Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Критиката е градивна и напълно основателна!!! Колегата Зенит се опитва да насочи в правилния път организирането на такъв тип състезания а не да се заяжда с вас, вместо да го нападате и да пишете безсмислени глупости на кой джипа му как е минал и дали е ходил до луната. Прочетете малко какво представлява траяла и как да си подготвите машините за него, защото скоро ще има други такива "любителски" състезания на които който мисли че е много талантлив и способен да заповяда а не да се пишат фермани тук.

Коментар

Здравейте, ще се намеся в темата дано да е за добре. Първо- радостно е, че сте успели да подготвите вече две състезания. В началото много от Вас имаха съмнения дали ще има участници/, И ГИ ИМАТЕ. Сега е момента да се започне с подобренията в организация и регламент. Аз разбирам напълно ЗЕНИТ защо е дал тези мнения, защото той е пресъствал на такива състезания и е видял правилния път. Преди време Ви предложих ако искате ще изпратя копия от регламента на нашите състезания, мисля че може да Ви бъде полезен. И относно трасетата, мислете , че триалните зони трябва да бъдат насочени към преодоляване на препядствия, разбира се ,който ги преодолее най-бързо.......печели. Продължавайте с инициативата, за Ваше удоволствие и за шоу на публиката,защото тези състезания имат бъдеше и са много атрактивни.
      Иво.

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
        разгледах снимките и погледах клипчетата сега ако взема да ви казвам че всичко е невероятно и нивото е страшно ще ви излъжа нямам намерение да ви обиждам все пак постигнахте да направите още едно траял състезание което ще има с какво да се запомни.
        за да ме разберете правилно и да си кажа мойто мнение кое не ми хъресва е трудно само ако гледаш клипчета или снимки
        реалноста е друга от личен опит.
        -но най важното е че зоните са много бързи и на доста места от бързината могат да се търкалят джипки.
        -траял състезанието за мен не е за бързина а да се види техничноста на всеки един екип не само на този дето дава газ а ми и на навигатора мястото му е отвън не седнал вътре да се вози.
        -калните локви са най голямат глупост в един траял от личен опит ако ги има на такива състезаниа не участвам
        да си троша ролките и оптегачите лагери и незнам си ако няма шнорхел само за едното каляне не си струват.Иво ги избягва
        и няма да направи такава гадост защото е глупост.
        -зоните са прекалено дълги по технични зони по къси дават възможност да се проследят изцяло от публиката и останалите
        учасници не да тичат след джипката така всеки вижда най важните места на всяка една зона и преценя как да заходи
        естествено първият губи но след като първо минава джипка на организатора е лесно.
        -публиката седи като изгонена ако тук стане така нима да утидат повече нито аз да зяпам от 100метра а ми ше си седя в къщи на топло и гледмна репортажите ако зоните са наистина траялни с 1-2метра разтояние е напълно достатъчно но това прилича малко на рали и разбирам що сте ги изпъдили там може всеки момент се катурне някой.
        не си мислете че подготовката не една джипка трябва да е с два блокжа за да се правят по трудни зони
        там където може да дава гас се слага един кмък или дупчица по тясно едно завойче и край на киното кои кара най бързо.
        когато зоните са технични и навигатора е в час не вътре да се вози се получава едно стархотно състезание в което участват двамата и работата на навигатора е толкова отговорна колкото и на пилота.
        виждат се доста навигаторки не се съмнявам ни най малко в способностите им. наскоро тук почина един от най големите навигатори в каталунския траял шампионат риска е огромен и като се има предвид че тук регламента им позволява да се катерят по джипа като маймунки се случавт случки.регламента който е направил Иво за следващото му състезание се забранява на навигатора да докосва джипа само с помоща на въже минимум 2 метра може да го дърпа или придържа.
        за сега си затварям човката щото май ше се обидите от толкова критика но от сега на татък поне ще знаете едно мнение от което можете да се поучите.
        ше чакам Иво да видя какво ше каже но май аз доста попрекалих.
        без лоши намерения само едно мнение на един траял любител
        ако искате сега наскачайте всички срещу мен но това не е траял сътезание
        поздрави

Напълно съгласен!
        А за колегите не се обиждайте,колегата Зенит ви дава идея и то хич не лоша!
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

