Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
    Ти не разбра ли че на никой от нас няма да викаш браво на Кировото състезание.ДОРИ И ЗА 2лв ТАКСА.
    Най-после някой да Ви го каже в прав текст.
    Абе май в продажбата на семки в шумен има повече пари отколкото в офроуда...
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Това пък кога?
      Аз имам снимки от всички състезания на които съм бил зрител.
      И видео. Даже част от тях съм пускал във форума.
      Естествено, че никой не може да забрани на никого снимането.
      А Киро-прав или крив се нагърбва с организацията на едно от големите офроуд състезания в България. А аз като живеещ в Шумен съм доволен, че имаме такова състезание на наш терен. И затова искам това състезание да продължи да се провежда.
      Който иска да кара-таксата както разбрахме е 200 лева, нека да дойде и си чеше крастата. Ние ще викаме "браво"
      Прочети по нагоре, че освен таксата има и правила, които трябва да се спазват, а не да ти наредят колчетата на 2м като гараж и да ти кажат състезавай се с 1.95 кола и стартирай и финиширай без да докоснеш колчето.
      А и в добавка една част от състезателите имали доживотна забрана да карат на това състезание. Аз както се досещаш съм в групата. За Долфи ще питаме на място, само за информация разбира се.

Коментар

Добре, бе, като сте сърдити, и не искате да карате-никой не може да ви накара насила, нали?
        Но я кажете, ако още отначало таксата не беше 500, а 200 лева, нямаше да има и тази тема, а и антисъстезанието...
        Вярно, че има много обидени на Киро, аз не се наемам да кажа кой е прав, но нямаше да се вдигне този шум, нали?
        Няма нужда да ми отговаряте, за мен отговора си го знам.
        Не, че нямаше да има пак изказвания от този сорт, но нямаше така яростно да ни убеждавате колко гаден бил Киро, и някои от вас щяха даже да дойдат и да се състезават.

Нейсе, и без вас ще стане състезание. Добро-лошо-каквото е такова, и аз ще си чопля семките на именно това състезание. Защото на "другото" мога и да се запиша даже като участник, но това е едногодишно събитие, а традиционното "Кирово" състезание ще продължи да се провежда. Поне се надявам.
        А и както се каза вече-на антисъстезанието няма да има кой знае какви екстреми, и може би ще е доста по-безинтересно за наблюдаване.
        Както и да е. Бъдете живи и здрави, състезавайте се, и се забавлявайте.
        Желая ви успешно провеждане на вашето си състезание, и дано да се кефите максимално.

Сега се замислих, дали да не си отворя фирма за печене на слънчоглед, явно ще има пазар тук
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Сега се замислих, дали да не си отворя фирма за печене на слънчоглед, явно ще има пазар тук
          Колега при положение, че състезанието на Киро е традиционно и състезателите знаят какви са неговите традиции.......моят съвет е да не инвистирате Погледнете само така нареченото от вас " ЕДНОГОДИШНО СЪБИТИЕ" за толкова кратко време как събра толкова много........???? .......Нали като четете списъка не са семкаджий!
          Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 19-11-09, 23:10.
          Цветан Петров
          "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
          0888865583

Коментар

Първоначално публикуван от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ) Преглед на мнение
            Колега при положение, че състезанието на Киро е традиционно и състезателите знаят какви са неговите традиции.......моят съвет е да не инвистираш Погледни само така нареченото от вас " АНТИ СЪСТЕЗАНИЕ" за толкова кратко време как събра толкова много........???? .......Нали като четеш списъка не са семкаджий!
            Както писах по-горе: много от вас са обидени. Не се наемам да съдя кой крив, кой прав, и не ми е работа. И щом се събрахте толкова много-вероятно си имате своите основания. Но не това исках да изтъкна.
            Моите писаници показват позицията на един любител и запалянко на офроуда, който иска в града му да продължава да има такова съсътезание.
            А публиката както се знае обича зрелището, а се надявам, че няма да спориш къде ще е по-зрелищно. По традиция Киро прави доста трудни трасета. За пример да дам миналата година траяла на каменната кариера-може би половината състезатели се отказаха да стартират. Защо ли

Вижте, не съм против вас, даже с радост бих се записал в мероприятието ви, ако не беше нарочно направено да се застъпи по време с другото състезание.
            И поради тази причина ще съм на по-зрелищното място, и след джиповете ще се пробвам с бъгито
            Ама това съвсем извън темата.
            Пожелавам ви приятно изкарване на вашата разходка, всеки по пътя си...

