Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен 4х4 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шумен 4х4 2012

Утре неделя тръгвам за Долни Чифлик мога да забера некой да гледаме траяла

Коментар

Аз отпадам изцяло от мероприятието.Дръжте се за Светльо-той ще ви води,където е интересно.
      И не сме се уплашили-машината е в бокса и търпи пълна промяна,която,за наше най-голямо съжаление няма да завърши до тогава.

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
      Надявам се най-добрия навигатор на североизточна България г-н Младен Стоянов да ни заведе до местата за гледане , предполагам , че трип и GPS няма да ти трябват ...
      Това е спам,ама не се въздържам да не отговоря.Уча се от Благой,Киро,Косьо и Таргата,ама още съм далече от тях.
      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
        Аз отпадам изцяло от мероприятието.Дръжте се за Светльо-той ще ви води,където е интересно.
        И не сме се уплашили-машината е в бокса и търпи пълна промяна,която,за наше най-голямо съжаление няма да завърши до тогава.

Това е спам,ама не се въздържам да не отговоря.Уча се от Благой,Киро,Косьо и Таргата,ама още съм далече от тях.
        Не се прави на ощипан,а си хвани маршрутка и отиди до Шумен.От там нататък ще се оправиш,ако искаш да пусна снимки от Дамския траял в Приморско,направо щях да ти скоча.
        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
        АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
          Свилен Максимов би казал :Уплашихте се!! И АЗ напълно бих го подкрепил, като ще добавя: Страх вие, че Киро и компания са направили "Апокалиптично" трасе и всички ще си строшите и джиповете, и главите.
          Нормално, като помня , че на времето ги правеше "со фелюсипедо", а после по тях трябваше да минават джипки. Смях !
          Даже по някой дерета въобще не минаваше, гледаше ги отгоре и хвърляше боб - ше минат да ги е'а. Да де, ама даже Вушев не минаваше - факт.
          Спомени..... Може да се е променило нещо, ама надали !
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Тази година в предварителния списък фигурира и една легенда-именно Вушев с УАЗ.

А трасето май ще е с доста ниска средна скорост. Щом ще трабват и котви и ролки за полиспаст сещайте се за какъв терен става дума.
            Горд съм, че съм сред състезателите.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Давай Колее да не посрамиш форума!Ти си нашия фаворит!...........че после писане ще има поне 1500 поста!
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Тази година в предварителния списък фигурира и една легенда-именно Вушев с УАЗ.

А трасето май ще е с доста ниска средна скорост. Щом ще трабват и котви и ролки за полиспаст сещайте се за какъв терен става дума.
                Горд съм, че съм сред състезателите.
                Коле , къде има списък със участниците ?
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Коле, ми закривайте състезанието от сега , финалът е ясен - Вальо дъ бест.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

хммм....на сайта табу има и нови снимки на някаква тъмна и непроходима горичка.....

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                      Коле , къде има списък със участниците ?
                      Няма никъде.
                      Информация на уше
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Тази година в предварителния списък фигурира и една легенда-именно Вушев с УАЗ
                        Не е много сигурно.Поканен е,но все още не е решил дали ще участва./Беше ми на гости,та се поразговорихме./

Коментар

В четвъртък преди обяд тръгвам от Плевен. Има малко местенце в кочинката, ако има някой който иска да го карам към Шумен. Таксите ги приемам в течно състояние само

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                            Нормално, като помня , че на времето ги правеше "со фелюсипедо", а после по тях трябваше да минават джипки. Смях !
                            Даже по някой дерета въобще не минаваше, гледаше ги отгоре и хвърляше боб - ше минат да ги е'а. Да де, ама даже Вушев не минаваше - факт.
                            Спомени..... Може да се е променило нещо, ама надали !
                            Я ми припомнете Вушев, кога е печелил Шумен?
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Между перфектно минаване на екстремите и първите места на Шуменското състезание няма причинно- следствена връзка
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                                Между перфектно минаване на екстремите и първите места на Шуменското състезание няма причинно- следствена връзка
                                Важен е кефа....а дали си първи или не не е от значение на таз годишното издание!Важно е да се премине трасето......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X