Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ямбол - любителски траял в с.Ботево

който и да организира следващото мероприятие-нека слага малко повече табели че трудно намерихме трасето(а и селото)
    ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Ето и обещания /доста подробен /филм с музика.Доста труд отиде,но смятам че си заслужава.Сваляйте.....мисля че ще се изкефите страшно много.
      http://htftp.offroadsz.com/lubashki7...20s.Botevo.mpg
      П.П.Знам че е малко голям,но....то и състезанието си беше голямо,пък и гледах качеството да е горе долу добро.Да не забравите да си пуснете звука и.....очаквам отзиви за това дали ви е харесало .Поздрави.
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Клипат е просто неверуятен ...... браво браво браво.

Коментар

Браво на организаторите за готиното трасе и организацията
          Не бях на състезанието , но по разкази , клипове и снимки се вижда колко е било готино
          Нека да се отдадът и заслужени адмирации на завършилия на трето място Светослав Христов, това му е второ състезание
          Пожелавам ти Светли следващия път и първо място

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
            Ето и обещания /доста подробен /филм с музика.Доста труд отиде,но смятам че си заслужава.Сваляйте.....мисля че ще се изкефите страшно много.
            П.П.Знам че е малко голям,но....то и състезанието си беше голямо,пък и гледах качеството да е горе долу добро.Да не забравите да си пуснете звука и.....очаквам отзиви за това дали ви е харесало .Поздрави.
            Браво градцки добре си се справил браво

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
              Браво!! Мислете за следващото...
              Жоре, чакам датите за вашто мероприятие за догодина, че и тях да сложа в Календара.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение

браво за филм , хич не е голям даже е малак , браво на всички
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от suri Преглед на мнение
                  Браво на организаторите за готиното трасе и организацията
                  Не бях на състезанието , но по разкази , клипове и снимки се вижда колко е било готино
                  Нека да се отдадът и заслужени адмирации на завършилия на трето място Светослав Христов, това му е второ състезание
                  Пожелавам ти Светли следващия път и първо място
                  Сури благодаря за пожеланията

Коментар

aaaaaa защто не снима G класата какъв скок направи на стартаааа???

Коментар

Първоначално публикуван от savana_666 Преглед на мнение
                      скока наистина беше най впечатляващия

Коментар

браво за филма страхотен е дано да има и още клипчета както от състезанието така и от награждаването.

Коментар

Готов ли е календара за следващата година.Извинете за спама.

Коментар

здравко биг брадъра снима всичко и с нетърпение чакаме да го качи! Така ще имате възможноста да видите скока на най атрактивния участник с G класата!

Коментар

Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнение
                              Готов ли е календара за следващата година.Извинете за спама.
                              Не, и не му е тук мястото. Горе, синята лента, Календар. Кликаш там, нагласяш месеца и годината и гледаш. Каквото е готово, го има там.
                              На тоя въпрос в тая тема отговарям за втори път, трети няма да има. Спама ще се трие.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от savana_666 Преглед на мнение
                                Малко трудно е да си навсякъде.....Обикновено избирам най-атрактивно представляващите места и се закотвям там......някакси не може да се тича подир джипките по цялото трасе Поздрави.
                                NISSAN FOREVER
                                -----------------------------------------------------------------------------
                                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X