Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014
Свий
X
-
От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014
Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеРосене , не знам какво е било ясно предварителноРосен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеЩо ме караш ся да се обаждам. Факт ли е, че това състезание е най-популярното през годината - факт е! Всичко останало е празни приказки. След като не ти харесва, не ходи да караш. Аз си отспах този уийкенд. Евала на организаторите, че подготвят кусурнайсет трасета, кусурнайсет класа и водят сто и кусур екипажа. Забележките са точно като миналогодишните и поминалогодишните и попо....... и те така. Да се насладим на снимките.
Коментар
-
Благодаря на всички, състезатели и публика, уважили труда на толкова много хора с присъствието си !
Много съм изтощен и ще ми трябва време да се посъвзема и да стигна до Троян
Има много видео и снимки, просто не успяхме с обработката и качването.
за начало малко отзиви в пресата
НОВИНИТЕ НА BTV
СНИМКИ + ВИДЕО
Пресата - СТАНДАРТ, 24 часа, НОВА СПОРТ,
Ето и една дето е типична за България, всеки си пише каквото си мисли, ама снимките са хубави
И още малком пикантерия...
Коментар
-
Искам и аз да кажа нещо: Екипажът от Русе,който караше Патрула(рали рейд), който се нахендри в блатото на старта на втория ден, и който вадихме повече 1 час, макар че другите русенци го з..баха,можеше поне едно МЕРСИ да каже.
Дано на някой не му се наложи ТЕ да му помагат...гола вода!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеЩо ме караш ся да се обаждам. Факт ли е, че това състезание е най-популярното през годината - факт е! Всичко останало е празни приказки. След като не ти харесва, не ходи да караш. Аз си отспах този уийкенд. Евала на организаторите, че подготвят кусурнайсет трасета, кусурнайсет класа и водят сто и кусур екипажа. Забележките са точно като миналогодишните и поминалогодишните и попо....... и те така. Да се насладим на снимките.
Коментар
-
Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеНякои отидоха и караха, някои спечелиха, някои се счупиха, някои достигнаха предела на своите възможности, някои си направиха изводи за следващото състезание, някои дойдоха да помагат, някой дойдоха да гледат и да стискат палци, някои спаха, някои дават акъл. Напълно нормално състезание.
Благодарим на организаторите за положения труд и усилия за подготовката на това мащабно състезание, където имаше за всички от всичко.
Коментар
-
Малко видео от последния ден, че нямах сили да ги преследвам под другите трасета. В интерес на истината, който искаше да улови състезал, съдия или организатор, можеше просто да ги чака при Ангел в "Моби дик" :
Някъде след втората минута е забавно за кратко в това видео....
Тук още малко от същия ден
Старта на моторите в затвореното трасе, ако може да се разпознаете, супер
И едно лично мнение, като човек дето и трите дена ходи по трасето, по точките обявени във форума за гледане, че гърците просто караха смазващо по-добре и като организация, и като топки.
Не искам да критикувам никой, щото не съм състезател и не знам отвътре нещата, но просто ги гледах как се движеха на групи, как минаваха по препядствията и как скачаха от скалите, докато наши състезатели на лебедка се спускаха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеМного тежко и хард си беше - 80 км тръскане по камъните , а днешният ден - затворен кръг рали със елемент траялна зона с гуми ...Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар