Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
    И аз на свой ред да драсна два реда:
    Получи се страхотно състезание, отлична организация, страхотен купон!
    Това ми е първо състезание, в което завършвам без да се счупя, за което благодаря на Чаро, че ми изигра няколко лопати по главата преди старта- явно работи, другия път повече
    Благодаря на съпругата ми, че ме търпи още и не ме е изгонила. Благодаря на навигатора ми, че се престраши да се вози при мен. Благодаря на Свилен Максимов, че помогна финансово за участието ми и не на последно място на всички виновници, организирали въпросния купон.
    Мисля че първите трима ми дължат част от наградата си, че им разбих пътя
    Не съм много съгласен,защото стартирах преди теб вторият ден!
    Пък на бай Матьо няма как ,нали сте отбор,трябва да се помага.Ама дали е разбрал......
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
      Интересното е че не подадоха каретата,ами направо тръбата се усука като вретено,докато се скъса....за малко да финиширам на предно
      Ако знаех ,че на тоя Хайлукс му е толкова слаб материала,да ти бях услужил с моите кардани,вече ще имаш едно на ум.
      OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
        Пък на бай Матьо няма как ,нали сте отбор,трябва да се помага.Ама дали е разбрал......
        Предполагам, че е разбрал- искал някаква полуоска да ми подарява- май предна, лява
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Една лопата ще ти подаря,че да ти под ръка преди старт...

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
            Една лопата ще ти подаря,че да ти под ръка преди старт...
            Действа, само когато е в ръцете на ЧароНатиснете снимката за да я уголемите

Име:cfc2d995.jpg
Прегледи:3
Размер:542.3 КБ
ID:5394283 След 3-4 такива по каската направих добро каране- щом на мен ми хареса
            На сърбела майката му е чесането.
            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Екипаж №2от Самоков,които спечелиха в клас "ХОБИ" и двата дни толко ли бързо са пренавали по трасето ,че имат само една снимка и то на паркинга.Не се скъпете пуснете повече някой не можахме да дойдеме .
              [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнение
                Екипаж №2от Самоков,които спечелиха в клас "ХОБИ" и двата дни толко ли бързо са пренавали по трасето ,че имат само една снимка и то на паркинга.Не се скъпете пуснете повече някой не можахме да дойдеме .
                Те го прелетяха,как да ги снимат!
                Бончо Бонев
                0887530661
                0878184630

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                  Благодаря на органиэатори и спонсори,че спомогнаха да се осъществи това чудесно състеэание.Благодаря и на всички колеги эа големия хъс с който вдигнаха адреналина и се бориха спортменски.Прекарах един прекрасен уикенд и съм много доволен,че тоэи път машина се представи добре.Благодаря най вече на г-н Максимов,че ми гласува доверие и ми предостави въэможноста да участвам.Браво на Антон,Емо и всички от екипа на орга тима,Браво на екипажа на Джимнито,на Гемакса,на Борко эа по добро управление на Стръвника и на всички който участваха.Дано навсякъде където участваме,да има такава беэпрстрастна и всеотдайна органиэация.
                  И аз ти благодаря и ти казвам браво от мое име, мой приятел и моята приятелка, която хал хабер си няма от това, което правихте ама се изкефи максимално.. Готино шоу беше, много екшън и страхотни машини!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Chertoianov Преглед на мнение
                    Антоне, знам, че не можеш да угодиш на всички, но имаше и хора, които се радваха на това слънце и това бяхме фотографите. От към условия за снимане всичко е без забележка. Състезателите също дадоха всичко от себе си за атрактивни снимки.
                    Стефко,не разбирам от фотография,но снимките са перфектни,много харесвам ярки цветове.Не знам дали се дължи на слънцето,на по-добра техника или на по-висок професионализъм,но ти благодаря за тях.
                    Веско /Калико/ има достойна конкуренция
                    Няма ли някой видео от преминаването на последния кален екстрем,че нямах възможност да гледам как минават машините?
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

От дългата кал нямам, но ето два клипа от първата част:

http://tube.offroad-bulgaria.com/vid...01cbc8a1653ada

http://tube.offroad-bulgaria.com/vid...01cbc8a1653ada
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

По -скоро един
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Няма ли повече клипове да зяпаме,доста камери запечатваха моменти?
                          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                            По -скоро един

Просто е дал два линка към един, иначе е качил и друг

http://tube.offroad-bulgaria.com/video/fd342ae44213df68868
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Днес ще има излъчване на състезанието по" Канал 6" от 18,20 ч. и от 23,00 ч. ,само ,че с коментар на Емо,че съм възпрепятстван
                              Канал 6 - Телевизията на Сливен
                              Нещо не успявам да я пусна онлайн,но и не мога да се регистрирам!
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Да се включа и аз в дискусията с малко закъснение. Първо да благодаря на орга екипа за прекрасните терени които бяха ни подбрали, и за добрата организация на самото състезание. Поздравления за всички участници които присъстваха и въпреки непосилната жега и трудните участъци на трасето се бориха мъжки и мисля, че се получи едно много хубаво състезание. Поздравления и за всички спонсори, които намериха сили и средства да осигурят наградите за това хубаво мероприятие. Изкарах един много хубав уикенд с вичи приятели които бяха там. А другите които не присъстваха, могат само да СЪЖАЛЯВАТ. Купона беше невероятен.
                                0885 777 899

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X