Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Златна Панега 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Златна Панега 4х4

Колеги, много спорове и препирни, хапете се като магарета. Смекчете малко тона, та, да се разберете кат човеци,грешки и от двете страни имаше но.. състезание за любители. Важното е че всяко едно състезание всяка година напред става по-добро и по-добро. Какво са организатори без състезатели? и обратно.
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от bat Goiko Преглед на мнение
      " Пич нещо си се объркал.Съдиите бяхме на мнение,че gemax беше фаворита" Пич май ти и съдиите сте се объркали кой е Гемакса.
      "Само да имаше няколко портативни душ кабинки за голяма част от зрителите..." Или поне водоноска.
      Пак големи препирни станаха.Всеки може да допусне грешка. Съдиите и те са хора и те могат да сгрешат, но на фона на потрошените нерви, труд, средства, време и т.н. грешките им са простими, бъдете по-великодушни.Те пък да приемат упреците като препоръки и да им обърнат внимание за догодина. И не ми казвайте,че щом се състезаваме за удоволствие няма спортна злоба, тактика, шпиони и т.н., все пак адреналина достига доста високо ниво и отключва някой негативи у нас, но когато състезанието приключи и това ниво спадне(явно при някой това става по-бавно), нормално е да се върне и добрия тон.
      Няма объркване поне от моя страна gemax-с прототипа.
      "Нищо не е по-смело от глупостта."

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven Преглед на мнение
        Съжалявам за повторната си намеса но колежката "chaky" ме вбесява като пише неверни неща .Бай Матьо далече не беше първият,който позаобиколи калното препятствие- от съдийската маса няма как да го види.
        Аз съм последният човек , който би опорочил състезание.Просто посочих грешки на съдиите, които те да имат впредвид за в бъдеще.След като оглавявахте Тетевенската съдийска бригада ваша е отговорността за допуснатите фатални съдийски грешки.Ако пък с моите постове съм навредил на имиджа на състезанието , моля модераторът на тази тема да ги изтрие.
        В заключение- състезание се прави заради състезатели , после за публика и накрая са съдиите
        А за СТЕФАН - ЧУДЕСЕН ЧОВЕК, ЧУДЕСНА МУЗИКА, ПРЕКРАСНО ТРАСЕ, ПЪЛНО СЪДЕЙСТВИЕ ОКАЗА НА ВСИЧКИ.Оценка -отличен.
        Пламене,състезание не се прави за съдии,а със съдии и не се вбесявай толкова,аз предлагам на следващото такова мероприятие да няма съдии,а да снимаш ти.Голям фатализъм видя в цялата тая работа.С твоите постове вредиш само и единствено на съдиите и ти го знаеш.Видимо е,че не сме ти приятни и си се постарал да снимаш евентуални грешки на съдиите,лошо няма. Единственото лошо,което произлиза от това е,че даваш храна за нападки.Както и преди ти казах,смятам че форума не е място за лични драми,живеем в един град.Виж русенски регион как се защитават(което им прави чест),а ние ще си издерем очите.

Коментар

Първоначално публикуван от chaky Преглед на мнение
          Пламене,състезание не се прави за съдии,а със съдии и не се вбесявай толкова,аз предлагам на следващото такова мероприятие да няма съдии,а да снимаш ти.Голям фатализъм видя в цялата тая работа.С твоите постове вредиш само и единствено на съдиите и ти го знаеш.Видимо е,че не сме ти приятни и си се постарал да снимаш евентуални грешки на съдиите,лошо няма. Единственото лошо,което произлиза от това е,че даваш храна за нападки.Както и преди ти казах,смятам че форума не е място за лични драми,живеем в един град.Виж русенски регион как се защитават(което им прави чест),а ние ще си издерем очите.
          1.Публикувайте листа с наказанията и картинката ще светне!Ако съм сгрешил, ще се извиня!
          2.Няма видеоматериал по света, който да е отменил съдийско решение или да промени класиране!
          3.Снимал съм всичко , което видях.Видеото е без монтаж, само съм извадил спорните според мен моменти.
          4.АЗ ЛИЧНА ДРАМА НЯМАМ.Това че на видеото се виждат и съдийски грешки-вината не е моя.
          5.Дали сте ми приятна или не- на състезание не сме събрали да се харесваме.За тези цели има други места!
          6.Не отговаряте на най- важния въпрос, заради който се написаха сума мнения.ИМА ЛИ ФАТАЛНИ СЪДИЙСКИ ГРЕШКИ,КОИТО КАСАЯТ ПЪРВИТЕ ТРИМА В КЛАСИРАНЕТО И С ТОВА ДА ПРИКЛЮЧИМ!

