

Поздрави от нашия отбор и до скорошни срещи някъде по трасетата
                              Тедо,не знаех че си най-стария участник,ама и ти си виновен защото не ми подсказа-иначе наградата я имаше.Ама и ти си ми измислил едно наказание.Радвам се,че станахте част от цялото това шоу-всички много ви се радваха!Поздрави!

Коментар

• От: Re: От: Нови Искър 4х4 Екстрийм

Първоначално публикуван от MOTO KOKAL Преглед на мнение
                                Поздрави на всички участници в сЪстезанието . Нямам нищо против сЪдиИте ,но не знам как бялата гега мина без лента и колче вториЯ ден.
                                От къде е тази невярна информация!? Мерцедесът караше изключително предпазливо, бавно и с техника.
                                Аз му написах нарушение в реката, защото скъса лента. Значи все пак е имал нарушения. Може и други да са го санкционирали- не знам!?
                                Недейте да давате непроверена информация!

Желая на всички Безаварийно завършване на състезателния сезон 2010.

Поздрави и до нови срещи на "Нови Искър 4х4 екстрийм".
                                "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                                А+
                                LZ1DRZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X