Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Първоначално публикуван от Тодор Тодоров (Тошко) Преглед на мнение
    Ето малко видео и от мен на първия ден:

Най-сетне едно клипче в което можах да видя как се е представил моя приятел . Коле тя Витарата на нищо не прилича ама се опъва на големите батковци. На следващото състезание на подиума. Поздрави.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
      Емо имаше едно фотографче от Пловдив със съдиска жилетка(Което знае много добре какво снима).Какво стана със записа? Нямали да го споделите със нас- или той го отнесе във Пловдив?
      Вальо , ако говориш за Танас мисля , че ще ги пусне тук
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Тази вечер от 21 ч ще ни споменат по новините на Хоби ТВ, а като се върне Рени от отпуска ще обработи материала за състезанието!
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
          Вальо , ако говориш за Танас мисля , че ще ги пусне тук
          За него.Ти видялиго (папараците л..на да ядат преднего)пада,става ама камерата несе пуска.А и найвече знае каде какво даочаква.

Коментар

Страхотно състезание евала на всички,състезатели и организатори!Догодина няма да го пропусна!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
              За него.Ти видялиго (папараците л..на да ядат преднего)пада,става ама камерата несе пуска.А и найвече знае каде какво даочаква.
              Аз и Веско папараци ли сме, да знаем какво ще ядем тази вечер?
              Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                ....Белов ме попита дали може да стартират отначало ,като си ремонтират кардана.
                Освен да не съм разбрал правилно въпроса!!!
                Да,точно така беше,но се разбрахме че за да няма сърдити може да се пуснем пак,но само за кеф извън класирането,всичко е наред,трасето беше хубаво,покарахме си,просто късмета ни изневери.Успех на всички в следващите състезания,дай боже да се виждаме по често,па дори и само на маса.
                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                  Коле тя Витарата на нищо не прилича ама се опъва на големите батковци.
                  Като сменя двигателя и раздатката, на големите батковци съвсем ще им се доплаче, ама де да видим.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Chertoianov Преглед на мнение
                    Аз и Веско папараци ли сме, да знаем какво ще ядем тази вечер?
                    Нестава дума за вас.Но ако съм те засегнал веднага съм готов да се извиня

Коментар

Шегувам се, разбира се! Ни най-малко не съм се обидил. И аз чакам снимките на Наско.

Коментар

Вальо, аз (Даниела) понеже съм от папараците, отивам да закусвам!
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                          Вальо, аз (Даниела) понеже съм от папараците, отивам да закусвам!
                          Несе опитвай даме накараш да се чуствам виновен.На състезанието забелязах че и ти като мен незакусваш.А дори дасъм пропуснал (Видях че Борко е загрижен доста за теб) .При тази енергия която бълва от него невярвам данесе е погрижил за всички те ти нуждиоще със отварянето на очитеси. Виж му подписа.
                          Последно редактирано от vatbali; 27-07-12, 11:13. Причина: допълване

Коментар

И аз се опитах да се пошегувам, и мисля, че колегата просто искаше да каже друго. Мисля, че няма нужда да си разваляме хубавия ден с дребни спорове.
                            А на теб, Даниелче съм много благодарен за снимките на едни много ценни за мен дребосъци. Поздрави!

Коментар

Бъзиках сееее! Вальо, не се чувствай виновен. Спамим темата, понеже никой не пуска снимки
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                                Бъзиках сееее! Вальо, не се чувствай виновен. Спамим темата, понеже никой не пуска снимки
                                Ти снимките ги остави(толкова много камери имаше)Явно сега гледат исе учат как се кара

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X