.
          Последно редактирано от Пламен Златарев; 17-09-12, 09:07. Причина: прав.грешка
          Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
          Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

.С твоите постове вредиш само и единствено на съдиите и ти го знаеш.
            Не виждам как обективното му мнение вреди на съдиите. Според мен съдиите сами си навредиха с това, че не качват така чакания лист с наказанията на всеки. С видеото се вижда блестящо кой как е минал и наистина сметките на Пламен излизат верни - няма как да се мине трасето за 2 мин. и нещо. Така че - има грешка, има прошка. Извинете, не сме видели в суматохата, класирането е друго и толкоз. Нито Илиян е за 500 лв. и купа, но ще му остане душевно удовлетворение, защото наистина той беше единствения, който мина отвсякъде без помощни средства. Той дори не чете тук. На едно състезание, не помня вече кое, един от съдиите беше направил грешка при пресмятането на наказанията, обяви се класиране, после тук във форума забелязаха грешката. Хората си признаха, че са сгрешили и нямаше такива препирни. Но явно трябва и малко достойнство човек да има, за да си признае грешката. Никой не ви хули или омаловажава труда ви, но все пак като има грешка - човешко е да се сгреши, защо просто не я поправим, а трябва да се хапем и нарушаваме добрия тон? Нали пак ще се видим по трасетата....
            На сърбела майката му е чесането.
            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Време финиш колче лента лебедка Асист.маш. пътека
              1 27.20.11 5 4 2 1
              7 13.57.46 2 2 1
              8 20.15.88 2 2
              10 18.36.46 5 5 1
              11 15.06.55 3 1 2
              12 20.22.64 2 1 2
              17 12.53.22 5 3 2
              20 14.55.76 4 2
              22 16.40.20 5 3 2
              23 14.14.03 7 5 2
              24 9.46.48 1
              26 15.00.55 1 1
              28 7.59.46 2
              30 12.07.98 1
              Това е подадено от съдиите,като всеки съдия е диктувал индивидуално нарушенията.Ако някой съдия е пропуснал или не е видял нещо,моля за извинение,но все пак сме живи хора и всеки може да сгреши!Ако пък някого толкова много сме го ощетили ,да каже,ще му дам адреса да дойде да ни убие с камъни!
              Знам само,че ако трасето е добро,ще са виновни съдиите,ако те не са виновни,ще е виновен организатора,ако той не е виновен,ще е виновна публиката,ако тя не е виновна,ще е виновно времето и т.н.Пак апелирам за разбиране и добро взаимоотношение между всички!

Коментар

1 27.20.11 5 4 2 1
                7 13.57.46 2 2 1
                8 20.15.88 2 2
                10 18.36.46 5 5 1
                11 15.06.55 3 1 2
                12 20.22.64 2 1 2
                17 12.53.22 5 3 2
                20 14.55.76 4 2
                22 16.40.20 5 3 2
                23 14.14.03 7 5 2
                24 9.46.48 1
                26 15.00.55 1 1
                28 7.59.46 2
                30 12.07.98 1
                Това е подадено от съдиите,като всеки съдия е диктувал индивидуално нарушенията.Ако някой съдия е пропуснал или не е видял нещо,моля за извинение,но все пак сме живи хора и всеки може да сгреши!Ако пък някого толкова много сме го ощетили ,да каже,ще му дам адреса да дойде да ни убие с камъни!
                Знам само,че ако трасето е добро,ще са виновни съдиите,ако те не са виновни,ще е виновен организатора,ако той не е виновен,ще е виновна публиката,ако тя не е виновна,ще е виновно времето и т.н.Пак апелирам за разбиране и добро взаимоотношение между всички!
                Браво!Удовлетворен съм!Този лист с наказанията , ако беше публикуван вчера,щеше да спести много излишни мнения!Който се е почуствал НЕЗАСЛУЖЕНО засегнат от моите постове,моля да приеме моите извинения.
                Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

