Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Златна Панега 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Златна Панега 4х4

Защо не се пуснат какви наказания и за колко време са минали трасето първите трима за да видят всички за какво става дума....

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
      Ако и на тебе ти дадат да караш чужд джип ще видим как ще го караш,а колко мога да карам то специалисти като тебе ще кажат.Защо не минах през калта го писах,после отидох за да проверя възможностите му.Не знам но сигурно не си ме виждал да карам патролите си.Ако си идвал и миналата година на Златна панега,нямаше да пишеш глупости.Но забравих да пиша,че аз никога не се състезавам за купи,за мен е удоволствие да имам финал без да съм се счупил.
      С чужда пита -помен прави! Бил съм и съм помагал всяка година в Панега и съм те гледал! Като е чужд какъв е смисъла дали ще се счупи преди или след надпреварата, както го изпробва ти.Защо не го пробва по-време на състезанието или "бързахме" а след края го тормози и въртя та пушек се вдигаше!?
      Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
        Защо не се пуснат какви наказания и за колко време са минали трасето първите трима за да видят всички за какво става дума....
        Защото Организатора приканваше вчера сто пъти да се съберете за награждаване и резултати ама немаше кой да дига ламбадяк по трасето и да дойде да види листовете! За това!

Коментар

До тук съм,не заслужавам да ме дискутираш.

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
            Защото Организатора приканваше вчера сто пъти да се съберете за награждаване и резултати ама немаше кой да дига ламбадяк по трасето и да дойде да види листовете! За това!
            Явно някакъв проблем имаш с Бай Матьо. ... Керванът си върви, кучетата си лаят. Както в темата за Тетевен - много грубост от същия колега. Но видеото показва безпристрастно и се вижда пристрастното съдийство. Умишлено или не няма значение. И вместо хапане вземете пуснете наистина наказанията на първите трима Но явно няма да стане - по-лесно е да се напада.А хората очи имат и виждат. Браво на Илиян. Перфектно мина трасето.
            На сърбела майката му е чесането.
            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Златарев,следващия път се акредитирайте като независима медия! А ако ви помоли някой за времепресмятане откликнете,ако ли не защо не оставите това което можете -да снимате и станете съдия!
              Вие пишете историята на новата изчислително-съдийска -медия ,ако може така да се определи вашата дейност !
              Нямам думи,колко нагли могат да бъдат големите разбирачи
              Samurai Gemax

Коментар

Никой от нас не дошъл да взема купите или нещо подобно. Дойдохме да покараме, да видим възможностите на машините си, да се видим с приятелите си и да си тръгнем с удовлетворение. Както и да е. Състезанието беше чудесно, препятствията - както трябва, всичко беше 6 , само съдиите бяха (според мен) незапознати какво да правят. Не знам дали умишлено или не , не се получи пускането и спирането на хронометъра от навигатора, записването на всички наказания и др. задължения на съдиите, но нейсе. Ние сме доволни, вие си правете изводите и се коригирайте. Ние ще продължаваме напред. С или без класиране.
                Samurai Gemax

Коментар

Илияне, ти си първи на това състезание които и каквото иска да коментира.Всички ние видяхме това.Пожелавам ти само много здраве и в бъдещ пак да ни радваш с перфектната машина и каране.Поздрави ОГИ.

Коментар

Айде видяме са кой колко може,сега почваме да дирим под вола теле.Съдиите ,организаторите,кой заобиколил ,кой не,кой трябвало да е 1 кой да е 2 и т.н.т.
                    Кой се гяволее,а после си че клавира ?
                    Колега вземисе малко във ръце(вместо да се драчиш със хората)грешката дасе опомрачи хубавото състезание е във съдийте тиси един от тях.Вместо да рогаеш колегата Златарев иди при него и поискай съвет(има какво да научиш) и то е доста.Извинявамсе на Николай Руменов.

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
                      .Вместо да рогаеш колегата Златарев иди при него и поискай съвет(има какво да научиш) и то е доста.Извинявамсе на Николай Руменов.
                      Съвети за каране и ремонт и тунинг на джипки на "honda b16a2" няма как да му давам , защото той е много "по-напред" от мен.
                      Що се отнася до Ники/Николай Руменов/.... Той бе съдията на "шахмата" , "гумите" и "гребена".Ако е допуснал грешки , то те не умишлени , просто там трябваше да има поне още един съдия и поне двама стюарда които да озаптяват публиката.
                      Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                      Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven Преглед на мнение
                        Съвети за каране и ремонт и тунинг на джипки на "honda b16a2" няма как да му давам , защото той е много "по-напред" от мен.
                        Що се отнася до Ники/Николай Руменов/.... Той бе съдията на "шахмата" , "гумите" и "гребена".Ако е допуснал грешки , то те не умишлени , просто там трябваше да има поне още един съдия и поне двама стюарда които да озаптяват публиката.
                        Значи аз милса защото грешки не съм допунал гледам съм само джиповете къде минават и какво бутат а при мен имаше 3 или 4 момчета който да оправят колчета и ленти и след всеки екипаж който е минал покрай мен сам ги питал да съм сигорен колко колчета има бутнати и колко ленти скъсани.Листът с наказанията е при Нели която беше на старта надявам се утре да го пусне..

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                          Явно някакъв проблем имаш с Бай Матьо. ... Керванът си върви, кучетата си лаят. Както в темата за Тетевен - много грубост от същия колега. Но видеото показва безпристрастно и се вижда пристрастното съдийство. Умишлено или не няма значение. И вместо хапане вземете пуснете наистина наказанията на първите трима Но явно няма да стане - по-лесно е да се напада.А хората очи имат и виждат. Браво на Илиян. Перфектно мина трасето.
                          Колега ! Ти даже изнамери още след има няма минута,видеоматериал срещу твой колега как са му опъвали лентата пред Теб му го отразих като наказание.Не съм ли обективен? За което ме срам ,ако слагах наказания по показания от страничните наблюдатели нямаше да ми стигне една тетрадка! Лъжа ли?

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                            Нямам думи,колко нагли могат да бъдат големите разбирачи
                            Вярно е?Много разбирачи имаше! Напиши колко пъти идва при мен да ми казваш кой какво направил,къде е шмекерувал и да му се пише наказание.Мисля ,че точно на теб обърнах не малко внимание!
                            Нали по твоите думи сме се събрали да си видим ,повеселим и изпробваме джиповете ,все приятни работи наистина!
                            Като не за купите,за какво цял ден всеки идваше да "доносничи" срещу тези с които иска да се види и весели за някакви си 1,2,3 минути! Нямам думи и съм погнусен от лицемерието и дребнавостта на хората в този ден!
                            Жалко ,че камерата не е уловила тези грозни моменти! А може би е по-добре ще го видят ,и хората които все още мислят ,че това е удоволствие за всички ,а не безценна борба за нещо................!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Руменов Преглед на мнение
                              Листът с наказанията е при Нели която беше на старта надявам се утре да го пусне..
                              Нека да видим "листа с наказанията" поне на първите трима и тогава да коментираме по темата"бутнати колчета и скъсани ленти".Може и моите сметки да са погрешни и тогава ще се извиня ако съм сбъркал
                              Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                              Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Благодарности към всички взели участие в това мероприятие! Честито на победителите! Специален поздрав към диджея, удържа на думата си и наистина ни накефи с готина музика. Аз се забавлявах много, поснимах доста след малко ще кача и снимки.
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X