Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Златна Панега 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Златна Панега 4х4

Да, наистина най-честно ще бъде да се публикува списък с наказателните минути на първите трима. Иначе обявеното класиране намирисва ама яко. И явно не само на мен ми смърди на гнило и нечестно.

ПП
    и от мен поздрави за DJ-я. Цялата папка с 30-ината парчета които завъртя 4 пъти са ми любими
    Последно редактирано от angel52; 16-09-12, 19:07.

Коментар

Аз май ви казвах,как ще завърши мача.
      Само дето не познах резултата.

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
        Колега ! Ти даже изнамери още след има няма минута,видеоматериал срещу твой колега как са му опъвали лентата пред Теб му го отразих като наказание.Не съм ли обективен? За което ме срам ,ако слагах наказания по показания от страничните наблюдатели нямаше да ми стигне една тетрадка! Лъжа ли?
        Нее Борко аз ти казах за лентата която Румен държеше със ръка(и пред 6 чавека ти твърдеше )чеси бил до витарата и такова нещо нямало .Но момчетата от Стара Загора ти показаха записа и ти остана във безисходица и я отрази.Аз несъм от тези който карат за кеф(затова съм толкова наблюдателен).Точно ти ми сложи наказание че съм имал парче лента навита на кардана(да колеги и аз непротиворечих).Вижте записа на №26 (за тези който неме нознават) колко бавно и чисто преминах трасето.Може да е била във калта,може дасъм я намотал и някъде в гората(затова не оспорвам).Нито ти нито аз знаем откадее(аз те попитах колко време направихме?).Отговора беше 15мин.-една лебетка и една лента(лентата каде я скъсах ?)Отговора етоя на кардана.

Коментар

Имам две снимки и ще ги кача,но нека според мен,пак казвам СПОРЕД МЕН, класирането би трябвало да е така:

1място - №30 пилот:Илиан Христов Илиев/
          навигатор:Мирослав Неделчев Минчев време: 13:07:98

2място - №26 пилот:Валентин Димитров Петров
          навигатор:Тодор Георгиев Петров време: 22:00:55

3място - №7 пилот:Иван Василев Иванов
          навигатор:Ивайло Петров Василев време: 24:57:46

Това е моето класиране,което за мен като зрител и състезател би било най-вярно.Няма да пиша кой,какво и как.
          Като състезател/ стартирах с №1 и завърших/ трасето ми хареса много.Според мен и в гората имаше тръпка,мятахме се по дърветата,биеха ни клони и т.н.
          Никой не ни кара насила да ходим по състезания!Караме това,което ни се предложи.Но колеги,нека наистина да караме за кеф,а не за класиране,не за купи!За всички беше от ясно по-ясно къде трябва да се кара,къде е трасето,защо след петия участник лентите на шахмата се дръпнаха назад и вече можеше да се кара отгоре,не в дупките.Въпрос на етика от наша страна,като състезатели е да караме ,където са определили трасето организаторите./Браво за отличното трасе/
          Не ангажирам никого с мнението си и моля не почвайте,ама този защо така каза,защо .......Благодаря на колегата optisprint teteven за отличните и качествени клипчета,които безпристрастно показват кой как е карал.
          Ето и моите две снимки:
          Едната е от пътя към Златна Панега/пропуснахме да се снимаме на разклона за Карлуково,ама май сме за там/,а втората е поздрав за бай Матьо.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15092012301.jpg
Прегледи:1
Размер:93.8 КБ
ID:5408244Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15092012302.jpg
Прегледи:1
Размер:130.1 КБ
ID:5408245

До нови срещи!
          Чавдар Владимиров
          0887/912075
          Ленд Ровър Диско 1
          Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
            Нее Борко аз ти казах за лентата която Румен държеше със ръка(и пред 6 чавека ти твърдеше )чеси бил до витарата и такова нещо нямало .Но момчетата от Стара Загора ти показаха записа и ти остана във безисходица и я отрази.Аз несъм от тези който карат за кеф(затова съм толкова наблюдателен).Точно ти ми сложи наказание че съм имал парче лента навита на кардана(да колеги и аз непротиворечих).Вижте записа на №26 (за тези който неме нознават) колко бавно и чисто преминах трасето.Може да е била във калта,може дасъм я намотал и някъде в гората(затова не оспорвам).Нито ти нито аз знаем откадее(аз те попитах колко време направихме?).Отговора беше 15мин.-една лебетка и една лента(лентата каде я скъсах ?)Отговора етоя на кардана.
            Здравейте, по този въпрос мога да се изкажа и аз. Бях 4-тия съдия (този, който през по-голямата част от времето гледаше състезанието от високо ) Лентата която си влачил на кардана е от последната "млака" (преди да се влезе в гората). На излизане от "млаката" мина през един горен и закачи лентата, след което я завлече. Аз съм отбелязал лента като наказание (лентата се скъса, колчето си остана на мястото).

