Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Златна Панега 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Златна Панега 4х4

[QUOTE=optisprint teteven;1944104]Това което видях аз:
    Номер 24 -на шахматното препятствие едно съборено колче -1 мин.+скъсана лента 2 мин-общо три наказателни минути
    на калното препятствие едно съборено колче -1 мин.+скъсана лента 2 мин-общо три наказателни минути
    ЗНАЧИ ОБЩО 6 НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ.АКО ТЕЗИ НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ СА ВКЛЮЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО МУ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ/ 10 мин и 46 сек/, означава че е преминал трасето за 4 мин и 46 сек, нещо което ми се струва малко вероятно.
    Не броя втората лента на "шахмата"-тя се скъса вследствие на това, че първата скъсана лента се намота около колелото на джипа и повлече следващата лента.
    Та не разбрах на номер 24 къде на калното препядствие има колче и лента сигурно съм ослепял...или има някаква мислена лента която е била от ляво на калта ама след като такава няма екипаж номер 24 както и други можеха да избират от къде да карат което смятам че не е нарушение или заобикаляне...ако е трябвало да има лента да са я сложили колкото за шахматното препядствие екипаж номер 24 има 2 колчета и една лента което беше отразено извинявам се за написаното ама все пак трябва да сме честни и безпристрастни нали?
    0898508049
    0878779144

Коментар

[QUOTE=chaky;1944433]
      Първоначално публикуван от Николай Руменов Преглед на мнение

Ники той имаше в предид,че си му объркал името,но като гледам той колко неграмотно пише,мисля че не трябва да ти иска извинение.Всеки може да сбърка при писане.
      Но пък кара грамотно.

Коментар

Първоначално публикуван от uaz_mladenov_469 Преглед на мнение
        Много правилно изхождане Борка така си е ама нали знаеш,че и втора лента да сложиш пак ,,овцете'' ще си минават те лентите са за да се вижда,че не трябва да се минава
        Има ли желание- намира се начин. Ако трябва се спира състезанието докато се опразни трасето- съдиите са затова- не само да драскат чертички за колчета и ленти.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

[QUOTE=Пламен Исаев;1944440]
          Първоначално публикуван от chaky Преглед на мнение
          Но пък кара грамотно.
          Не си спомням да твърдя обратното или просто трябва да си пишем?
          "Нищо не е по-смело от глупостта."

Коментар

Абе екстра беше състезанието... Само да имаше няколко портативни душ кабинки за голяма част от зрителите...

Коментар

" Пич нещо си се объркал.Съдиите бяхме на мнение,че gemax беше фаворита" Пич май ти и съдиите сте се объркали кой е Гемакса.
              "Само да имаше няколко портативни душ кабинки за голяма част от зрителите..." Или поне водоноска.
              Пак големи препирни станаха.Всеки може да допусне грешка. Съдиите и те са хора и те могат да сгрешат, но на фона на потрошените нерви, труд, средства, време и т.н. грешките им са простими, бъдете по-великодушни.Те пък да приемат упреците като препоръки и да им обърнат внимание за догодина. И не ми казвайте,че щом се състезаваме за удоволствие няма спортна злоба, тактика, шпиони и т.н., все пак адреналина достига доста високо ниво и отключва някой негативи у нас, но когато състезанието приключи и това ниво спадне(явно при някой това става по-бавно), нормално е да се върне и добрия тон.
              Последно редактирано от bat Goiko; 16-09-12, 21:13.

Коментар

Първоначално публикуван от bat Goiko Преглед на мнение
                " Пич нещо си се объркал.Съдиите бяхме на мнение,че gemax беше фаворита" Пич май ти и съдиите сте се объркали кой е Гемакса.
                И мен така ми се струва, ама няма смисъл да споря. Кой съм аз, че да знам колкото него.

Коментар

Забелязвам,че вместо да се качват клипове и снимки само се спори кой какво направил къде минал какво заобиколил и т.н. трябва са се радваме, че има интерес и желание за каране,както с много подготвени джипове,така и с не толкова-всеки се разполага според чергата си...по-този начин вместо да се насърчават младите момчета да карат им се убива всякакво такова желание...евала на Гошко от Бяла Слатина...колкото и да го дисквалифицират той не се отказва...защо няма други такива момчета...вместо да се дракаме да ги насърчаваме все пак трябва да се развива този спорт...ако не съм прав извинявам се
                  0898508049
                  0878779144

Коментар

Първоначално публикуван от bat Goiko Преглед на мнение
                    "Само да имаше няколко портативни душ кабинки за голяма част от зрителите..." Или поне водоноска.
                    Нека да кажа и аз нещо.Колегата Илиян направи едно чудесно минаване през трасето и доказа че е мъж не като някой да заобикалят калта.Незнам колко колчета и ленти има,но него го забави обикалянето след калта до финала.Класирането независи само как е преминал препядствията а и със какво време е завършил.
                    Последно редактирано от Николай Руменов; 16-09-12, 21:26.

