Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
    Като чета постовете на колегите от Стара Загора си мисля дали все пак Маринхакер не е отишъл чак до луната.Явно минаването по трасето е сравнимо с това.Големи изречения,голямо чудо станало.Я вземете се успокойте малко!!!На всичко отгоре сте готови и да се обиждате на някой ако каже нещо.Момчета,не се излагайте.Момчето имаше желание и се пусна по трасето.Какви са тези превъзнасяния и прочие.А това,че е минал с неподготвена кола е мерило за трудността на трасето.
    Стига сте се карали!!!
    Напълно съм съгласен.
    А нима Самурая на Гошо е подготвен?Но доказа,че със спокойно и технично каране може да се класира на първо място.
    И защо е всичко това?Нали беше само за удоволствие.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
      На всичко отгоре сте готови и да се обиждате на някой ако каже нещо.Момчета,не се излагайте.Момчето имаше желание и се пусна по трасето.Какви са тези превъзнасяния и прочие.А това,че е минал с неподготвена кола е мерило за трудността на трасето.
      Колега,никой не ходил до луната,но когато някой ти твърди че след еди кой си трасето е заприличало на мешана скара от колчета и ленти,а това няма общо с истината......на човек му кипва!!!Превъснасяния е силно казано....просто момчетата си минаха без подготовка много добре,което логически води до заключението,че ако покарат малко по траялни трасета за придобиване на рутина,и се качат на някой подготвен автомобил,ще се представят в пъти по-добре.
      А за трудността на трасето.....по-добре недей се изказва така,че като гледам колко бутане,клатене беше,колко лебедки се хвърлиха,че дори и един участник не можа въобще да завърши......ще вземе някой да се обиди. Ами то по тази логика ако е още по-сложно трасето,то две трети от състезателите няма да завършат въобще.Така че......Поздрави.
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
        Колега,никой не ходил до луната,но когато някой ти твърди че след еди кой си трасето е заприличало на мешана скара от колчета и ленти,а това няма общо с истината......на човек му кипва!!!Превъснасяния е силно казано....просто момчетата си минаха без подготовка много добре,което логически води до заключението,че ако покарат малко по траялни трасета за придобиване на рутина,и се качат на някой подготвен автомобил,ще се представят в пъти по-добре.
        А за трудността на трасето.....по-добре недей се изказва така,че като гледам колко бутане,клатене беше,колко лебедки се хвърлиха,че дори и един участник не можа въобще да завърши......ще вземе някой да се обиди. Ами то по тази логика ако е още по-сложно трасето,то две трети от състезателите няма да завършат въобще.Така че......Поздрави.
        колега по добре да беше прочел какво съм написъл преди да обиждаш и пишеш глупости.не сам казал че трасето е станало на мешана скара след фруктиерата нито пак че някои е некадърен и т.н.т няма смисъл да разискваме повече не съм го написал с цел да обидя който и да било. поздрави

Коментар

... а бре я качете още някоя снимка/клип ... стига с тия спорове

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
            Еииии,кьде сме биле с Боката да ви покажем класа веееее
            тцтцтцтцтцт скромноста красяла човека

Коментар

Първоначално публикуван от DarkGuerrier Преглед на мнение
              не Г-то напрао щеше да се преобарне назад
              хмм......ако се беше напънал още 1 и половина тъкмо щеше да го докара!

Коментар

Все пак,беше състезание,опсъждаите състезателите,а не"Разхоткаджиите",като са толкова добри,можеше да го покажат.Отстрани е 100 пъти по ЛЕСНО,и малко от горе,СТИГА,-Разбира4и?
                Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Колеги ето линк за репортажа който бе излачен по местната телевизия .....

http://dk-tv.com/index.php?t=3&id_video=91&type=videos

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
                    Все пак,беше състезание,опсъждаите състезателите,а не"Разхоткаджиите",като са толкова добри,можеше да го покажат.Отстрани е 100 пъти по ЛЕСНО,и малко от горе,СТИГА,-Разбира4и?
                    Що бе колега.....Аз например ще взема ей сега да пиша че след твоето преминаване,половината колчета и ленти са били по земята.....е ти как ще реагираш
                    Аре сега да видим.....Поздрави.
                    П.П.А разликата от състезаващите се и расоткаджийте беше....20лв.....нищо повече.
                    NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                      ........но след състезанието половината колчета и ленти вече ги нямаше
                      Ами това как да го тълкуваме колега.....или аз нещо не разбирам от поста ти.Щото и аз бях там,пък и видеото друго казва,а ти твърдиш.....и после пък казваш,че едвали не, не си писал такива неща.....незнам...
                      Но да приключим със спора,аз и без това не съм войнствена натура.Поздрави.
                      Последно редактирано от lubashki777; 27-11-08, 18:15.
                      NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от Djenko (Djenifar) Преглед на мнение
                        Интересно беше
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                          ... Аз например ще взема ей сега да пиша че след твоето преминаване,половината колчета и ленти са били по земята.....е ти как ще реагираш
                          Успокой топката! Мисля, че колегата имаше предвид, че по времето, когато Фронтерата е тръгнала по трасето "половината колчета и ленти са били (вече) по земята". Т.е. било е по-лесно.
                          Макар че поне аз от видеото не видях да се е облагодетелствала от липса на ленти.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Ехоооооооооо , увлякохте се май наистина !! Любо нали сме си говорили че е важно ние да знаем какво можем - другите и да знаят няма да ни направят повече от това което сме.
                            :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Успокой топката! Мисля, че колегата имаше предвид, че по времето, когато Фронтерата е тръгнала по трасето "половината колчета и ленти са били (вече) по земята". Т.е. било е по-лесно.
                              Макар че поне аз от видеото не видях да се е облагодетелствала от липса на ленти.
                              Може и така да се тълкува писанието,но на пръв поглед не изглеждаше така.Затова се впрегнах.....Между другото това впрягане не е само по причина на това че става въпрос за човек от нашия клуб,бих реагирал за всеки един случай по този начин,защото просто ме вбесява когато истината се изопачава и то по такъв плосък начин.
                              Ако колегата е искал да каже това, донякъде мнението му придобива друг смисъл .......приемам че човека не се изразил ясно и за мен въпроса вече е приключен.
                              П.П.Надявам се ,че никой не съм обидил с реакцията си.Повярвайте ми в подобна ситуация бих реагирал по същия начин за всеки един от вас.Поздрави.
                              NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Именно,радвам се че има хора които разбраха какво съм имал в предвид,самият Марин написа по горе че доста от лентите са липсвали.но наистина се прекали със писането по въпроса и аз спирам до тук

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X