Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА - "КЪРДЖАЛИ 4Х4 - ОФРОУД ПРАЗНИК" 4-6 АПРИЛ 2014

Някой може ли да ми прати ГПС трака от някой от дните на трофито? няма ли начин това сравнение на траковете да стане публично и всеки да може да си сравни трака с тоя на организатора ? Някава система или нещо където да може да си ъплоуднеш трака и да видиш къде си излезнал от него и наказанията да се смятат автоматично ?
    Газ 69 2.4i
    Густо майна, пътят свърши !!!
    GSM: О895 7О6О59

Коментар

Таргата е прав,но там изглежда е нямало съдии.

Коментар

Браво КОКО(kokocholi) много хубаво видео.Дано си свикнал с машината.Наближава Варненското.
        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
        АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
          Мерси ! [ATTACH=CONFIG]699786[/ATTACH]

Ама е малко, дайте още за феновете [ATTACH=CONFIG]699787[/ATTACH]
          Ще има колега , много ме изкефиха емотиконите.
          Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
          Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Брейй , за малко да забравя .....ЧЕСТИТО на ПОБЕДИТЕЛИТЕ !!!
            Другарю Христов , много ми хареса състезанието . Догодина ако ме поканиш пак ще дойда.
            Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
            Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Малко ралиджии на фокус.

Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Браво ..Страхотни сме ....Благодаря..
                Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Няма обидени.
                  Трасето е съобразено с нивото на екипажите които са подали заявка за участие.
                  На това сухо време, Експерти хвърляха лебедки на места от трасето на Хоби.
                  Ако валеше дъжд(каквато беше прогнозата) половината щяхте да сте с DNF.
                  Ако валеше щяхме да сме още по трасето от петък и да чакаме кранове да ни вадят . Не знам кой крив , кой прав но идеята за спазване на правилата на трофи шампионата в който мислим да участваме и тази година не се спазваха. Наказания и стриктно разглеждане на тракове и решения на съдии на самите екстремни зони НЯМАШЕ. Това искам да кажа , трасето си беше перфектно достатъчно дълго и интересно . Повечето не харесаха камъните по реката но аз си се изкефих точно там . Ако се разглеждаха обстойно всички наказания и тракове (както правят всички организатори на състезания от веригата трофи) класирането щеше да е различно. Точно по тази причина малко мрънкам за да обърнете внимание на правилника който важи и за състезатели и организатори . Иначе си беше много добра тренировка за предстоящия сезон от Трофи шампионата. Даже благодарение на вас разбрахме къде са ни слабите места по Тойотата
                  ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                  тел. 0889 017703
                  0897 516030

Коментар

Отговора ми на текста в червено

ТОДОР ХРИСТОВ За да е по-разбираемо, оцветил съм в червено отговорите...

Какво е наказанието на гръцкия екипаж за боравене с въжето под напрежение ? – Отговорих по-горе на targata.
                    Не познаването на правилника не оправдава никого , защо трябва чак сега да обявявате че екипажа ще получи наказание за нарушение което се извършва пред Вас !? Наказанието за боравене с въжето под напрежение е 60 мин , не е правилно да го лишавате от класиране .

Какво е наказанието за екипажа станал втори в крайното класиране за оказана асистенция от организатора (от вас лично !)?

Няма наказание, защото преценката ми беше правилна, за да се освободи зоната за преминаване на другите екипажи по-бързо, след като беше аварирала лебедката на джипа. Решението е взето от мен като директор на състезанието.
                    Преценката Ви е неправилна защото както се вижда от снимката трасето има свободни още 2 коридора , а според правилника единствено друг състезател има право да оказва помощ на аварирал автомобил по време на състезанието . В случая действията Ви могат да се тълкуват като лични пристрастия и подпомагане на този екипаж да заеме по челна позиция което и в крайна сметка се случи . Без лебедка и преден мост нямаше как да премине екстрема и щеше да натрупа доста голяма загуба на време или нямаше да завърши етапа .

Защо няма подробно класиране за Трофи Експерт със наказанията , или просто всички са безгрешни ?!

Траковете са гледани на всички, но отклонения от трака с цел облагодетелстване нямаше ! Тук искам да поясня, че дизайна на трасетата беше такъв, че не можеше да се „прескача” или да се „икономисва” от трасето, по простата причина, че трябваше да се заобикаля по асфалта много километри да се случи и няма гаранция, че пак ще влезеш в трасето. Отклоненията, които имаха екипажите бяха от техни загубвания и връщания и те достъчно много се самонаказват, за да им слагаме и ние наказания, а и в случая няма облагодетелстване, за да са имали преднина пред другите.
                    Хората проверяващи траковете, Събин и Явор са известни с безпристраност и принципност и нямат никакви преки или коствени интереси в Трофи Шампионата !
                    При заобикаляне на точки и азимути описани в пътната книга се съкращава трасето с цел облагодетелстване което подлежи на наказание !
                    Никога не съм се съмнявал във безпристрастността и коректността на Събин и Явор !

