Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Браво на организаторите, ще бъде интересно състезание!
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
      Ще имa жилетки и ще ви сложа на най-многострадалното място на колегите с "каручките" Там ще ""страдат" и трофитата, такa, че няма да скучаете
      Христов, много те моля да ги снабдиш с ледена бира, че ако стигна до там трябва да дозареждам.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

ОКОНЧАТЕЛНИ СПИСЪЦИ НА ЗАПИСАЛИТЕ СЕ ЗА "КЪРДЖАЛИ 4х4 ОФРОУД ПРАЗНИК"

МОТО/АТV -88 УЧАСТНИКА RALLY RAID - 35 УЧАСТНИКА TROPHY- 36 УЧАСТНИКА

В неделя ще публикувам окончателната програма и места за гледане за публиката !

Коментар

Днес си запазих хотел, така че ако е възможно и аз се записвам в клас хоби, за събота и неделя. Утре ще попълня таблицата и ще пратя парите, ако е възможно!
          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
            Днес си запазих хотел, така че ако е възможно и аз се записвам в клас хоби, за събота и неделя. Утре ще попълня таблицата и ще пратя парите, ако е възможно!
            Искрено съжалявам, но няма възможност за повече записвания, тъй като записванията приключиха и вече състезанието е на друг етап на подготовка.
            Заповядайте да се наслаждавате като публика, а ако имате подготвена машина, можем да Ви включим в организацията.

Коментар

Да зарадвам всички участници в Трофи и Рали Пролет пукна в Кърджали, дърветата цъфнаха и тревичките поникнаха
              Много бързо растат и почти са скрили пътищата, т.е. няма да се виждат и сме ви сложили азимути...много азимути
              Мисля, че сме ви осигурили хубаво пролетно забавление

Коментар

[QUOTE=ТОДОР ХРИСТОВ;2467826] и сме ви сложили азимути...много азимути

Оффроудерикс...Ти на кого Викаш, Азимут бе...
                Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Да зарадвам всички участници в Трофи и Рали Пролет пукна в Кърджали, дърветата цъфнаха и тревичките поникнаха
                  Много бързо растат и почти са скрили пътищата, т.е. няма да се виждат и сме ви сложили азимути...много азимути
                  Мисля, че сме ви осигурили хубаво пролетно забавление
                  Христов да напомниш на участниците да си активират роумиг ,че с толкова азимути нищо чудно някой да мине границата.
                  Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                  Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                    Христов да напомниш на участниците да си активират роумиг ,че с толкова азимути нищо чудно някой да мине границата.
                    Пуснал съм писмо и до Гранична полиция...да ги завръщат
                    Кинекса се смили и най-тегавите места сложи панделки...да го почерпите подобаващо

[QUOTE=Zahari;2467859]
                    и сме ви сложили азимути...много азимути

Оффроудерикс...Ти на кого Викаш, Азимут бе...
                    На тези дето ходят до Гърция и Турция

Коментар

Очакваме координати на интересните места за публиката.
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наистина времето в Кърджали е супер пролетно. Слънчице грее, птичките чуруликат...дано така се запази и до състезанието.
                        First Man, then Machine!
                        Lada Niva
                        Honda XR 400

Коментар

ОКОНЧАТЕЛНИ СПИСЪЦИ НА ЗАПИСАЛИТЕ СЕ ЗА "КЪРДЖАЛИ 4х4 ОФРОУД ПРАЗНИК"

МОТО/АТV -88 УЧАСТНИКА RALLY RAID - 35 УЧАСТНИКА TROPHY- 36 УЧАСТНИКА

В неделя ще публикувам окончателната програма и места за гледане за публиката !
                          Въпросът ми е как ще се определи реда на стартиране!
                          Благодаря!

P.S. По-специално за Rally Raid- Клас "Отворен".
                          JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                          BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Първоначално публикуван от ghaytov Преглед на мнение
                            Въпросът ми е как ще се определи реда на стартиране!
                            Благодаря! P.S. По-специално за Rally Raid- Клас "Отворен".
                            По реда на записване, като стартират след Т1, Т2 и Т3, т.е. борещите се за шампионата.
                            В Т1 и Т2 стартират по класирането от предната година, а тези, които нямат класиране, по реда на записване.

Коментар

Здравейте, какво става с обявяването на интересните точки за публика ? Сигурно аз не съм разбрала за коя неделя става въпрос, а пък и в официалната страница на състезанието също липсват , та заради това да питам все пак. Имах желанието да поснимам малко интересни джипки, но явно ще наблегна на природните забележителности.

Коментар

Първоначално публикуван от Eka7 Преглед на мнение
                                Здравейте, какво става с обявяването на интересните точки за публика ? Сигурно аз не съм разбрала за коя неделя става въпрос, а пък и в официалната страница на състезанието също липсват , та заради това да питам все пак. Имах желанието да поснимам малко интересни джипки, но явно ще наблегна на природните забележителности.
                                Вие с Тошко не сте ли към акредитираните фотографи които да отразяват събитието.
                                ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                                ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                                0896 846 246

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X