Ето нещо и от мен :
Двата старта и преминаването през "гьола" на единия румънски екипаж.
Съжалявам, че е толкова малко, но батерията на камерата ме "предаде".
stasko пускай снимките и клиповете от неофициалната част
rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
И тазгодишното състезание в Шумен свърши.
Въпреки малкото джипове(11 на старта в големия клас, и 4 в малкия) се получи добро състезание.
Първите два дни си беше яко трофи. С малко преходи които да са леки, и мнооого трудни места. Доста екстреми, като някои превъзхождаха по трудност доста траялни състезания. Ако беше поваляло малко щеше да е още по-добре, ама каквото. Пак не останахме без доза кал...
Днес по традиция състезанието беше тип "италианско преследване", но този път в Лозево заради заетостта на стрелбището в Дивдядово.
Според много хора това е по-добрия избор за неделния ден. И аз мисля така. Там терена позволява да се направи произволно по трудност трасе, да се види кой как си е направл машината и кой колко знае да кара. Като в същото време има и добри места за гледане. Имаше и една по-дълга права на която имаше възможност да се раздава газ, и по непотвърдени данни най-силния румънски джип( при румънците нямало по-слаб двигател от 300 коня) развивали нещо като 140-150 км/ч. Като в същото трасе имаше и стръмни бабуни със странични наклони, кал, спускане, абе типично като за неделния ден на това състезание.
Който обича тежките трасета и се е колебал дали да дойде да кара на това сътезание-може само да съжалява, че не е дошъл.
Коментар