Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Колеги, то много се писа за това състезание, но аз лично не разбрах ще има ли Шумен 2009 ?
    Говоря за традиционното състезание.

P.S. Аз лично поткрепям " разходката 500 " и мотивите на състезателите, но като професионален " кибик - разбирач " въоръжен с 3 килограма семки много се кефя и на кариерата, и на танковия полигон
    Последно редактирано от nitro; 11-11-09, 22:59. Причина: дописване

До: Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Доколкото знам ще има. И аз като теб съм професионален семкочоплител, и много се кефя всяка година на джиповете.
    Само дето не се знае колко екипажа ще извадят по 500 лева за старт. Но това си е работа на организатора, така е преценил-такава такса е сложил. Който му е много-просто не кара.
    А може би високата такса има някаква скрита цел? не знам, бъдещето ще покаже.
    Надявам се и тази година да стане добро съсътезание, но без традиционните караници след края.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Явно ще има, защото на сайта има свежа информация, записани 12 чужди екипажа и 6 български...
      според мен, повечето изчакват да се запишат след 22-ри, щото дето са 500 лева, там са и 1000

"Крайният срок за подаване на официални заявки за участие в изпитание 4х4 Шумен 2009 изтича на 22.11.2009г. 20:00 часа.
      След този период желаещите да участват могат да се запишат до 03.12.2009г. - 20:00 часа след като бъдат санкционирани с двойна сума на стартовата такса."

Коментар

18 записани, минус 50%(практиката го показва, особено за чуждестранните екипажи) = 10 участници
        Това напомня на първото Шумен Трофи
        "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
        „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
          18 записани, минус 50%(практиката го показва, особено за чуждестранните екипажи) = 10 участници
          Това напомня на първото Шумен Трофи
          Аааа, грешиш ! Първото имаше над 25 участника, от които 7 румънци
          Аз и Сашо бяхме на 13-то място ...или 11-то, вече не помня

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
            Аааа, грешиш ! Първото имаше над 25 участника, от които 7 румънци
            Аз и Сашо бяхме на 13-то място ...или 11-то, вече не помня
            След като чета този форум от известно време,това изказване ме шашна.
            Вече си мислех за забравено онова време когато при /-17градуса/Вие учасниците направих те, нас публиката съпричасна на нов спорт.Тогава чух за пръв път и за една награда за която отдавна не се чува.Нямахте почти никакви награди но бяхте готини със своя хъс и желание за новия спорт.
            Надявам се като един от многото /семкаджии,кибици и т.н/че ще видим едно хубаво състезание и пак да има купа Феар плей.
            Лично аз неидвам да гледам кой как си е строшил джипа,кой кого блъснал.Кефясе на майсторско преминаване на препядствията.И си мисля,че щом едни го преминават без да се строшат,а други не то вината не е в този измислил препятствието.

Коментар

Не съм съвсем сигурен дали ще го има, до момента нищо официално няма. На Варна Трофи Киро сподели, че повече няма да се занимава с никакви форуми, и до този момент това напълно се потвърждава - тотален обет за мълчание. Лошото е , че от сайта не става ясно дали е получил разрешение от БФАС.

Коментар

Аз дочух че много хора ще участват в разходка в знак на протест срещу високата такса участие от 500 лв
                Ако има разходка и аз се присъединявам
                Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                :D

Коментар

Първоначално публикуван от Виктор Мечкаров Преглед на мнение
                  Не съм съвсем сигурен дали ще го има, до момента нищо официално няма. На Варна Трофи Киро сподели, че повече няма да се занимава с никакви форуми, и до този момент това напълно се потвърждава - тотален обет за мълчание. Лошото е , че от сайта не става ясно дали е получил разрешение от БФАС.
                  Силвия Панайотова пише в един подобрн форум, но по нищо инфото не се различава от това, което на сайта им...т.е. нищо...

Коментар

Днес бях в Шумен на шампионата по ендуро, където се видях с Кирил Панайотов. Състезание на 6,12,2009 ще има, таксата ще е 200 лв. по правилата на Офроуд комисията към БФАС.
                    Честито на Тодор Христов за първото място в шампионата на България!

Коментар

Значи ще играем на Шумен 2009,Три екипажа.

Коментар

Първоначално публикуван от delfin Преглед на мнение
                        Днес бях в Шумен на шампионата по ендуро, където се видях с Кирил Панайотов. Състезание на 6,12,2009 ще има, таксата ще е 200 лв. по правилата на Офроуд комисията към БФАС.
                        Значи ще чоплим тонове семки и ще се изказваме компетентно зад лентите

"...таксата ще е 200 лв. по правилата на... " - а това е много показателно за силата, която имат състезателите при спорни ситуации....

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                          Значи ще чоплим тонове семки и ще се изказваме компетентно зад лентите

"...таксата ще е 200 лв. по правилата на... " - а това е много показателно за силата, която имат състезателите при спорни ситуации....
                          По точно БФАС!

Коментар

Първоначално публикуван от delfin Преглед на мнение
                            Състезание на 6,12,2009 ще има, таксата ще е 200 лв. по правилата на Офроуд комисията към БФАС.
                            При това положение се надявам да видим повече състезатели. Такива на които таксата е била най-голямата пречка да участват. И си заформиха разходка.
                            То няма лошо, ама всички "разходкаджии" се оплакваха от 500 лева такса. Сега да видим колко от тях ще дойдат да карат.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Сега да видим колко от тях ще дойдат да карат.
                              Що ?!? Да си трошат нервите ( и по-малко парите) с правилата на Кирил ли ?!?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X