[QUOTE=chaky;1944433]
                  Първоначално публикуван от Николай Руменов Преглед на мнение

Ники той имаше в предид,че си му объркал името,но като гледам той колко неграмотно пише,
                  Така е колега(господ дал едно -взел друго).Станах на 40сет(мисля чее късно да се уча на правопис).Живота е кратак и се опитвам да го изживея пълноцено.Дано догодина сме живи и здрави (дасе срешнем отново )тогава ще видим кой си е взел поука от всичко изписано тук. Желая ви усрех .
                  Последно редактирано от vatbali; 17-09-12, 08:00. Причина: допълване

Коментар

Честито на победители те.

Коментар

Първоначално публикуван от angel52 Преглед на мнение
                      Така се преодолява препятствие, а не със заобикаляне. Иначе какъв е смисълът от такова препятствие. Това е победителят за мен и за всички, които бяха около мен.

На долната снимка се виждат добре коловозчетата на "победителите"

Нали това е все пак състезание и е за време,а не дали ще може да мине точно през най-голямата кал.Единият навигатор е преценил,че през тревата ще премине по-бързо,защото няма лента ограничаваща препятствието,и следователно препятствието е до храстите,а другия навигатор е преценил,че тяхната машина ще премине по-бързо през най-голямата кал.Това е просто въпрос на преценка на екипажите.Така,че няма място за сърдене.

Коментар

Владо, дава мнение без да е бил на състезанието. То се видя кой мина през препятствията и кой не мина!

Коментар

Ето малко снимки и от мен. Не са мое дело, а на мой приятел, който бях поканил специално за да пощрака, защото знам, че го може:

Победителят! Според всички с които коментирах класирането.

Просто лъха на победа тази машина!

ОфРом агитката беше мощна и агресивна

А също така зорко следеше за коректното преминаване на препятствията

Навигатори в действие

Аlegro non troppo

Второто място е за това чудо на техниката

"Имам някакво лошо предчувствие. Какво ли ще се строши тоя път?"

Счупи се задния мост и не стига ами и изскочиха пружините му. За капак и навигатора беше "обезвреден" точно тук, но въпреки всичко това чудо продължи и завърши само на предно и с "изключена навигация"!

И още няколко машинки...

Всяко нещо си има и край

Това е малка част от заснетия материал, но за сега само тези са конвертирани и обработени. Общо са над 650 снимки и почти всички машини ги има. Ако има интерес ще кача постепенно и останалите.

Коментар

Първоначално публикуван от angel52 Преглед на мнение
                            ... за да пощрака, защото знам, че го може
                            ...определено го може... Браво!
                            Нека направи един подбор от останалите снимки
                            Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

1 27.20.11 5 4 2 1
                              7 13.57.46 2 2 1
                              8 20.15.88 2 2
                              10 18.36.46 5 5 1
                              11 15.06.55 3 1 2
                              12 20.22.64 2 1 2
                              17 12.53.22 5 3 2
                              20 14.55.76 4 2
                              22 16.40.20 5 3 2
                              23 14.14.03 7 5 2
                              24 9.46.48 1
                              26 15.00.55 1 1
                              28 7.59.46 2
                              30 12.07.98 1
                              И все пак - 24 си влачи лентата на задна дясна гума из цялото трасе, а я няма отразена. На видеото се вижда, къса я на шахмата. На калното препятствие има още едно колче.
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Благодаря за прекрасните снимки,най-вече за тази:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ss14.jpg
Прегледи:1
Размер:199.8 КБ
ID:5408440Моля да ми звънне на мобилния,да му пратя един литър кайсиева !
                                Чавдар Владимиров
                                0887/912075
                                Ленд Ровър Диско 1
                                Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X