Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ямбол - покана за любителски траял в с.Ботево

Поздравления за организаторите и участниците!
    Ето малко снимки и от мен:
    Прикачени файлове

Коментар

Специални благодарности и на Джорджо и Явор за оказаното от тях съдействие с вранглера и лебедката както и за съдийството.
      Бъчето

Коментар

Хаха,Яворе,нещо ти се е заплело под жипът

Коментар

Щото не си му видял резервната гума....
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Снимките от състезанието са много и ми е трудно да отсея, коя е по-добра...
            Ще започна с Влади...толкова кал и вода изхвърли, а и "затрудни" живота на другите след себе си...

След 65-я опит го извадиха от локвата, а после се наложи компетентната намеса на Кинекс и Маринов за посоката на "клатене"

Впоследствие се оказа, че "клатенето" е успешна тактика...

А този "Вранглер" извади поне половината автомобили от трасето...щото лебедката беше истинска, не от Явор

И всичко се случваше под зоркия поглед и контрол на Главния съдия

Публиката се кефеше, джиповете ревяха, а участниците даваха всичко от себе си...даже и с "Ужаските"

Ощв снимки след малко... Следват моите фаворити, "Тойота"-та, G-точката и "МитсуШибито"
            Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 23-11-08, 18:12.

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
              ....съжалявам че не участвах......Поздрави.
              И аз малко съжалявам,но все пак направихме лека демонстрация
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Които не е учсатвал да не съжелява ,защото ще има и друго сазтезание и ще бъде по интересно....

Коментар

С нетърпение очаквах да видя как ще се справи G-точката...нали са ми слабост

Разбира се, нямаше грижи по трасето, но си личеше, че водача е неопитен и му липсва смелост...иначе трябваше да "разсъндъчи" конкуренцията

Наблюдавах внимателно и "МитсуШибито", след като Маринов ми обяснява половин час какви "страшни" автомобили са за оффроуд...

Извода е, че стават много хубави снимки с "МитсуШиби"- то и само до там...
                  ( Да не се обидят състезателите, закачката е към марката и Маринов )

Петър Минчев и Кирил Панайотов са тандем вече от година, Петър кара здраво, а Киро стиска "здраво"
                  Само наказанието за колчета го изхвърли от призовите места, времето му беше доста добро !

Това е от мен ! Успешно начинание с голям интерес, дано следващият път да има още повече трудности, повече участници и публика и поне малко мерки за сигурност към състезателите
                  Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 23-11-08, 19:35.

Коментар

Тодоре, както винаги страхотни снимки. Кефят ме максимално. Благодаря на организаторите, които ми оказаха честта да ме изберат за Главен съдия. Сега, като преосмислих нещата, открих доста слабости, но слава богу, дребни. Ако някой ден пак съм Главен съдия, знам какво да подобря.
                    Иначе какво да кажа, страхотно състезание, страхотна организация и отлично гостоприемство. Организаторите, макар и за първи път, успяха да се справят отлично. А и подкрепата на местната власт и местните хора направи атмосферата страхотна. Браво и чакаме пак и отново сбирка и екшън в Ямболския край!
                    И специално благодаря на Иван Маринов за предоставените страхотни часовници. С тях времеизмерването беше наистина професионално, имахме участници с разлика от 2 секунди във времето.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

съжалявам за нашето отсъствие, но и нашата група беше в калта само че в врачанскиа балкан.било е яко и малко ме е яд,но да знаеш че и ти пропусна много миналата неделя в нашиа балкан.
                      синята витара враца
                      СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Браво!Невероятна организация и страхотни участници!
                        Чувам,че имало непрофесионалисти преминали трасето и то никак не зле!??Вярно ли е това и ако има снимки,нека бъдат пуснати.....моля!...
                        Хвала за събитието....

Коментар

• До: Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Колеги утре вечер някаде към 19.00-19.30 ч. ще има репортаж от сазтезанието по "Диана Кабел ТВ"

Коментар

Първоначално публикуван от Djenko (Djenifar) Преглед на мнение
                            Колеги утре вечер някаде към 19.00-19.30 ч. ще има репортаж от сазтезанието по "Диана Кабел ТВ"
                            После да качиш репортажа или линк към него тук, че хората снимаха сериозно.
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ами ще се опитам ,амъ не обещавам нищо.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X