Относно състезанието, смятам че се получи много добре. Относно съдийството на колегите, не мога да коментирам, защото бях далеч (физически) от същността на състезанието. Мога да твърдя, че всички съдии са много прецизни и точни хора, далеч съм от мисълта, че някой от тях си е затворил очите умишлено. На всеки се случва да сбърка, като се има в предвид, че на няколко пъти виждах как съдията не може да се добере до автомобила за да има добра видимост заради публиката.

Коментар

Първо искам да благодаря на Стефан-организатора на това мероприятие,на всички момчета от Златна Панега,които помагаха и на съдийте,който бяха безпристрастни.Относно класирането и водното препятствие да Ви разясня: принципно не е сложена лента(което го отчетохме като грешка),но всички виждаха къде е препятствието и старателно го минаваха,докато не дойде реда на бай Матьо и съдийте искаха да се отбележи като заобикаляне на препятствие,но тогава след разговори се взе решение да не се отчита наказание,защото щеше да стане страшно(разправийте щяха още да продължават).След неговото минаване покрай препятствието,всички след него минаха от там и така се стигна до това класиране.Ако всичко това не се бе случило класирането следваше да бъде: 1.gemax 2.Котов 3.пичовете от Драгушиново.Евала на Попов,че с повреда се хакна в калта,по това се разбира кой за какво е отишъл.
              п.с. Златарев поне веднъж се навий да бъдеш съдия и тогава съди хората,защото заради всички тези глупости които се изписват тук,вече никой не иска да съдийства.Не опорочавайте всичко,кому е нужно?Ако сме по добри хора всичко ще върви гладко и няма да има нужда да се самоизяждаме,защото накрая няма да има кого да изядете.Сега понеже не можете да критикувате трасето,намерихте и захапахте друго.Не Ви ли омръзна,не се ли изморихте,а е достатъчно да кажете само едно благодаря,че все още има хора като Стефан да правят мероприятия.
              "Нищо не е по-смело от глупостта."

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
                Вярно е?Много разбирачи имаше! Напиши колко пъти идва при мен да ми казваш кой какво направил,къде е шмекерувал и да му се пише наказание.Мисля ,че точно на теб обърнах не малко внимание!
                Нали по твоите думи сме се събрали да си видим ,повеселим и изпробваме джиповете ,все приятни работи наистина!
                Като не за купите,за какво цял ден всеки идваше да "доносничи" срещу тези с които иска да се види и весели за някакви си 1,2,3 минути! Нямам думи и съм погнусен от лицемерието и дребнавостта на хората в този ден!
                Жалко ,че камерата не е уловила тези грозни моменти! А може би е по-добре ще го видят ,и хората които все още мислят ,че това е удоволствие за всички ,а не безценна борба за нещо................!
                Нито Бай Матьо ще излезе първи, нито Гошо Гемакса от реалното класиране. Тъй че, за тях за купи да говориш - много си сбъркал! А да говориш толкова нагло на хора, от които има много какво да научиш - говори за възпитанието ти само. За нищо друго. Гемакса направи перфектно състезание, а на Бай Матьо километрите по състезания няма как да стигнеш дори назад да кара.
                На сърбела майката му е чесането.
                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от OnlyGodCanJudgeMe Преглед на мнение
                  Аз единствено не разбрах защо калното препятствие не беше заградено с ленти така че всички да минават през него(трябваше да оставите свободно и около шахмата на който не му се влиза да кара скоростно)
                  за мен победител в това състезание е Jeep-a на Gemax (все пак единствен преодоля всички препятствия без асистенция или лебедка)
                  Батенце калното препядствие не е заградено с ленти защото организаторите така са преценили да дадат възможност на пилотите за избор къде да карат това,че някои от екопажите не са минали през калта означава ,че така са преценили,не че не могат да минат...колкото до шахмата както много хора видяхме имаше доста счупили се на него както и доста които от часто го ,,заобикаляха'' което не се отразяваше...и всв пак е траял не рали...и всеки си има за него си победител но да ти кажа ,че не само Jeep-a на Gemax е преодолял всички препядствия без асистенция и лебедка имасше много дето си минаха...колкото до трясето беше много хубаво за което да благодарим на организаторите и догодина дано се съберат още повече джипове.,.получи се много добро състезание макар и за един ден
                  0898508049
                  0878779144