Коментар

Както писах по-горе: много от вас са обидени. Не се наемам да съдя кой крив, кой прав, и не ми е работа. И щом се събрахте толкова много-вероятно си имате своите основания. Но не това исках да изтъкна.
              Моите писаници показват позицията на един любител и запалянко на офроуда, който иска в града му да продължава да има такова съсътезание.
              А публиката както се знае обича зрелището, а се надявам, че няма да спориш къде ще е по-зрелищно. По традиция Киро прави доста трудни трасета. За пример да дам миналата година траяла на каменната кариера-може би половината състезатели се отказаха да стартират. Защо ли

Вижте, не съм против вас, даже с радост бих се записал в мероприятието ви, ако не беше нарочно направено да се застъпи по време с другото състезание.
              И поради тази причина ще съм на по-зрелищното място, и след джиповете ще се пробвам с бъгито
              Би трябвало да се отчете , че тази разходка можеше да се направи на много други места но АЛЕКСА и .....приятели.. я правят точно около ШУМЕН. Защо ли???
              Цветан Петров
              "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
              0888865583

Коментар

Би трябвало да се отчете , че тази разходка можеше да се направи на много други места но АЛЕКСА и .....приятели.. я правят точно около ШУМЕН. Защо ли???
                Нали сам не си вярваш в това което се мъчиш да ме убедиш?
                Аз знам истинската причина, а и всеки който внимателно е чел темите е наясно.
                Другото са приказки за наивници.

Коментар

Имаше един като теб дет се пробва с панда, на едно от варненските сътезания и мисля, че ще успееш да постигнеш почти същия резултат като него
                  А относно каменната кариера, недей се фраска с бъгито, а се качи на джип и да те видим какво ще направиш? Аз ще ти отговоря -чисто самоубийство!
                  Не само на мен ще ми интересно, повярвай!
                  Нашия екипаж се отказа и не ме е срам, защото неможе за кефа на едни семкаджии и заради това, че Киро иска да има най-екстремното състезание да се стига до фатален край, защото нека не забравяме, че отговорността си е наша, а не на организаторите или семкаджиите!

Коментар

Ако мога да изкажа мое лично мнение Защото дори и да не се състезаваха голяма част от участниците в"Шумен 500"щеха да бъдат зрители и коментатори на Кировото състезание.Както и предните години.Предполагам че и Росен е првил бързо тресе за тях за да могат да гледат трдиционната OFFROAD надпревара

Коментар

Първоначално публикуван от toush Преглед на мнение
                      ... Предполагам че и Росен е првил бързо тресе за тях за да могат да гледат трдиционната OFFROAD надпревара
                      Росен е направил такова трасе, каквото знае, че ще допадне на повечето състезатели, а не на "семкочоплещите".
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако мога да изкажа мое лично мнение Защото дори и да не се състезаваха голяма част от участниците в"Шумен 500"щеха да бъдат зрители и коментатори на Кировото състезание.Както и предните години.Предполагам че и Росен е првил бързо тресе за тях за да могат да гледат трдиционната OFFROAD надпревара
                        господин Х магазините вече отвориха. отиди и си купи семки и стига си драскал.

Коментар

Аз и Алекс младши сме подготвили такова трасе каквото допада на състезателите за закриване на Шампионата, а дали ще гледаме традиционното не зависи от мен, нито пък от Алекс. Лично мое мнение съдейки по списъка на записалите се участници разбирам ,че сме избрали правилното трасе.
                          В А Р Н А О Ф Р О У Д 4-6 май 2018 - ТO THE LAST BREATH...
                          TLC-80 1HD-FT

Коментар

Колеги, темата определено се изроди и тръгна към скандали и конфронтации, които няма с нищо да променят случващото се.
                            Колегата Чавдар (V93) много добре е обобщил ситуацията :

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Росен е направил такова трасе, каквото знае, че ще допадне на повечето състезатели, а не на "семкочоплещите".
                            Състезателите сами са си спонсори и сами си решават как и къде да карат. Тяхно право е да не им пука нито за организатори, нито за публиката, още по-малко за участващите в слънчогледения бизнес... демек, който не му изнася да си седи в къщи. Но стига за тях, да си карат където и както си пожелаят.

Но аз имам едно предложение към феновете пишещи тук, които ще са на кариерата и на танковия полигон. Какво ще кажете да си направим импровизирана сбирка и да унищожаваме слънчогледа заедно - може да е забавно ? Няколко часа "локуми" ще ни сгряват, все пак ще е декември.
                            Проблема е как ще се познаем и съберем, ако сте съгласни с предложението ми. Какво ще кажете?

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                              .... Какво ще кажете да си направим импровизирана сбирка и да унищожаваме слънчогледа заедно - може да е забавно ? Няколко часа "локуми" ще ни сгряват, .....
                              Човече... обърка спортовете. Това което предлагаш е отработено състезание с GOLF-ове. Да седят по няколко часа с отворени предни капаци и да се наслаждават кой, как си е боядисал болтчетата на капака на двигателя.
                              Последно редактирано от Kaskadiora; 20-11-09, 19:10.
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                                Човече... обърка спортовете. Това което предкагаш е отработено състезание с GOLF-ове. Да седят по няколко часа с отворени предни капаци и да се наслаждават кой, как си е боядисал болтчетата на капака на двигателя.
                                Не, ти нещо се обърка май
                                Имам в предвид сбирката да е докато гледаме самото състезание и да се изказваме компетентно
                                Последно редактирано от nitro; 20-11-09, 17:41. Причина: дописване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X