Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Първоначално публикуван от samokovgeo Преглед на мнение
    Бела ти кара перфектно.Това,че се счупи тойотата може да случи на всеки. Но направи страхотно шоу евала.Надявам се да ни уважиш и в Самоков.Ето такива хора искаме с големи сърца.
    Оги ГАЗ 69
    Той си имаше резервен кардан,трябваха му 10 мин. за да го смени,но не му беше предоставена тази възможност да стартира от там и да завърши състезанието.Сетих се че някои не успяха да завършат първия ден,а бяха допуснати до участие за втория.Всичко си беше Ок,но тази шуробаджанащина която се разигра не ми хареса.
    Това е от мен,написах това което видях с очите си,друг е въпроса на кой колко му дреме,на мен обаче ми направи впечатление,предполагам,че не само на мен.
    До нови срещи!
    Последно редактирано от M.Mihnev; 26-07-12, 00:24. Причина: допълнение
    OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора

Коментар

Браво на колегите с Джимнито!!! Свалям Ви шапка момчета!!! Вие доказахте на всички, че има хляб в зверчето наречено Джимни! Ще се радвам ако споделите на лични, малко повече инфо за тази невероятна машина. Пожелавам Ви все повече успехи и да продължавате все така да ни радвате! Честито!!!
      Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Ето малко видео и от мен на първия ден:

Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Първоначално публикуван от M.Mihnev Преглед на мнение
          Той си имаше резервен кардан,трябваха му 10 мин. за да го смени,но не му беше предоставена тази възможност да стартира от там и да завърши състезанието.Сетих се че някои не успяха да завършат първия ден,а бяха допуснати до участие за втория.Всичко си беше Ок,но тази шуробаджанащина която се разигра не ми хареса.
          Това никъде го няма-да се строшиш докато си в етапа, и после да ти се даде възможност да продължиш оттам откъдето си се счупил... Посочи поне един моторен спорт където го има това безумие. Ако може да се ремонтира докато е в трасето, и се включи във времето за преминаване-моля, ще му бъде отчетено за колко е преминал, и с това си време ще участва в класирабето.

А относно стартирането в неделя на Илиян от Разград с вранглера-преди старта имаше "събрание" на състезателите и организаторите, и се обсъдиха няколко казуса. Единия не се прие, а другия беше дали на Илиян да се начисли времето на последния от първия ден, плюс 5 минути. Всички бяхме за, и никой не недоволства. А и никъде не пише, че след като не си завършил първия ден-не може да участваш през втория.

Разбирам местния ти патриотизъм, но не си прав. Помисли...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Н
            Това е от мен,написах това което видях с очите си,друг е въпроса на кой колко му дреме,на мен обаче ми направи впечатление,предполагам,че не само на мен.
            До нови срещи!
            Колега кайто се счупи първия ден - за втория можеше да кара никой.никого нее спирал.Дори беше обевено(Счупилитесе първия ден могат да стартират -със даденото най дълго време плюс 5мин.наказание) Такаче моляте неразваляй хубавата тема
            Последно редактирано от vatbali; 26-07-12, 09:43. Причина: Корекция

Коментар

За кое не съм прав,че се толерират състезатели със сравнително скъпи машини на фона на останалите?!
              OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора

Коментар

Кой по-конкретно и как го толерирахме?Белов ме попита дали може да стартират отначало ,като си ремонтират кардана.
                Освен да не съм разбрал правилно въпроса!!!
                Последно редактирано от antiroad; 26-07-12, 09:57.
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Не съм видял толериране.
                  Кажи точно и ясно, право в очите, иначе излиза, че се заяждаш без основание.

Пак казвам-преди старта на клас "Експерт" се събрахме състезатели и организатори, защото имаше нерешени въпроси. Единият беше дали "наказанието" за вадене от дългата кал зад дигата да стане 10 минути вместо 5, което не се прие защото имаше двама против, а другия беше дали да се даде като време за първия ден най-слабото плюс 5 минути. Никой не възрази, и се прие. Ако имаше поне един против-екипажа нямаше да участва в класирането. А то и без това не се класираха за крайното класиране.
                  И пак повтарям-никъде не е казано, че не можеш да стартираш втория ден, ако първия не си завършил етапа. Ако това имаш предвид де.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Браво, много хубаво трасе! Продължавайте в същия дух!
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Эащо след всяко състеэание има хора дето очернят труда на органиатори и състеэатели.Ако сте имали да кажете нещо,кажето го на момента.

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                        Эащо след всяко състеэание има хора дето очернят труда на органиатори и състеэатели.Ако сте имали да кажете нещо,кажето го на момента.
                        Да бай Матьо,ама някой някъде беше споменал едни 200 лева,а тук в форума няма опасност да ги загуби!!!Малко хора ще се изправят да кажат нещо-"право куме в очи".
                        Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                        Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                        0885 660 613

Коментар

За кое не съм прав,че се толерират състезатели със сравнително скъпи машини на фона на останалите?!
                          Михнев, патоса с който говорите за неща, които са твърде далеч от вашите познания винаги предизвиква усмивка.
                          Това, че бъркате правилата при траял и трофи - как да е. Хората са ви го казали и показали. Това, че не сте се постарал да прочетете правилата и предварителния регламент на състезанието, пак как да е. Но ако наистина имате доказателства, че някой е бил толериран, поне едно макар, аз бих бил много радостен да споделя с вас раздразнението ви.
                          Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

Коментар

Ето малко снимки от събота.
                            Прикачени файлове
                            На сърбела майката му е чесането.
                            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

И още от събота, плюс малко от неделя
                              Прикачени файлове
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Емо имаше едно фотографче от Пловдив със съдиска жилетка(Което знае много добре какво снима).Какво стана със записа? Нямали да го споделите със нас- или той го отнесе във Пловдив?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X