Коментар

Колега Гемакса и Илиян са две различни личности. Гемакса кара безименния прототип, а Илиян-големия Вранглер.

Коментар

Eдно пояснение,защото явно доста хора се бъркат:Вранглера на който пише Gemax го караше Илиян,а Георги с никнейм Gemax -тук във форума,караше това,което приличаше на бъги.Много грешни изказвания се написаха,защото не се знае кой,кой е.
                        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                        Враца

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Руменов Преглед на мнение
                          и доказа че е мъж не като някой да заобикалят калта.
                          Аз , понеже не съм мъж, щото заобиколих калта, да кажа:
                          След като от ляво на калта нямаше ленти, значи мога да карам където си искам! След като имахте претенции, да сте набили колчета и ленти, не да серете тук. И само Господ ви помогна, че нямаше ударен човек от публиката, защото не можахте да се оправите с тях - постоянно пречеха на екипажите и навигаторите се чудеха как да ги прескачат.
                          Толкова ли е трудно да публикувате една таблица за всички- време-толкова, колчета-толкова, ленти-толкова, и така нататък къде е този прословут лист, че не го снимахте и пуснахте у форума?

Коментар

Първоначално публикуван от uaz_mladenov_469 Преглед на мнение

Та не разбрах на номер 24 къде на калното препядствие има колче и лента сигурно съм ослепял...или има някаква мислена лента която е била от ляво на калта ама след като такава няма екипаж номер 24 както и други можеха да избират от къде да карат което смятам че не е нарушение или заобикаляне...ако е трябвало да има лента да са я сложили
                            Ами ако на тези четири снимки не се виждат "колче и лента"Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bitmap-16.jpg
Прегледи:1
Размер:71.4 КБ
ID:5408283Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bitmap-13.jpg
Размер:74.1 КБ
ID:5408284Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bitmap-14.jpg
Размер:77.2 КБ
ID:5408285Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bitmap-15.jpg
Размер:69.6 КБ
ID:5408286
                            приемете моите извинения
                            Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                            Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

За което много благодарим,колега.Браво страхотни снимки, дано да сте останали доволни от нашето състезание и догодина да се видим отново

Коментар

Първоначално публикуван от chaky Преглед на мнение
                                Първо искам да благодаря на Стефан-организатора на това мероприятие,на всички момчета от Златна Панега,които помагаха и на съдийте,който бяха безпристрастни.Относно класирането и водното препятствие да Ви разясня: принципно не е сложена лента(което го отчетохме като грешка),но всички виждаха къде е препятствието и старателно го минаваха,докато не дойде реда на бай Матьо и съдийте искаха да се отбележи като заобикаляне на препятствие,но тогава след разговори се взе решение да не се отчита наказание,защото щеше да стане страшно(разправийте щяха още да продължават).След неговото минаване покрай препятствието,всички след него минаха от там и така се стигна до това класиране.Ако всичко това не се бе случило класирането следваше да бъде: 1.gemax 2.Котов 3.пичовете от Драгушиново.Евала на Попов,че с повреда се хакна в калта,по това се разбира кой за какво е отишъл.
                                п.с. Златарев поне веднъж се навий да бъдеш съдия и тогава съди хората,защото заради всички тези глупости които се изписват тук,вече никой не иска да съдийства.Не опорочавайте всичко,кому е нужно?Ако сме по добри хора всичко ще върви гладко и няма да има нужда да се самоизяждаме,защото накрая няма да има кого да изядете.Сега понеже не можете да критикувате трасето,намерихте и захапахте друго.Не Ви ли омръзна,не се ли изморихте,а е достатъчно да кажете само едно благодаря,че все още има хора като Стефан да правят мероприятия.
                                Съжалявам за повторната си намеса но колежката "chaky" ме вбесява като пише неверни неща .Бай Матьо далече не беше първият,който позаобиколи калното препятствие- от съдийската маса няма как да го види.
                                Аз съм последният човек , който би опорочил състезание.Просто посочих грешки на съдиите, които те да имат впредвид за в бъдеще.След като оглавявахте Тетевенската съдийска бригада ваша е отговорността за допуснатите фатални съдийски грешки.Ако пък с моите постове съм навредил на имиджа на състезанието , моля модераторът на тази тема да ги изтрие.
                                В заключение- състезание се прави заради състезатели , после за публика и накрая са съдиите
                                А за СТЕФАН - ЧУДЕСЕН ЧОВЕК, ЧУДЕСНА МУЗИКА, ПРЕКРАСНО ТРАСЕ, ПЪЛНО СЪДЕЙСТВИЕ ОКАЗА НА ВСИЧКИ.Оценка -отличен.
                                Последно редактирано от Пламен Златарев; 16-09-12, 22:59.
                                Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                                Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X