И аз подкрепям колегата zenit,като гледам миналите състезания по офроад в България малко го обръщаме на скоростни отсечки,вместо техника.С мощен двигател да караш по равно не се изисква много умения.Гледам много филмчета свързани с офроуда (говоря за състезанията извън България),трасета добре подготвени които се минават с голяма подготовка и техника а при нас се на скорост го отдаваме.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Колега zenit, аз не възприемам написаното от теб като критика, а като безценни съвети. Можеш да си сигурен, че всички, които искаме траяла да има бъдеще у нас, гледаме на съветите ти, като малко дете на голям шоколад...
            Повечето от нас са виждали истински траял, най-вече на снимките, постнати от теб... да не говорим за опит, или участие...
            Продължавай смело да казваш (пишеш) това, което мислиш!
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Колега zenit, аз не възприемам написаното от теб като критика, а като безценни съвети. Можеш да си сигурен, че всички, които искаме траяла да има бъдеще у нас, гледаме на съветите ти, като малко дете на голям шоколад...
              Повечето от нас са виждали истински траял, най-вече на снимките, постнати от теб... да не говорим за опит, или участие...
              Продължавай смело да казваш (пишеш) това, което мислиш!
              +1

Коментар

Нека тогава да дойде и да организира един триал.

Коментар

Е тогава,няма да има кой да кара.ние все още нямаме машини за такъв тип състезания.Подготовката на машина за такова състезание иска много средства.

Коментар

Хора, да не забравяме, че караме джипките за забавление Похвално за организаторите в Ямбол за смелостта и инициативата. Много ми се искаше, но не можах да участвам. Сигурен съм че всеки от нас има идеи поне по едно трасе. Ако поне 20% от идеите се реализират ще се забавляваме страхотно Но трабва да слушаме и харата с опит.
                    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Момчетата от Ямбол знаят, какво е "истински" траял, защото участваха в такъв( втория етап в Лазарово). Похвално е, че направиха състезание. Азсмятам, че тези любителски състезания постепенно ще преминат в истински траялни състезания.... Просто трябва да ни уврат главите, да натрупаме опит и да избистрим концепциите
                      Колегата Зенит е прав, че траяла е по-безопасен (за хората и за машините) и атрактивен за публиката.
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Похвално е, че направиха състезание. Азсмятам, че тези любителски състезания постепенно ще преминат в истински траялни състезания.... Просто трябва да ни уврат главите, да натрупаме опит и да избистрим концепциите

Аз това се опитвам да кажа че ние сме любители по опит, по машини дори по мислене .
                        Да има хора от тука които са участвали тук -там , но самия факт че оффа е от скоро в БГ говори сам по себе си.
                        Гледаме " батковците" в чужбина и искаме да сме като тях , но нито имаме техните финансови възможности , нито имаме техния опит а и нямаме тяхното мислене дори .
                        Някой се опитва да направи нещо и предполагам с доста мъки а ние почваме да го упрекваме за това и онова ето за това никога няма да станем профита.
                        Аз също пиша от чужбина , от държава с богат опит в оффа , но се радвам когато някой се опитва да направи нещо в горката ни държавица .
                        Това си е мое мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka359 Преглед на мнение
                          Похвално е, че направиха състезание. Азсмятам, че тези любителски състезания постепенно ще преминат в истински траялни състезания.... Просто трябва да ни уврат главите, да натрупаме опит и да избистрим концепциите

Аз това се опитвам да кажа че ние сме любители по опит, по машини дори по мислене .
                          Да има хора от тука които са участвали тук -там , но самия факт че оффа е от скоро в БГ говори сам по себе си.
                          Гледаме " батковците" в чужбина и искаме да сме като тях , но нито имаме техните финансови възможности , нито имаме техния опит а и нямаме тяхното мислене дори .
                          Някой се опитва да направи нещо и предполагам с доста мъки а ние почваме да го упрекваме за това и онова ето за това никога няма да станем профита.
                          Аз също пиша от чужбина , от държава с богат опит в оффа , но се радвам когато някой се опитва да направи нещо в горката ни държавица .
                          Това си е мое мнение.
                          +100
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

някои има ли клипчета от награждажането

Коментар

И малко със закъснение, но сега излиза списанието

Коментар

И ние от Victory Extreme ще добавим нашият скромен принос към отразяването на траяла в Ямбол. който лично на мен много ми хареса.
                                Надяваме се да се посмеем и позабавляваме между празниците заедно. Да си припомним какво се случи до с.Ботево и да помислим за предстоящата година.
                                Весело искарване на коледните и новогодишни празници!

Репортаж от с.Ботево във Victory Extreme - недела 28.12.2008 г. от 15.30 ч. ТВ ББТ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X