Защо не се спазва написаният от Вас регламент за старт по реда на класирането от ден 1 , а трябваше да се стартира по стартов списък от ден 1 ?
                    Защото закъсняхме с класирането точно заради гледането на траковете и до последно се правеха корекции.
                    В петък около 22.00 ч беше публикувано класиране за изминалият ден , не беше със наказания но го имаше и можеше да се стартира по реда на класирането !

Защо няма наказание от 2 (два) часа за всяка непремината на контролна точка от трасето (СР) за нито един от екипажите ? Справка - азимутите и точките за ден 2 в реката бяха по двата бряга при широчина на коритото 300 - 400 метра , а доста от екипажите си караха по реката без да "покриват" точките и нито един няма наказание ?!

Всички екипажи, които са преминали през CP на реката имат печати, който не е преминал има наказание 2 часа ! Не разбирам за кои точки говориш, контролата в реката беше една - под моста и на брифинга обясних, че се движите около и в реката, като крайната ви цел е моста до Джебел...
                    Азимутната точка в коритото на реката след моста на Джебел беше на десният бряг срещу течението , широчината на коритото е 300 метра и в пътната книга беше нарисувано че трябва да се пресече реката перпендикулярно за да достигнеш до точката (която между другото беше неправилно нарисувана ) Доста от екипажите си караха по левият бряг на както Вие ги посъветвахте без да покрият точката - налице е е съкращаване на трасето с цел облагодетелстване , но наказание няма !

Защо не се гледат подробно траковете за да се види дали даденият екипаж е "покрил" цялото трасе и ако не е защо няма наказания ?
                    Вече отговорих по-горе...Не ,траковете не са гледани подробно на всички екипажи .

Защо трябваше да принуждавате трофи машини да карат затворено рали трасе заради Вашите медийни интереси , че дори ни убеждавахте вечерта на брифинга да се раздадем докрай за Вашият кеф ?

Не съм пронуждавал никой, решението и избора е ваш, трасето се знаеше от рано, виждаше се и се раздавахте докрай не за моя кеф, а този на публиката !
                    Ако смяташ, че карайки в гората и хвърляйки лебедки някой ще чуе за теб и спорта, който практикуваш, значи си в голяма грешка...
                    Медийните ми интереси са свързани със състезателите, няма ли ги тях, няма отразяване...

Със неадекватното трасе за трофи точно ни принудихте да караме и нямахме избор , а на публиката щеше да и е интересно да види що е това трофи !

Защо все още няма никъде публикувано крайно класиране ?
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Бакалов, ако разбереш къде сме и ние в крайното класиране , обади се да знаем. Бирата от мене в сервиза .
                      ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                      тел. 0889 017703
                      0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                        Бакалов, ако разбереш къде сме и ние в крайното класиране , обади се да знаем. Бирата от мене в сервиза .
                        Бирата ще е за мен,донеси ми я на траяла в Сливен.Класирането отдавна е качено / пост 219 /,ама кой да гледа .
                        http://timingsolution.mk/rr-2014
                        NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                        ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Много добри снимки.
                          crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
                            Бирата ще е за мен,донеси ми я на траяла в Сливен.Класирането отдавна е качено / пост 219 /,ама кой да гледа .
                            http://timingsolution.mk/rr-2014
                            Май няма да пиеш бира щото в този пост няма или поне аз не видях генерално класиране.
                            ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                            0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
                              Май няма да пиеш бира щото в този пост няма или поне аз не видях генерално класиране.
                              В последния ред от таблицата е класирането след ден 3, което е и генералното класиране.

Коментар

От мое име и от това на Vesur искаме да благодарим на Тодор Христов за поканата да отразим фотографски състезанието.Бяха ни дадени пропуски за Патрола,бивака,достъп до всички интересни
                                места за снимане,безплатен хотел.......Дано и други организатори се сещат,че за популяризиране на състезанията трябва да има и добро медийно отразяване.
                                Засега VESUR е обработил 153 снимки,има още доста,така че проверявайте посочения линк за нови качени снимки !
                                Приятно гледане !

https://www.flickr.com/photos/vesur/...57643539014275
                                NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                                ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X