Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Искам да изкажа голяма благодарност на Данчо от В.Търново , че ме закара до болницата и помогна с каквото е нужно. Също така и на Чаро за неговата финансова помощ. Също така и на всички които ме разнасяха напред назад по трасето като чувал с картофи. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ.
    ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
    тел. 0889 017703
    0897 516030

Коментар

И аз да поздравя Антон и компания за отличното състезание. Въпреки че бяхме буквално първия счупен джип , състезанието беше много добре организирано, на уникално място, без никакви пристрастия на съдиите и не на последно място добре подготвени състезатели. Като гледам темпа на развитие на състезанието, следващата година живот и здраве, задължително сме пак там. Поздравявам Бай Матьо с умното каране на чуждия джип, екипа с Джимнито в хобито за показаните умения и останалите състезатели и антуражи към тях - жени, деца и приятели за приятната компания вечерта.
      На Гаргата - бързо оздравяване приятелю.

Коментар

Искарахме си много добре трасето и за двата класа беше доста добро да се надяваме и че догодина пак ще има Сливен 4Х4
        Искам също да благодаря на момчетата които закараха Белата до града да вземе каренце за лебедката за да може да имаме лебедка втория ден .
        ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Аз пък искам да благодаря на всички състезатели,приятели на офроуда,фенове ,гости и не на последно място на кмета на Сливен г-н Кольо Милев,които уважиха нашето състезание!Благодаря и на всички спонсори,на община Сливен ,на колегите и приятелите ,които помогнаха да се осъществи Сливен 4х4 2012!
          Знам ,че имаше някои пропуски в организацията,знам ,че можеше да има и по добър и детайлен правилник,знам ,че можеше да не е толкова горещо,знам ,че трябваше да има повече асистиращи машини/без малко да припадне единият багерист/,но бъдете сигурни приятели ,че направихме всичко по силите си ,за да се получи едно незабравимо изживяване за състезатели и публика/много хора не издържаха на непоносимата жега/ и за популяризирането на нашият любим спорт!

За догодина обещавам да изместим състезанието наесен и правилник,който ще бъде съобразен с решението на бъдещият Национален Траялен Шампионат/който замисляме организатори и състезатели/ !
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Аз имам предложение над Сливен има толкова местенца най вече хубави на 90 % гора , кадето може да се направи състезанието а и на места си има естественни чешми ... поздрави .
            Land rover 2.5 tdi
            0884035413

Коментар

Антоне, знам, че не можеш да угодиш на всички, но имаше и хора, които се радваха на това слънце и това бяхме фотографите. От към условия за снимане всичко е без забележка. Състезателите също дадоха всичко от себе си за атрактивни снимки.
              Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

Коментар

Като гледам снимките и чета коментарите,много добро състезание се е получило!

Поздравления за организаторите!

Благодаря на хората качили снимки!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Благодаря на органиэатори и спонсори,че спомогнаха да се осъществи това чудесно състеэание.Благодаря и на всички колеги эа големия хъс с който вдигнаха адреналина и се бориха спортменски.Прекарах един прекрасен уикенд и съм много доволен,че тоэи път машина се представи добре.Благодаря най вече на г-н Максимов,че ми гласува доверие и ми предостави въэможноста да участвам.Браво на Антон,Емо и всички от екипа на орга тима,Браво на екипажа на Джимнито,на Гемакса,на Борко эа по добро управление на Стръвника и на всички който участваха.Дано навсякъде където участваме,да има такава беэпрстрастна и всеотдайна органиэация.

Коментар

Качвам няколко клипа, ама надали ще стане по-рано от утре...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

И аз да благодаря за страхотното трасе,добре си покарахме,въпреки че ден втори скъсах задния кардан изживяването си струваше,благодарности на момчетата от организационния екип които ми помогнаха да открия части за възстановяване на лебедката.
                      п.п. чакам си бирите за разбиване на препятствията,като първия стартирал по експертните маркировки ден втори
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

И аз на свой ред да драсна два реда:
                        Получи се страхотно състезание, отлична организация, страхотен купон!
                        Това ми е първо състезание, в което завършвам без да се счупя, за което благодаря на Чаро, че ми изигра няколко лопати по главата преди старта- явно работи, другия път повече
                        Благодаря на съпругата ми, че ме търпи още и не ме е изгонила. Благодаря на навигатора ми, че се престраши да се вози при мен. Благодаря на Свилен Максимов, че помогна финансово за участието ми и не на последно място на всички виновници, организирали въпросния купон.
                        Мисля че първите трима ми дължат част от наградата си, че им разбих пътя
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                          п.п. чакам си бирите за разбиване на препятствията,като първия стартирал по експертните маркировки ден втори
                          В такъв случай аз си чакам бирата за коловозите в калта зад дигата. След мен всички прелетяха оттам. По моите коловози, а мен ме влачи ЗиЛ-а, за което си отнесох 5 минути наказание, и 2 минути чаках шофьора да дойде да запали камиона и да ме дърпа. Нали вече нямах лебедка...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Эа слеващия път бира и банани ще вэема по вече,че Мехата май ги иэяде сам.....

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                              И аз да благодаря за страхотното трасе,добре си покарахме,въпреки че ден втори скъсах задния кардан изживяването си струваше,благодарности на момчетата от организационния екип които ми помогнаха да открия части за възстановяване на лебедката.
                              Ти къде го чукаш,то къде се пука.Предния ти кардан беше проблемен ,изненада ме че издържа,а задния здаде фронта,да ти се чуди човек
                              OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора

Коментар

Първоначално публикуван от M.Mihnev Преглед на мнение
                                Ти къде го чукаш,то къде се пука.Предния ти кардан беше проблемен ,изненада ме че издържа,а задния здаде фронта,да ти се чуди човек
                                Интересното е че не подадоха каретата,ами направо тръбата се усука като вретено,докато се скъса....за малко да финиширам на предно
                                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X