Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен 4х4 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шумен 4х4 2012

Първоначално публикуван от tsvetan mollov Преглед на мнение
    програмата ми е ясна прочетах я в офицялния сайт но няма ли кой да каже колко километра ще се кара,как ще се кара затворени етапи ще има ли нищо не е ясно
    Здрасти,
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...91#post1994891 Здрасти, за Шумен, не търси информация във форума - цялата фамилия Панайотови има забрана да пише от 3 години . Тази година трасето ще е много хард поне по думите на Константин К. Панайотов. Има основно чужденци записани до сега, като голяма част са румънци, който карат само в най-трудния клас на техните състезания. Трасето няма да е рали рейд, а трофи - нещо като миналата година първия ден/ навигация/, но с по-висока трудност. Според Кирил ще се наблегне на навигацията като елемент азимути, някой отбори ще тренират за Бреслау догодина на това трасе, и трофи елементи, достатъчно широки за да позволяват изпреварване.... на лебедки... и трите дни се предвиждат един и същ стил...
    Поздрави

Пратих ти съобщение във фейсбук... тук сигурно ще ме баннат хахаххахах

Коментар

програмата ми е ясна прочетах я в офицялния сайт но няма ли кой да каже колко километра ще се кара,как ще се кара затворени етапи ще има ли нищо не е ясно
      В Шумен винаги си струва да дойдеш на състезание. Който е пропуснал е загубил.

Коментар

Предполагам , че няма да се публикуват координати на местата за гледане , но все пак да питам - къде да ида да гледам през дните на състезанието ?
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

много ни се искаше да доидем да покараме но без никква информация маи ще исчакаме една седмица до бургаското състезание

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
            Предполагам , че няма да се публикуват координати на местата за гледане , но все пак да питам - къде да ида да гледам през дните на състезанието ?
            Ще има учредени места за публиката само на старта и финала.

Коментар

много ни се искаше да доидем да покараме но без никква информация маи ще исчакаме една седмица до бургаското състезание
              На сайта на организаторите има информация.

Коментар

Местата за гледане ще бъдат оповестени на първия брифинг в четвъртък вечерта.
                Това не е поради някаква секретност, а поради факта, че до последния момент няма да се знае какви ще са метеорологичните условия, съответно кое ще се кара и кое не.

Все пак тукашното състезание е едно от най-тежките и сериозни откъм трасе, и който иска да кара, а се страхува да не би информацията да му е малко-определено ще загуби. Състезанието ще бъде чисто трофи. Без ралиджийски магистрали, без задължителни екстреми(все пак е силно препоръчително да се мине през тях), с трудно преодолими, но все пак преодолими препятствия, а бе сериозен мъжки офроуд.
                На брифингите се дава предостатъчно информация, а при запитване може да ти обяснят и по-подробно някои неща. Дявола не е толкова черен.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Местата за гледане ще бъдат оповестени на първия брифинг в четвъртък вечерта.
                  Това не е поради някаква секретност, а поради факта, че до последния момент няма да се знае какви ще са метеорологичните условия, съответно кое ще се кара и кое не.

Все пак тукашното състезание е едно от най-тежките и сериозни откъм трасе, и който иска да кара, а се страхува да не би информацията да му е малко-определено ще загуби. Състезанието ще бъде чисто трофи. Без ралиджийски магистрали, без задължителни екстреми(все пак е силно препоръчително да се мине през тях), с трудно преодолими, но все пак преодолими препятствия, а бе сериозен мъжки офроуд.
                  На брифингите се дава предостатъчно информация, а при запитване може да ти обяснят и по-подробно някои неща. Дявола не е толкова черен.
                  Кажи кой ден да дойда да те гледам , че да се науча и аз малко на офроуд ...
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Не знам... Предполагам, че и в трите дни ще има за гледане.

Ама най-добре е да караш. Определено губиш от това, че се правиш на ощипан.

Когато разбера кога къде ще минаваме-ще ти съобщя лично да дойдеш да ме гледаш как се минават препятствията, та наистина да се научиш на офроуд

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Не знам... Предполагам, че и в трите дни ще има за гледане.

Ама най-добре е да караш. Определено губиш от това, че се правиш на ощипан.

Когато разбера кога къде ще минаваме-ще ти съобщя лично да дойдеш да ме гледаш как се минават препятствията, та наистина да се научиш на офроуд
                      Не се правя на ощипан - няма пари бре ... затова само ще гледам
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Както си знаеш...

Коментар

Ей ся ме баннаха....
                          иии за най нетърпеливите и напористи "софт" разходкаджии ........препядствия с няколко лебедки/една след друга/
                          иии и който е най нетърпелив да си носи свредел,колчета за домати или поне котва от халуминий

Майтапа на страна но котвите ще са повече от необходими!

поне така пише в лошият сайт
                          Последно редактирано от Гробаря; 18-11-12, 20:01. Причина: допълнение
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                            Не се правя на ощипан - няма пари бре ... затова само ще гледам
                            Бакалов събираме се една група семкаджиий с барбекю ще се разберем в хотела каде да се позиционираме на мен са ми хрумнаха разни координати а и ще се съгласуваме с тошко фотото нали си е шумналия

Коментар

Първоначално публикуван от andirz Преглед на мнение
                              Бакалов събираме се една група семкаджиий с барбекю ще се разберем в хотела каде да се позиционираме на мен са ми хрумнаха разни координати а и ще се съгласуваме с тошко фотото нали си е шумналия
                              Мисля да идвам в събота да гледам , прати ми номера на телефона си на лични , за да се свържа с теб като пристигнем
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

За семкаджиите цитат от www.*********.com

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСТНОСТ :
                                Състезанието основно се състои от навигация! Екипажите трябва да преминават през различни препядствия, маркирани или не, да търсят свободно пътят си и да използват техники за изваждане на автомобила си.Умоляваме всички да не паркират автомобилите си на места където биха предизвикали опастна ситуация или да попречът на екипажите да преминават по пътищата без препядствено! Не оставяйте децата си без надзор! Спирачният път на автомобилите е много голям!Големият протектор на гумите хлърля кал, камъни и отломки на голямо растояние! Наблюдавайте от безопастно растояние! Не посочвайте и не спирайте автомобилите по време на тяхното движение! НЕ ОПЪТВАЙТЕ ЕКИПАЖИТЕ !!!
                                Умоляваме, не навлизайте в трасето обозначено с ленти! Следвайте инструкциите на съдиите, организаторите. Ако автомобилът се преобърне, моля не помагайне, а се отдръпнете. Това ще улесни работата на екипажа сам да извърши необходимите действия за да продължи по трасето и няма да бъде дисквалифициран подари вашата помощ! Не стойте зад автомобилите, изпитателите рядко имат останали здрави огледала за обратно виждане! При използване на лебедка моля не се намесвайте, не помагайте на екипажа за да опъне въжето, стойте на растояние по голямо от дължината на опънатото въже!
                                Стойте на безопастно растояние задължително извън трасето ограничено от ленти! Не оставяйте децата си без наблюдение! Ако автомобил има трудности при преминаването на дадено препядстие, не му асистирайте по никакъв начин!
                                Нека опазим България Чиста! Бъдете разумни и не изхвърляйте отпадъците си на земята! Съберете ги и ги изхвърлете на определените за това места! Благодарим за разбирането!

цитат от www.*********.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X