Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
    Който ще идва още от петък да знае,че пак аз ще ви посрещам и настанявам!Ако искате "скорпионска" дигайте ръчичка,таз година е още по-люта!И без оправдания после!
    Е, аз съм там /може ли да вдигна и двете/.
    0885 777 899

Коментар

Първоначално публикуван от ПАЧО ЦОНКОВ Преглед на мнение
      Еее, Коле /не съм скромен/, но някои неща стават и по случайност.
      Баси случайността. Прелетя трасето все едно си на лека разходка. Ако на някого му е интересно-да види класирането от Нова Черна и да сравни времената на Пачо и другите. Абе малко над 5 минути за Пачо, Гълъба е с 11, делфина с 13, аз със 17... Това не може да е случайно. Истинска конкуренция. А си мислех, че този път вече ще занеса една купа да ми краси секцията в хола...

Който ще идва още от петък да знае,че пак аз ще ви посрещам и настанявам!Ако искате "скорпионска" дигайте ръчичка,таз година е още по-люта!И без оправдания после!
      Аз съм там от петък, ама ракия от скорпиони повече няма да вкуся... Миналата година заради тази ракия.... Айде да не казвам, че ме е срам.

Бе то не е само от тази ракия, ами от много други де, ама с тази започнах. Придърпахте ме още докато сляза от камиона...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

И трите "дедо попе" не мойте ме уплаши!
        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

ЕЕЕЕЕ Коле скорпион да та уапи,пак ракията виновна!Таз тодина обещавам да не ти наливам с фунията в устата А за тебе има и сливова от грозде нали знаиш как става?
          Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
          На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
          Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Баси случайността. Прелетя трасето все едно си на лека разходка. Ако на някого му е интересно-да види класирането от Нова Черна и да сравни времената на Пачо и другите. Абе малко над 5 минути за Пачо, Гълъба е с 11, делфина с 13, аз със 17... Това не може да е случайно. Истинска конкуренция. А си мислех, че този път вече ще занеса една купа да ми краси секцията в хола.
            Коле, ако аз спечеля някоя ще ти я подаря ОБЕЩАВАМ!!!/за красотата на хола и за спомен от мен/.
            0885 777 899

Коментар

Миналата година и аз не разбрах как стана... От дЕте не съм се напивал така жестоко...

Ама стига за ракии, който му се пие-добре е дошъл в бара. Нека да си говорим за състезанието.

На една от снимките се вижда една скаличка на която Тони е стъпил. Нали няма да ни накарате да я минаваме нагоре? Щото надолу не е проблем-газ колкото може, и докато се усетиш си долу.

Опа, издадох си тактиката, язък...

Коментар

Коле, ако аз спечеля някоя ще ти я подаря ОБЕЩАВАМ!!!/за красотата на хола и за спомен от мен/.
                Тцъ, не става. С чужди медали не се кича, а и по право купата си е за победителя. Ако се класирам на място за купа-ще се радвам, ама ако не-не мога в никакъв случай да сложа чужда купа да краси моята секция.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Тцъ, не става. С чужди медали не се кича, а и по право купата си е за победителя. Ако се класирам на място за купа-ще се радвам, ама ако не-не мога в никакъв случай да сложа чужда купа да краси моята секция.
                  Коле, не се обиждай, майтап да става и купона да върви.

Поздрави!!!
                  0885 777 899

Коментар

Щом е по-люта от миналогодишната не давайте на Колето ,че хич нема да открие обхвата
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Тони, наистина наказанията за асистенции ,колчета и т.н. са малки.Поне ги удвои.Нека разчитаме на машините и технично каране.

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                        Май не е само случайност , машината е добра и пилота .
                        Няма нищо случайно .Някой беше написал (Не само да имаш джип-требе и акъл).

Коментар

Еее, чак пък толкоз?!?!, тоя път ще съм безопасен - ОБЕЩАВАМ!!!
                          Майтапя се бе Пачо
                          Последно редактирано от gangstah; 18-07-12, 14:11. Причина: допъ

Коментар

Всичко ще се документира.
                            Още от петък сме при вас, в Сливен.
                            Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Я най възрастния да отсрами Търновската група.
                              Та да се запиша:
                              Пламен Исаев-................-Сузуки Самурай /хоби/.

Коментар

Практиката показа ,че при трасета ,които се минават бързо,тези наказания са достатъчни!Погледнете класирането от миналата година,тук не сме на зони все пак и трасето е проходимо.При положение ,че трасето се минава за 10 -15 мин. ,наказание от 5 мин. не е никак малко и събаряне на колчета и ленти също дава не-малко отражение във общото време.За пример мога да ви дам миналата година ,където победителят премина трасето за 6,35 мин на "един дъх",ако имаше писана асистенция ,нямаше да е първи,така ,че не си правете криви сметки,карайте технично и по правилата и ще имате шанс за челно класиране!
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X