Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Златна Панега 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Златна Панега 4х4

Така се преодолява препятствие, а не със заобикаляне. Иначе какъв е смисълът от такова препятствие. Това е победителят за мен и за всички, които бяха около мен.

На долната снимка се виждат добре коловозчетата на "победителите"

Коментар

Първоначално публикуван от angel52 Преглед на мнение
      . Това е победителят за мен и за всички, които бяха около мен.

+ 1
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Това което видях аз:
        Номер 24 -на шахматното препятствие едно съборено колче -1 мин.+скъсана лента 2 мин-общо три наказателни минути
        на калното препятствие едно съборено колче -1 мин.+скъсана лента 2 мин-общо три наказателни минути
        ЗНАЧИ ОБЩО 6 НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ.АКО ТЕЗИ НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ СА ВКЛЮЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО МУ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ/ 10 мин и 46 сек/, означава че е преминал трасето за 4 мин и 46 сек, нещо което ми се струва малко вероятно.
        Не броя втората лента на "шахмата"-тя се скъса вследствие на това, че първата скъсана лента се намота около колелото на джипа и повлече следващата лента.
        НОМЕР 28-
        На гумите, преди гребена едно съборено колче -1 мин.+настъпена лента 2мин-общо три наказателни минути./ двете десни гуми бяха извън лентата -броим една лента/
        на калното препятствие две съборени колчета -2 мин.+скъсана лента 2 мин-общо четири наказателни минути.
        ЗНАЧИ ОБЩО 7 НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ.АКО ТЕЗИ НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ СА ВКЛЮЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО МУ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ/ 9 мин и 59 сек/, означава че е преминал трасето за 2 мин и 59 сек, нещо което ми се струва невъзможно.
        Последно редактирано от Пламен Златарев; 16-09-12, 16:04. Причина: правописна грешка
        Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
        Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

[QUOTE=vatbali;1944044]
          Първоначално публикуван от Николай Руменов Преглед на мнение
          КЛАСИРАНЕ "Златна Панега 4х4" 2012

1място - №28 пилот:Радостин Павлинов Димитров време: 9:59:46
          навигатор:Павлин Радков Димитров

2място - №24 пилот:Николай Руменов Котов
          навигатор:Кристиан Антонов Янкулов време: 10:46:48

3място - №30 пилот:Илиан Христов Илиев/
          навигатор:Мирослав Неделчев Минчев време: 13:07:98

4мясти - №26 пилот:Валентин Димитров Петров
          Това класиране е вярно колкото моето име(несъм Шалентин а Валентин).Нети прави чест да го твърдиш(при полужение че виждаш заснето колко колчета и ленти )имат двата екипажа на 1-во и 2-ро място.Можеше поне дасе извиниш за станалата грешка.Неказвам че вината етвоя(може съдите данеса ги отразили) но това е факт.
          Колега така са ми дали листа със класирането което го четоха пред всички и каквото е имало съм го написал.

Коментар

Ако снимките и видеоматериалите показват,значи съответните съдии умишлено не са ги описали,което означава.....

Коментар

Айде видяме са кой колко може,сега почваме да дирим под вола теле.Съдиите ,организаторите,кой заобиколил ,кой не,кой трябвало да е 1 кой да е 2 и т.н.т.
              Например бай Матьо -искаше водни препядствия и в Тетевен ги нямаше,е тука защо ги заобиколи тарикатски? След края защо тогава отиде да се ровиш,стана ти неудобно от някой или си доказваше как върви джипа ама на сигурно след края на състезанието? Кой се гяволее,а после си че клавира ?
              Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Извадих моментите с колчетата и лентите
                на номер 24 на шахматаhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/optisprint_teteven/24%206ah.wmv
                и калното препятствиеhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/o...n/24%20kal.wmv
                и номер 28 на гумитеhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/o.../28%20gumi.wmv
                и калното препятствиеhttps://htftp.offroad-bulgaria.com/o...n/28%20kal.wmv
                Правя го не с цел да се заяждам, а да се видят грешките за да не се повтарят в бъдеще.
                П.С.Един съдия следеше "шахмата" , "гумите" и "гребена".Друг следеше "калното" и "S" изкачването на улея преди калта.Когато един съдия следи повече от едно препятствие съвсем човешко е да се сгреши.Затова- на всяко препятствие-съдия, на по-сложните и спорни -по двама!

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
                  Айде видяме са кой колко може,сега почваме да дирим под вола теле.Съдиите ,организаторите,кой заобиколил ,кой не,кой трябвало да е 1 кой да е 2 и т.н.т.
                  Приятелю, искам да коментираш моите безпристрастни сметки
                  Номер 24 -на шахматното препятствие едно съборено колче -1 мин.+скъсана лента 2 мин-общо три наказателни минути
                  на калното препятствие едно съборено колче -1 мин.+скъсана лента 2 мин-общо три наказателни минути
                  ЗНАЧИ ОБЩО 6 НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ.АКО ТЕЗИ НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ СА ВКЛЮЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО МУ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ/ 10 мин и 46 сек/, означава че е преминал трасето за 4 мин и 46 сек, нещо което ми се струва малко вероятно.
                  Не броя втората лента на "шахмата"-тя се скъса вследствие на това, че първата скъсана лента се намота около колелото на джипа и повлече следващата лента.
                  НОМЕР 28-
                  На гумите, преди гребена едно съборено колче -1 мин.+настъпена лента 2мин-общо три наказателни минути./ двете десни гуми бяха извън лентата -броим една лента/
                  на калното препятствие две съборени колчета -2 мин.+скъсана лента 2 мин-общо четири наказателни минути.
                  ЗНАЧИ ОБЩО 7 НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ.АКО ТЕЗИ НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ СА ВКЛЮЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО МУ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ/ 9 мин и 59 сек/, означава че е преминал трасето за 2 мин и 59 сек, нещо което ми се струва невъзможно.

