Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Поради невъзможността ми да участвам в състезанието, имам същия въпрос.!? Занимавам се професионално с фотография.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
      Искрено съжалявам, но няма възможност за повече записвания, тъй като записванията приключиха и вече състезанието е на друг етап на подготовка.
      Заповядайте да се наслаждавате като публика, а ако имате подготвена машина, можем да Ви включим в организацията.
      Ако някой се откаже, на негово място не може ли да се включа, че как ми се кара? Вземете ми парите, цяла зима ги събирам за Кърджали!
      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИ И ФЕНОВЕ !!!

ПРОГРАМА РАЛИ РЕЙД

ПРОГРАМА ТРОФИ

ПРОГРАМА МОТО/АТV

ИНТЕРЕСНИ МЕСТА ЗА ПУБЛИКА И ФОТОГРАФИ

Първоначално публикуван от Eka7 Преглед на мнение
        Имах желанието да поснимам малко интересни джипки, но явно ще наблегна на природните забележителности.
        Много добра идея, има за снимане - "Татул", "Каменна Сватба", "Перперикон" и може би най-интересния исторически музей в България с много находки на известния археолог проф. Овчаров !
        Поляните са отрупани с цветя и всичко е цъфнало, а в бистрите реки весело подскачат сребристи рибки, докато се вият по каменните корита, които образуват живописни меандри около скалистите хребети на Източните Родопи.
        Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 01-04-14, 11:15.

Коментар

Какво ще представлява затворения кръг в неделя? Нещо тип "кушия" с масов старт или как? Колко ще е дълго?
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Eka7 Преглед на мнение
            ...но явно ще наблегна на природните забележителности.
            Ако Ви интересува нещо конкретно или как да се стигне до него мога да Ви помогна, тъй като съм от Кърджали.

И един технически въпрос : В клас Хоби позволено ли е пилота да помага на навигатора при използване на джек,лебедка и прочие.
            First Man, then Machine!
            Lada Niva
            Honda XR 400

Коментар

Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнение
              Ако Ви интересува нещо конкретно или как да се стигне до него мога да Ви помогна, тъй като съм от Кърджали.

И един технически въпрос : В клас Хоби позволено ли е пилота да помага на навигатора при използване на джек,лебедка и прочие.
              В ХОБИ всичко може Вие сте най-лежерния клас и направо ми е съвестно като знам какво трасе ви е спретнал Кинекса
              Няма участъци за лебедка в ХОБИ, но ако вие си организирате лебедкова оргия, нямам против

Коментар

Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнение

В клас Хоби позволено ли е пилота да помага на навигатора при използване на джек,лебедка и прочие.
                В ХОБИ всичко може
                Никъде в регламента няма забрана в клас Експерт пилота да помага на навигатора си при работа с оборудването .
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                  Никъде в регламента няма забрана в клас Експерт пилота да помага на навигатора си при работа с оборудването .
                  И за ЕКСПЕРТА всичко може Просто се шегувам, че вече ми е натопорчено и да разпусна, а и да "вдъхновявам" хобитите

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    Какво ще представлява затворения кръг в неделя? Нещо тип "кушия" с масов старт или как? Колко ще е дълго?
                    Още не съм завършил трасето, но ще е около 2 км. и ще се правят няколко обиколки. Няма да има възможност за масов старт на всички, но ще бъде нещо от сорта на всеки 30 секунди. До петък ще го уточня с подробности, но в общи линии е това като замисъл...

Коментар

Gotovisme da Rally Raid Kırdjali s dva opitni ekipaja koito sa 6ampioni na trudnoto offtoad rally Trans anatolia vTurciya 3000 km.. blagodarim na organizatora Todor Hristov koyto ni pokani na tova taka re4eno ve4e balkansko offroad sıstezanie .uspex na vsi4ki offtoaderi nazdrave

Коментар

Още не съм завършил трасето, но ще е около 2 км. и ще се правят няколко обиколки. Няма да има възможност за масов старт на всички, но ще бъде нещо от сорта на всеки 30 секунди. До петък ще го уточня с подробности, но в общи линии е това като замисъл...
                        всеки със собствен старт е добра идея.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Имам резервация в хотел в с. Главатарци за петък и събота за апартамент с 4 легла, която няма да мога да ползвам по ред причини и мога да преотстъпя на някой нуждаещ се. За подробности на лични или тел. 0888 926 447. Цената е 42 лв/ден.
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Христов, платформите къде е по удачно да ги паркираме ? . Пред хотела или на полигона на мероприятието . И кажи колко ще са азимутите за събота в трофито , че да знам колко да пия вечерта .
                            ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                            тел. 0889 017703
                            0897 516030

Коментар

Днес тествахме трасето на трофито от Петък. Като за първи ден добре се е получило. Технично, не лека навигация. Беше сухо, не успяхме да пуснем лебедка, но има места за наиграване Като че ли най много ядове ще се берат на каменната кариера. Навигацията е "завъртяна", но се оправихме се без GPS, азимутите ги хващахме по картинките и слънцето, така че оправия има ... но с цената на изгубено време. Оказа се че сме се поотклонили за малко от трака само на едно място с 5-6 азимута един след друг (ама за без GPS вече стана прекалено )
                              Има много обрасли и слабовидими пътчета с които трябва да се внимава ... на места има ленти които помагат. Но като като цяло навигацията не предразполага за бързо каране.
                              BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                                Христов, платформите къде е по удачно да ги паркираме ? . Пред хотела или на полигона на мероприятието . И кажи колко ще са азимутите за събота в трофито , че да знам колко да пия вечерта .
                                Азимути има до неделя, за някои може до понеделник В петък са повече и по-трудни, в събота трудна е реката.
                                Ремаркетата в бивака, колите пред хотела и попаркингите около бивака, има няколко свободни и един платен, но там няма места по принцип...
                                Понеже не знам дали ще стигнат 10 декара за бивак, ще трябва по-плътно да се нареждате, за да се съберем.
                                Всеки състезател ще получи пропуск само за една асистентска кола с достъп до бивака, за да се съберем всички...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X