Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ямбол - любителски траял в с.Ботево

ее никои ли не е заснел скока на Г-класата определено беше най-впечатляващото от състезанието жалко че след това маи шофьора се уплаши и взе по полека да кара

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
      Малко трудно е да си навсякъде.....Обикновено избирам най-атрактивно представляващите места и се закотвям там......някакси не може да се тича подир джипките по цялото трасе Поздрави.
      Още няколко камери на възлови места и работата ще стане
      Желаещи да снимат ще се намерят, остава камери да намерим
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

благодарности за филма мн е добър тая Фронтера извън класирането съм я пропуснал ,но като гледам добре се е представила

Коментар

... мда и според мен добре се проевява ... между другото ако изхождам само от клипа тя беше единствената която мина първото препятствие след дупката с водата от един път... всички други връщаха и тогава захождаха ....но тя го взе от един път ... браво на пилота !

Коментар

Първоначално публикуван от DarkGuerrier Преглед на мнение
            ее никои ли не е заснел скока на Г-класата определено беше най-впечатляващото от състезанието жалко че след това маи шофьора се уплаши и взе по полека да кара
            Такъв ли е?
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/t...-3/4x4/4x4.jpg

Не съм гледал филмчето, че нета ми е М-телски и е бавен.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

г-нЗлатев не е важно кой ще класираш ти а какво пише на папките на съдиите.Малко бързо завя вятъра и заваля дъжда та бързо взе решение.Да но не.Не е това класирането. От първо до трето място мяна никакви проблеми.Но от там нататък всичко е различно. Не може автомобил на който аз лично давам 5 наказателни точки не са отразени никъде и в следващият момент се оказва на предна позиция. Ние се объркахме от клатене и в следващият момент този джип се оказва на по предна позиция.Какво става г-н Златев? Има го документирано.Няма място за измами и други. Всеки да си вземе поука от това състезание че ние работим честно и достойно.Няма място за отстъпление.
              Бъчето

Коментар

Бъче, не ти прави чест да ме обиждаш с такива обвинения. Дори и да е станала грешка, тя не е само моя и не е преднамерена. Виж правилата, които ти си писал, и ми покажи тия 7 до 10 минути за лебедка или 5 за бутане от публиката. Някои загубиха в бутане и теглене по 10-15 минути, а белия Нисан въобще не завърши. Теб те нямаше нито на предстартовия брифинг, нито след това. А поне в началото трябваше да си там. Дженко беше, питай него, и в неговия протокол, и в този на Джорджо( той ги дърпа повечето), и в този на Румен, и на човека от Каприз няма такива наказания, каквито си писал ти, няма ги и в регламента. Нито на тези джипове, нито на другите сме смятали подобни нарушения, така че те не влиаят на никой. Кой колкото е загубил в дърпане или разрешено от съдията бутане, му се пише, хронометъра тиктака. Едно от Сузукитата Витара загуби 13 минути в бутане, ако му бяхме писали 10 минути закъснение, щяхме да го бонунсираме. 6-ма души четохме протоколите и каквото сме видели, това сме написали.
                И да има грешка, не е това начина да се оправи. И не съм аз единствено виновен. Та преди да ме обиждаш си помисли твойта роля в отчета каква е и какво ми е коствало на мен като време и разходи да пиша тук и да идвам там да Ви помагам. И дали пак ще го направя . Като организатор, като видя че идва буря, да беше останал да смятаме, вместо да караш за собствен кеф. Или да беше прегледал протоколите( най-вече твоя) следобяда, преди Официалното награждаване, вместо чак сега. Аз поех ангажимента да давам старт-финал, да меря времето и да компилирам подадената от другите съдии информация, а не като детектив да им изследвам протоколите. 6-ма прегледахме протоколите, видяхме това и го написахме. А подгънатата страница в твоя протокол как се откри чак сега? Ето и правилника, публикуван в тая тема, та да ми покажеш къде са тия наказателни минути, за които говориш. И още колко работи въобще не са домислени и ги уточнявахме в движение, като скъсване на лента например.
                Правилник
                За провеждане на състезание по офроуд
                “Ямбол 4х4 Екстрийм с.Ботево” 2008г.

1.Участие:
                Състезанието е между високо проходими автомобили с две оси.
                Състезанието се провежда по затворено трасе с препятствия.
                Право на участие имат ВСИЧКИ , с изключение видимо употребилите алкохол или упойващи вещества.Състезателите ще могат да имат и помощник(навигатор),който ще ги насочва през терена.Навигатора има право да се движи пеша по трасето.
                Пилота и навигатора трябва да пресекат стартовата и финалната линия седнали вътре в автомобила.Участието на под 18г.Става след писменото съгласие на техен родител(настойник)
                Състезателите нямат право да ползват вериги.

2.Класиране:
                Класирането на екипажите е по времето между пресичането на стартовата и финалната линия.
                За всяко съборено колче към времето на екипажа се прибавя по 1 наказателна минута.
                За “Съборено” се счита колче,което лежи изцяло на земята.