АЗ ЛИ БЪРКАМ ИЛИ.......
                  Последно редактирано от Пламен Златарев; 16-09-12, 16:06. Причина: правописна грешка

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven Преглед на мнение
                    Това което видях аз:
                    ЗНАЧИ ОБЩО 6 НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ.АКО ТЕЗИ НАКАЗАТЕЛНИ МУНУТИ ЗА ВКЛЮЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО МУ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ/ 10 мин и 46 сек/ означава е е преминал трасето за 4 мин и 46 сек, нещо което ми се струва малко вероятно.
                    НОМЕР 28-
                    ЗНАЧИ ОБЩО 7 НАКАЗАТЕЛНИ МИНУТИ.АКО ТЕЗИ НАКАЗАТЕЛНИ МУНУТИ ЗА ВКЛЮЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО МУ В КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ/ 9 мин и 59 сек/ означава е е преминал трасето за 2 мин и 59 сек, нещо което ми се струва невъзможно.
                    Златарев,следващия път се акредитирайте като независима медия! А ако ви помоли някой за времепресмятане откликнете,ако ли не защо не оставите това което можете -да снимате и станете съдия!
                    Вие пишете историята на новата изчислително-съдийска -медия ,ако може така да се определи вашата дейност !

Коментар

Златарев,следващия път се акредитирайте като независима медия! А ако ви помоли някой за времепресмятане откликнете,ако ли не защо не оставите това което можете -да снимате и станете съдия!
                      Вие пишете историята на новата изчислително-съдийска -медия ,ако може така да се определи вашата дейност !
                      Мислех,че мога да помогна като обърна внимание на някои слабости.Например в твоите зони проблеми и претенции няма-значи си свършил работата.Състезанито е "свирено", разборът и поуките остават за организатори , съдии и състезатели
                      П.С.Ако ти е неприятно-на състезания на които си съдия -няма да снимам, за да не преча

Коментар

Що - искаш да кажеш, че е манипулирал кадрите ли? Щот в кадрите е истината, видно!

В други спорове, по други поводи, се използваше лафа "селска кушия" - е сега видя ли в какъв смисъл се ползва?

Респект към колегата Златарев и реалният победител!
                        ДАНО не им свършат нервите (на единият да снима, на другият да кара) докато се борят с подобни "състезания".
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                          Относно заобикалянето ще сте прави ако предварително беше обявено,излизане имаше с едно и с две колела,но не и с четирите.Аз заобиколих по преценка на навигатора си,след като той е питал съдията.А относно дали съм съкратил времето си то се видя,затова след състезанието влязох в калта да се пробвам и мисля,че сгреших дето не си карах по трасето.Относно класирането,Вальо е прав Илиян показа майсторско и спортменско каране,но пропуски винаги има нека да не опорочаваме добрата работа на организаторите,за догодина те ще се постараят да бъде всичко перфектно.
                          Айде след дъжд качулка,па по-преценка на навигатора.То дотогава ги не гледа нали,и не видя кое е трудното и кое лесно ма айде сега навигатора "преценил" . Като нема друго с какво да се оправдаваме,ми па с навигатора ще да е ?

Коментар

Ако и на тебе ти дадат да караш чужд джип ще видим как ще го караш,а колко мога да карам то специалисти като тебе ще кажат.Защо не минах през калта го писах,после отидох за да проверя възможностите му.Не знам но сигурно не си ме виждал да карам патролите си.Ако си идвал и миналата година на Златна панега,нямаше да пишеш глупости.Но забравих да пиша,че аз никога не се състезавам за купи,за мен е удоволствие да имам финал без да съм се счупил.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                              Що - искаш да кажеш, че е манипулирал кадрите ли? Щот в кадрите е истината, видно!

В други спорове, по други поводи, се използваше лафа "селска кушия" - е сега видя ли в какъв смисъл се ползва?

Респект към колегата Златарев и реалният победител!
                              ДАНО не им свършат нервите (на единият да снима, на другият да кара) докато се борят с подобни "състезания".
                              За манипулиране и дума не е ставало! Откъде го анонсирахте тук не знам?А като не им харесват да се борят (според Вас),в подобни "състезания" -никой не докаран на сила.Темата беше отворена доста за всякакви предложения,и състезанието беше почти изцяло съобразено със желанията на участниците.

Коментар

И понеже се видя кой колко може да кара Илиян е на 3то място. Има ли някои които да каже,че Илиян не беше номер 1,а защо е трети на това май няма отговор.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X