Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нови Искър 4х4 Екстрийм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нови Искър 4х4 Екстрийм

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
    Състезанието ще се проведе двата дена 02-03.-октомври(събота и неделя).Участниците ще бъдат разделени в два класа-"Хоби" и "Експерт" с различни трасета.Изкуствени препятствия най-вероятно няма да има-Ще се прецени по-нататък да ли ще са нужни,но не вярвам-имаме си ги натурални.Бавно и технично трасе с екстреми съобразени с двата класа.Оценяването ще е за време и натрупани точки в екстремите.Използването на лебедки,котви,пътеки и т.н. няма да се наказва с отнемане на точки-нали са за това бе хора използвайте ги!
    Истината е да има каране!
    Разликата между хоби и експерт е?
    Големина на гуми?
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Искам да информирам всички,че официално учредихме и клуб,само чакаме да бъдем вписани от съда.Нали всичко трябва да бъде както си трябва.ОФРОУД-КЛУБ НОВИ ИСКЪР 4X4 ЕКСТРИЙМ-това е името на клуба.
      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Искам да информирам всички,че официално учредихме и клуб,само чакаме да бъдем вписани от съда.Нали всичко трябва да бъде както си трябва.ОФРОУД-КЛУБ НОВИ ИСКЪР 4X4 ЕКСТРИЙМ-това е името на клуба.
        Честито на новия клуб! Влади, не се и съмнявам, че всичко ще е, както трябва, но ако имаш нужда от някаква помощ, процедурни въпроси или съвет...насреща съм!
        Нали знаеш-"...питай патило..."!
        Поздрави - Таня
        0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

А ,с тебе ще се чуем задължително Танче.

Коментар

Честито за новия официален клуб, ако има нужда от помощ за организацията, пишете ЛС.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Честито за новия официален клуб, ако има нужда от помощ за организацията, пишете ЛС.
              Точно от към организацията най-вероятно ще имаме нужда от помощ.Благодаря за предложената помощ- може и да се възползваме.Сега чакаме да излезнат документите от съда за да може да бъдем официално вписани като клуб,тъй като общината го изисква,спонсорите също са кът,но някак все ще се оправим.

Коментар

Искам да попитам на Гниляне на банята ли ще се проведе състезанието.
                [COLOR=darkorange][B][SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=7] [/SIZE][SIZE=5]
                [/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

По-горе в темата е написано че няма да е там.Влади е намерил друго място.
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Точно от към организацията най-вероятно ще имаме нужда от помощ.Благодаря за предложената помощ- може и да се възползваме.Сега чакаме да излезнат документите от съда за да може да бъдем официално вписани като клуб,тъй като общината го изисква,спонсорите също са кът,но някак все ще се оправим.
                    Ако не мине котка път, разчитай на помощ и за организацията, и за съдийството.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

И аз съм там ако нямам гуми до тогава ще съм до Пламен на кетъринга да подклаждаме огиня.
                      Да питам дали Ви трябва спонсор, и к'ви са условията за да питам ако мога да уредя нещо?
                      RR P38
                      LZ3XA

Коментар

Първоначално публикуван от Miaran Преглед на мнение
                        И аз съм там ако нямам гуми до тогава ще съм до Пламен на кетъринга да подклаждаме огиня.
                        Да питам дали Ви трябва спонсор, и к'ви са условията за да питам ако мога да уредя нещо?
                        Гуми ще ти намерим,само желание да имаш.Патрола ми след последното премятане ще е за дълго в бокса, така че неговите гуми са на разположение,а има и други.Колкото до спонсорите,разбира се че ни трябват-условията са много прости-кой колкото може.Поради ограничения ни бюджет за момента се бавим и с обявяването на наградния фонд за победителите.Наистина е много трудно намирането на спонспонсори,но макар и малки награди ще има.Ако някой може да съдейства с намирането на спонсори,ще му бъдем много благодарни.Поздрави!

Коментар

Тези дни ще публикуваме и подробности за самото състезание.

Коментар

Следя темата от самото начало. Радвам се, че и за софиянци ще има офроуд зрелище. Поздравления за ентусиазма момчета. Ако мога с нещо да помогна само кажете. Близо сте ми

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                              Следя темата от самото начало. Радвам се, че и за софиянци ще има офроуд зрелище. Поздравления за ентусиазма момчета. Ако мога с нещо да помогна само кажете. Близо сте ми
                              Благодаря за подкрепата.Наистина искаме да направим едно уникално мероприятие,но за съжаление всичко е свързано с пари,а спонсорите са кът.

Коментар

малко преди околовръстното ли е извинете

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X