3.Ползване на асистенция:
                Екипажите могат да ползват асистиращ трактор(+4 помощни джипа) с въжета,които ще бъдат осигурени от организаторите но не и асистенция от друга машина извън предварително определените.
                Също така ще могат да ползват лебетки,крикове и т.н.,както и помощ от публиката.
                Помощ от публиката ще се използва единствено и само за изправяне на обърнати автомобили.Тя се осъществява след поискване от екипажа и се ръководи от съответния полеви съдия.

4.Дисквалификация при:
                Излизане на автомобила извън трасето с четирите колела.Пресрочване на контролното време,което е определено на 25мин.
                Пресичане на стартовата и финалната линия без навигатора вътре в автомобила.
                Грубо неспазване на правилата и непристойно поведение-по решение на главния съдия.
                Последно редактирано от zzlatev; 25-11-08, 21:16.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Приятели и любители на офрода очаквайте следващото състезание през месец май-юни . Ще ви посрещнем с нови изненади който сега видяхте но ще видите какво ще ви очаква летвата ше бъде много дигната.Щом искате да си строшите джиповете ще го направим но не можем да ви дадем точна дата защото трябва да отработим трасето на ново. Ще ви очакваме с много нови изненади. Бъдете и вярвайте във себеси че в следващото трасе ще го преминете. Няма такава вероятност който ще го премине освен нас защото ние ще сме го прогонили. Давайте момчета да се състезаваме отново.
                  Бъчето

Коментар

Първоначално публикуван от bak Преглед на мнение
                    г-нЗлатев не е важно кой ще класираш ти а какво пише на папките на съдиите.Малко бързо завя вятъра и заваля дъжда та бързо взе решение.Да но не.Не е това класирането. От първо до трето място мяна никакви проблеми.Но от там нататък всичко е различно. Не може автомобил на който аз лично давам 5 наказателни точки не са отразени никъде и в следващият момент се оказва на предна позиция. Ние се объркахме от клатене и в следващият момент този джип се оказва на по предна позиция.Какво става г-н Златев? Има го документирано.Няма място за измами и други. Всеки да си вземе поука от това състезание че ние работим честно и достойно.Няма място за отстъпление.
                    Би ли потвърдил пред всички тук, че ме наричаш измамник. И ако е така, го докажи. Кой от участващите ми е приятел и аз как се облагодетелствам от това класиране?
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Златев пред свършен факт нищо не търсим.Благодаряти за съдействието и за напред се надявам да работим заедно. Светът е малък а градът още повече.Няма нищо по истинско от истинското приятелство. Никога не съм те нарекъл измамник. Това си го въобразяваш. За всичко ти благодарим и отново те очакваме на нашите състезания. Нищо лично страшно много ти благодарим за съдействието и няма място за сърдене. Просто състезателите се сърдят.
                      Бъчето

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        Би ли потвърдил пред всички тук, че ме наричаш измамник. И ако е така, го докажи. Кой от участващите ми е приятел и аз как се облагодетелствам от това класиране?
                        Теб те обявявам за най-търпеливия член на форума

Другото е без коментар !!!!

Коментар

Не разваляйте хубавото състезание . Контестации и недоволни само на финала или 2 часа след това . Такива не видях . Още по-вече след като няма разместване в призовата тройка и в наградите не виждам проблем . Мисля , че ВСИЧКИ КАРАХМЕ ЗА КЕФ и го постигнахме , а не да гоним точки за шампионат .
                          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                            Мисля , че ВСИЧКИ КАРАХМЕ ЗА КЕФ и го постигнахме , а не да гоним точки за шампионат .
                            Право думаш, Куме ...
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

"Не може автомобил на който аз лично давам 5 наказателни точки не са отразени никъде и в следващият момент се оказва на предна позиция. Ние се объркахме от клатене и в следващият момент този джип се оказва на по предна позиция.Какво става г-н Златев? Има го документирано.Няма място за измами и други."

Това по горе е написано от теб преди 10 минути. Би ли ми го разтълкувал. Щото аз го разбирам като обвинение в измама. Или го потвърди и докажи тук пред всички, или се извини тук пред всички.
                              И обясни на всички участници как ти лично даваш 5 наказателни точки( сигурно имаш впредвид минути), като никъде нито в Правилника, нито на брифинга преди това някой е решил да се дава такова наказание? Това съдийско решение ли е и ако е така, на какво се базира? И защо от 6 съдии само ти даваш такива наказания?
                              Последно редактирано от zzlatev; 25-11-08, 22:20.
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                                Не разваляйте хубавото състезание . Контестации и недоволни само на финала или 2 часа след това . Такива не видях . Още по-вече след като няма разместване в призовата тройка и в наградите не виждам проблем . Мисля , че ВСИЧКИ КАРАХМЕ ЗА КЕФ и го постигнахме , а не да гоним точки за шампионат .
                                +100
                                Състезанието беше много готино!

И всички Вие, ако искате да имате спорт и забавление за уйкенда не се карайте и не си мерете ....ъ... клиренсите при заден заход.

Очакваме следващите издания!

И ако някои мечтаят само да си потрошат джипките, то моля организаторите да не се престарават в тази насока.
                                Все пак сме в криза! Нали?!?
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X