Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ШУМЕН ТРОФИ 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ШУМЕН ТРОФИ 2007

5 екипажа от Орестиада, 3 ек. от Солун -Гр.
    6 ек. от Истанбул Т-я
    siko

Коментар

Е браво то чужденците само състезания им дайте!!!
      Браво на екипа Ви. Надявам се всичко да е на високо ниво както винаги.

Коментар

Миналата година беше голямо шоу. Надявам се че и тази година ще е още по наситено с емоции.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Последно колко е таксата 200лв или 350 лв.?
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Янко,щом те има в списъка значи 200лв.И се стягай че ида

Коментар

от организатора

"щом те има в списъка значи 200лв."

Благодаря колега за компетентноста.

след 16.11. до 25.11.2007- по новата тарифа
              Кирил
              siko

Коментар

Това е част от програмата за събота и неделя:

"01 Декември 2007:
                - 9:00ч. - Старт на затворените етапи;
                - 16:00ч. - Затваряне на етапите;
                - 21:00ч. - Резултати, информация за следващия ден;

02 Декември 2007
                - 10:00ч. - Старт - рали-крос, затворен кръг."

Искам да запитам понеже съм част от публиката къде може да се гледат части от състезанието: места за достъп на зрители, координати и часове малко по-подробно ако е възможно.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Колеги,
                  обръщам се към вас с молба за разбиране.
                  Метео условияа в този сезон на годината са почти непредвидими.
                  На 26.11. 2007г. 10.00часа ще обявим предпоследния план и
                  график за провеждане на състезанието.Тогава ще бъде упоменато
                  всичко по интересно за зрителите.
                  За сега се придържаме към основния ни план.
                  Ако някой иска да участва на купона и да нощува в х-л Шумен да си прати заявка
                  защото същите дни ще има и семинар на мед. сестри, така че местата са ограничени.
                  от организатора
                  siko

Коментар

Киро да не искаш да кажеш ,че съм закъснял за резервацията за хотела?За семинара на мед.сестрите си запазвам десетина ,щото ако са като миналогодишните да ми се падне поне една за свят.
                    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                    0899187766

Коментар

ТОГАВА ДА ИДВАМ САМ?!?

Коментар

Колеги МОДЕРАТОРИ
                        защо изтрихте предния отговор

извинение появи се по на горе
                        Последно редактирано от siko; 20-11-07, 17:20.
                        siko

Коментар

Добро утро ,
                          на този адрес:

http://www.4x4shumen.ro-ni.net/4x4H_...ges/rules.html

- ПРАВИЛНИК за предстоящото "4х4 Шумен 2007"
                          siko

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
                            Добро утро ,
                            на този адрес:

http://www.4x4shumen.ro-ni.net/4x4H_...ges/rules.html

- ПРАВИЛНИК за предстоящото "4х4 Шумен 2007"
                            До организатора: Прочетох внимателно пълния правилник и ми направиха впечетление няколко момента които искам да разясним преди да е станало твърде късно.
                            В точка 2.1.2 от правилника пише "При движение по асфалтови пътища - се спазва закона за движение по пътищата на Република България (ЗЗПД)" но също така в точка 2.3.1 пише "Трасето не е отцепено и обезопасено". Моите уважения но второто си противоречи с първото поради риск от грешно тълкуване. Точка 2.1.2 според мен трябва да бъде променена и да се обедини с втората. Поради характера на трасето за навигация навсякаде трябва да се спазва ЗЗДП а не само по асвалтовите пътища.Ако не бъде променено аз декларирам още от този момент че ще се откажа от участие в това састезание. Претърпял съм вече една катастрофа в подобна ситуация и не искам повече такова преживяване.
                            Другото върху което искам да акцентирам е точка
                            3.1.7 "Не финиширал, незавършен траял- 4 часа наказание". Незнам колко е преминаването на отделните траял изпитания като време , неможе да се поставя наказание което е голямо колкото за преминаване на цялото състезание.Ако траял състезанието е от пет-шест изпитания за класиране и цялото састезание се минава за 4-5 часа , и примерно аз поради характера на трасето и метеорологични условия немога да премина през минимум едно изпитание то цялото ми състезание се обезмисля. Понеже в тези етапи ще се засича време а не се дават точки както го замисляме в Траял шампионата,по-добре е като наказание за даденото ТРАЯЛ изпитание да се дава най-лошото време дадено в етапа +наказателното време но не в часове а в минути.
                            Това е което исках да споделя за сега ,надявам се че организатора ще вземе отношение върху първите две точки относно безопасноста.

Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Точно твоя случаи имам в предвид като сме обособили две точки.

2.1.2 от правилника пише "При движение по асфалтови пътища - се спазва закона за движение по пътищата на Република България (ЗЗПД)"
                              2.3.1 пише "Трасето не е отцепено и обезопасено".

По какъв друг начин да обясня и тълкувам правилата, като се има предвит че, пилота като сложи каската , стартира и навигатора не може да го контролира , ...............................
                              siko

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
                                Точно твоя случаи имам в предвид като сме обособили две точки.

2.1.2 от правилника пише "При движение по асфалтови пътища - се спазва закона за движение по пътищата на Република България (ЗЗПД)"
                                2.3.1 пише "Трасето не е отцепено и обезопасено".

По какъв друг начин да обясня и тълкувам правилата, като се има предвит че, пилота като сложи каската , стартира и навигатора не може да го контролира , ...............................
                                Точно в това ми е мисълта,понеже пилота като сложи каска и си мисли че е недостигаем затова искам да се спазват елементарни правила в трасе което не е отцепено.Идеята е това да стане само за етапа с навигацията ,защото винаги ще има излезли от трака и ще има инциденти. По долу предлагам да се спазват поне следните правила цитирани от ЗДП.Не ме разбирай грешно ,просто всичко е момент на тълкуване на нещата.Затова в правилниците за провеждане на състезанията с автомобили състезателното трасе е обезопасено от хора и автомобили.Разбирам че в характера на състезанието с ориентиране това неможе да се случи и затова искам да бъдат упоменати нещата.
                                Имам и още едно предложение-на старта да има полицай с дрегер за алкохолна проба на пилота и навигатора .Това е много добра идея понеже съм бил свидетел на пиянските запивания вечерно време и на следващия ден как ходят като "хеликоптери" и се качват по автомобилите.Мога да цитирам имена.Ако се приеме това ,само трябва да се знае че на Камчия вместо пияния пилот да духа в дрегера това направи трезвия навигатор което не му прави чест.
                                Прикачени файлове
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X