Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ямбол - любителски траял в с.Ботево

БЛАГОДАРЯ на организатори и учасници за шоуто, коети ни сътвориха. Аз от състезания не разбирам, но органицазията беше на много добро ниво, особено отчиитайки факта, че е първо състезание. Пътувайки към Ямбол си мислех: "Тука няма планини... Къде могат да сглобят трал трасе? Кариера? Блато? или може би фадромата? Като пристигнах бях приятно очуден. Само без да имам понятие от състезания да вметна лаически: Трасето беше изцяло направено за самурай или панда 4х4. Много гърбаво и тясно. Сега за първи път видях, че късите бази на патрул, паджерото и Ге точката всъщност са доста дълги, особено патрула беше най здравата атракция.
    Като цяло много ни хареса и догодина отново ще Ви гостуваме. Кетъринга не беше супер, но като има кИфтЯ на жар и биричка всичко е ОК! Домакините бяха много грижливи и отзивчиви.
    Стартовете на участниците ме заредиха с много адреналин и поисках от жена ми витарата да се пробвам извън класацията, но тя беше непреклонна и не ми разреши да се пробвам с мотива, че ще я потроша и нма с какво да се приберем, а и имахме и други задачи.
    Все пак много БЛАГОДАРЯ за приятния уйкенд. Благодаря и на този отгоре, че времето беше с нас.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

БРАВО на всички ВАС , които организирахте и проведохте това чудесно състезание .
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

И от мен малко снимки. Много ми хареса състезанието, терена, организацията...
        Прикачени файлове
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Поздравления към организаторите за сполучливото траялче ... пожелавам Ви само успехи в организирането на подобен тип мероприятия ...

Коментар

браво на организаторите и спонсорите за перфектното мероприатие което направиха ще чакаме с нетърпение следващото

Коментар

Браво на участниците и добрата организация.

Не мога да си простя , какво съм изпуснал!
              Успехи на всички!
              ________________________________________________________________________________________
              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

браво на организаторите и на спонсорите за перфектното мероприятие което организираха.състезанието беше супер със малко счупени джипки а вечерите в ресторант каприз много весели.чакаме с нетърпение следващото

Коментар

Здравейте и от мен.
                  И аз искам да напиша няколко думи...
                  Състезанието ми хареса много! Трасето, организацията, времеизмерването, купона, всичко беше на ниво, а това е едва първото състезание за организаторите и те вдигнаха летвата високо. Така че, за следващото събитие ще очакваме повече!
                  Благодарности към всички, свързани с организацията на това състезание за чудесните емоции и изживявания. Благодаря и на навигатора ми Пламен Исаев, който ми помогна много да спечелим състезанието.
                  До нови срещи.

Георги Бозаджиев
                  Велико Търново
                  Mit einer positiven Einstellung faellt jede Aufgabe im Leben leichter.

Коментар

Честито на победителите и браво на организаторите на това прекрасно състезание!
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Извинявайте за спама но,замислян ли е календара за следващата година?

Коментар

Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнение
                        Извинявайте за спама но,замислян ли е календара за следващата година?
                        Като кликнете горе на синята лента върху Календар, ще видите засега какво вече е обявено за догодина.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Браво!! Мислете за следващото...
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

http://dk-tv.com/index.php?t=3&id_video=62&type=videos
                            Ето кратко интервю с организаторите предавано по местната телевизия. И нито дума за мерките за сигурност
                            Последно редактирано от apetrov; 24-11-08, 15:18.

Коментар

Браво на организаторите,получи се много хубаво състезание.

Коментар

много яко си беше ...голям кеф само дето не можахме да строшим колатаследващия пьт да е по трудно.Браво и на бригадката от приморско и на пича с червената toyota
                                ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X