Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: покана за любителски траял в Ямбол

друсни полянка е много страно едно траял състезание изисква доста средства първо за да баде направено организирано и второ една машина не е вечан и накрая става друсни портфейла нека си говорим по откровено не толкова на шега.
    поздрави

Коментар

Аз отивам за моя си кеф, за да видя докъде ще мине машината след лифта и какво евентуално ще се счупи при що годе нормална експлоатация. Нали се сещаш че дълга база и траялна машина са малко несъвместими. Не отивам с идеята да спечеля, а да си прекарам добре в компанията на хубави хора.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Колеги, аз съм избран за главен съдия и като такъв искам да Ви кажа няколко неща. Пиян на състезанието никой няма да кара. Това е окончателно и не подлежи на коментар. Тримата организатори ще се пуснат само за кеф, ще им се мери време, но няма да са част от Официалното класиране. Полевите съдии ще си записват всяко нарушение на всеки екипаж. Аз ще имам грижата да давам старт и да отчитам времето до финала. Ще бъда на трасето още от 8,30 на 22-ри ноември сутринта и ще имам грижата всички да се запишат в стартовия списък и да участват в жребия за стартов номер. Без да е записан в списъка и без да е получил номер никой няма да бъде допуснат по трасето. Жребият ще се тегли в 9,45 сутринта на старта на сътезанието в присъствието на всички участници. За двама участници с една джипка въпроса вече е ясен. Може, като се плати два пъти стартова такса. По отношение на техническата страна на нещата отговарят Организаторите, аз ще отчитам времето, наказателните минути и крайното класиране. При въпроси съм винаги на линия - 0887590528 Злати. Който има, моля да носи радиостанция, че ще са ни необходими при организацията. И Хънтъра да вземе от Влади333 мегафона, важно е.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колеги явно не сте ме разбрали правилно за 2.5 промила алкохол.Това беше просто шега естествено че няма да се допускат употребили алкохол или упоиващи вещества шофьри и навигатори както е посочено в правилника.това ще се определя от главният съдия г-н Златев на когото много разчитаме и вярваме.
          Бъчето

Коментар

Приятели моля да бъда извинен ако с нещо съм засегнал някой. Нищо лично към никого. Уважавам ви достатъчно всички та да се дразним. Точно обратното просто гледаме да ви нахъскаме за предстоящето състезание и всички да бъдем бързи и яростни до финала.
            Бъчето

Коментар

Мисля, че "нахъсването" е определено грешен подход... По-скоро се постарайте, състезанието да изглежда, като празник!
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от bak Преглед на мнение
                Здравей Яворе ако си мислиш че със всички тези всъдеходи които се тресат като желе из бургаските улици ще уплашиш участниците не си въобразявай че си уплашил нас.На трасето ще те видим колко можеш.Не подценявай нито един от участниците.Ще останеш изненадан
                Успех на всички участници! Аз умрях от страх и ще остана да се треса по Бургаските улици.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                  Успех на всички участници! Аз умрях от страх и ще остана да се треса по Бургаските улици.
                  Яворе не бъди краен и сърдит. От всичките коли все един джип, подходящ ще намериш и да се разходиш по трасето.

Коментар

Яворе ако снещо съм те засегнал лично просто те моля да ми простиш нали знаеш че просто трябва да се надъхваме за да продължи всичко докрай.Не ми се сърди очакваме твоята помощ.
                    Бъчето

Коментар

Първоначално публикуван от bak Преглед на мнение
                      Яворе ако снещо съм те засегнал лично просто те моля да ми простиш нали знаеш че просто трябва да се надъхваме за да продължи всичко докрай.Не ми се сърди очакваме твоята помощ.
                      Яворе, това е мъжка приказка. Ако си се обидил нещо, явно е било погрешка, идвай.
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Още някои допълнения. Всички участници трябва да са на старта на траяла не по късно то 9,30 сутринта за записване и участие в жребия на стартовите номера. Първи по тарсето извън класирането ще се пуснат тримата организатори, за да могат всички до добият представа какво да очакват. След това започва и същинското състезание. Всички съдии по трасето ще разполагат с дигитални фотоапарати и при бутане на колче ще заснемат ситуацията, за да няма после спорове кой, какво и защо. Съдии по трасето ще бъдат тримата организатори. Те са осигурили всички необходими радзрешителни, присъствието на полицейска кола, линейка и пожарна. Всички участници ще бъдат застраховани за деня на траяла. Това ще струва можеби още по 10 лева на екипаж, но е добра превантивна мярка и отлична идея на организаторите.
                        Допълнително от спонсори всеки екипаж ще получи на старта енергийни напитки Батери за събуждане на сетивата, а към наградния фонд за първите трима се прибавя и по стек бира Холстен от Карлсберг България( те дават и енергийните напитки).
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Забравихме шествието през с. Бояджик....
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Хич не сме го забравили. Тръгвате от мотела в 8 часа сутринта, 8,30 сте в Бояджик, кратка церемония на място и по черно, ескортирани от полицейска Нива, 9,15 сте на старта в Ботево. Бояджик е много важна част от всичко и не може да бъде пропуснат.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колеги ето ви програмата за провеждане на състезанието за да няма неясноти 8 часа -тръгване на участниците от мотел-ресторант Екатерина с.Веселиново с маршрут-Екатерина-околовръстен пътОрмана-с.Безмер-с.Болярско-с.Бояджик Връчване знамето на полицая на площада на с.Боаджик 9часа тръгване към трасето по третокласен път 9.30-технически инсткуктаж на участниците записване и теглене на стартовите номера 10часа-начало на състезанието 16часа-край на състезанието 16.30-връчване купите на победителите 19часа-официално награждаване и почерпка на участниците в ресторантКаприз
                              Бъчето

Коментар

това са снимки от мотела в който ще отседните
                                Прикачени файлове
                                Бъчето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X