Коментар

E вече ми станахте забавни всички.Виждам че си направихте и класиране, само някой да измисли и някакви награди и всички ще са доволни.Абе хора, вие като че ли сте тръгнали на тия състезания, като че е на живот и смърт.Представям си ако ставаше въпрос за много по-сериозни награди-ше са избийте бе
                    Да съдийски грешки е имало, но това е трябвало да се каже когато му е времето, а не сега да се джавкате като кучета-наистина ви се радвам.
                    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                      Нито Бай Матьо ще излезе първи, нито Гошо Гемакса от реалното класиране. Тъй че, за тях за купи да говориш - много си сбъркал! А да говориш толкова нагло на хора, от които има много какво да научиш - говори за възпитанието ти само. За нищо друго. Гемакса направи перфектно състезание, а на Бай Матьо километрите по състезания няма как да стигнеш дори назад да кара.
                      Пич нещо си се объркал.Съдиите бяхме на мнение,че gemax беше фаворита,но бай Матьо му изигра кофти шега.Километри и подготвен джип не правят някого карач.Аз познавам момче на 19год.-Георги Йонков(когото дисквалифицирахме),което ако има възможност да кара подготвена машина,няма да има стигане.

Коментар

Здравейте! На това състезание аз бях навигатор на бай Матьо и му се извинявам, за това, че заради мен сега някой се драчи с него,защото аз му предложих да заобиколим "средната млака". Само влизането в това препятствие беше указано с колчета, не и ширината му. До преминаване на първия участник никой не знаеше какво точно се крие(само се предполагаше) под сочната трева, а площа й беше доста широка т.е. препятствието замислено като такова след като не е с маркирани граници е със същата широчина. Счупването на колчетата е тактическо нарушение, което се наказва от правилника. А куража и хъса на бай Матьо не ги подлагайте на съмнение, не е искал да се измъква от препятствието, аз му предложих и настоях да направим нарушението, нямам много опит в такива мероприятия и поддадох на състезателната треска. Това, което написах е единствено за извинение пред пилота ми, не пред някой друг или за мое оправдание. Ако съм засегнал някого спокойно да започва да се заяжда с мен, но да знае, че няма да получи отговор(поне от мен).

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                          E вече ми станахте забавни всички.Виждам че си направихте и класиране, само някой да измисли и някакви награди и всички ще са доволни.Абе хора, вие като че ли сте тръгнали на тия състезания, като че е на живот и смърт.Представям си ако ставаше въпрос за много по-сериозни награди-ше са избийте бе
                          Да съдийски грешки е имало, но това е трябвало да се каже когато му е времето, а не сега да се джавкате като кучета-наистина ви се радвам.
                          Влади аз бях в съдиите и всичко което написах е истина.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Да се ''изходя'' и аз по темата :
                            Трасето беше перфектно. Според мен ''горската разходка'' беше напълно излишна- дори жив човек нямаше да гледа там. Голям проблем според мен беше публиката по трасето. Може би втора лента за публиката ще е от полза. Относно калното препятствие след като не е заградено от двете страни с ленти не мисля, че минаването от горе се счита за заобикаляне.
                            Много правилно изхождане Борка така си е ама нали знаеш,че и втора лента да сложиш пак ,,овцете'' ще си минават те лентите са за да се вижда,че не трябва да се минава
                            0898508049
                            0878779144

Коментар

Така Чаро поведе хорото, с усмивка и желание за шоу:

Поздрав и за кетъринга.

Занещастие се случва и това, но за щастие без лош край. Браво на мочетата за мъжката борба!

Иван също доказа за пореден път че може само и на предено

И навигатор с брадва

Една машина която не се спира пред нищо

Това беше от мен. До нови срещи!
                              ТЛК-120 Николай Колев
                              0898521295

Коментар

[QUOTE=Николай Руменов;1944105]
                                Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение

Колега така са ми дали листа със класирането което го четоха пред всички и каквото е имало съм го написал.
                                Ники той имаше в предид,че си му объркал името,но като гледам той колко неграмотно пише,мисля че не трябва да ти иска извинение.Всеки може да сбърка при писане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X