Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 2012 /21.7.2012.-22.7.2012./

Идеята ми е да се съберем всички на Сливен и да обсъдим един бъдещ шампионат по траял догодина и да не губим време а да действаме
    Samurai Gemax

Коментар

Да допълня и аз нещо, свързано с точковата система. От опита в Лазарово установихме, че срещаме трудности с обработката на съдийските листа и генериране на коректно класиране, при сложната точкова система, която се използва в Лазарово.

Затова сме си поставили за цел да направим софтуер за управление на участниците, въвеждане на критерии за оценяване, въвеждане на съдийските листа, като и генериране на класиране, който да използваме на Лазарово. При унифицирани правила, точкова система и т.н. той би могъл да се ползва на всяко едно от траялните състезания. Казвам ви го за да го имате предвид при срещите свързани с траялен шампионат, т.е. работи се и в тази посока и следващия сезон може да се използва.
      Последно редактирано от Стоян Францов; 13-07-12, 13:07.

Коментар

Идеята ни е трасето да общо за двата класа,като на определени участъци ще се разделят.
        Стартира клас хоби,приключват затварят се лентите на екстремите за хоби и се отварят за експерт и тогава стартират и те.
        Мисля ,че точковата система е подходяща за траял на зони ,при нас идеята е повечето от участниците да могат да преминат цялото трасе /ако е за точки ще получат равен брой/ и тогава пак определящо е времето.А така правилата са супер елементарни!Това най -общо казано,иначе подкрепям идеята за унифициране на правилата и ,ако има желание от страна на организатори и траялни състезатели ,нека се съберем и уточним.За мен правилата трябва да са максимално изчистени и лесни за разбиране от всички,доколкото може опростени!
        Също като Жоро мисля,че е късно да променяме правилата,освен това сме ги съобразили с нашите възможности и ресурс от хора.
        Последно редактирано от antiroad; 13-07-12, 13:26.
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Винаги съм бил ЗА максимално опростени правила. Колкото са по-сложни-става по-трудно за съдийстване, и неизбежно се появяват грешки, всеки може да сгреши, съдиите не са извънземни.

Щом казвате, че по вашия начин ще е лесно-правете го така. Аз само исках все повече състезания да започнат да мерят проходимост, а не скорост.
          Ама ще...

Гледам, че в списъка не присъства навигатора ми. Пишете Тихомир Тончев.
          За отбор-АСК "Стари столици"
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
            Идеята ми е да се съберем всички на Сливен и да обсъдим един бъдещ шампионат по траял догодина и да не губим време а да действаме
            Като знам, какво ще им е на главата на сливенските организатори едва ли ще могат да седнат спокойно и да обсъждат, каквото и да е.... Нека мине състезанието, да мине и това на Гемакс, Тетевен, Самоков и тогава да говорим. Мисля, че през ноември, на Русе ще може да направим една среща.
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Винаги съм бил ЗА максимално опростени правила. Колкото са по-сложни-става по-трудно за съдийстване, и неизбежно се появяват грешки, всеки може да сгреши, съдиите не са извънземни.

Щом казвате, че по вашия начин ще е лесно-правете го така. Аз само исках все повече състезания да започнат да мерят проходимост, а не скорост.
              Ама ще...

Това вече без почерпка няма да мине-отбор-"АСК Стари столици",все пак става въпрос за един от престижните клубове по автомобилизъм в България.Означава,че Кольо ще получава отлична техническа и психологическа помощ/макар,че последното няма да го възприеме..../.Та ако вече е член на "АСК-Стари столици" трябва,колкото и да не му се иска,трябва да черпи!
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Тест пилота на детския клас.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:409640_282624038511751_1791174374_n.jpg
Прегледи:1
Размер:84.9 КБ
ID:5390911
                Бончо Бонев
                0887530661
                0878184630

Коментар

Чаро, аз съм член на клуба от почти година, ама досега не съм го показвал. Разбира се, че за мен е чест да съм част от него, и даже щях да почерпя, ако не се бях заклел да не черпя повече. Щото нали знаеш, че получавам инсулт и инфаркт едновременно ако почерпя...

Пък за получаване на някаква помощ-нцъ... Всеки се оправя сам. Все пак си е гъдел де-да съм част от този клуб.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Чаро, аз съм член на клуба от почти година, ама досега не съм го показвал. Разбира се, че за мен е чест да съм част от него, и даже щях да почерпя, ако не се бях заклел да не черпя повече. Щото нали знаеш, че получавам инсулт и инфаркт едновременно ако почерпя...

Пък за получаване на някаква помощ-нцъ... Всеки се оправя сам. Все пак си е гъдел де-да съм част от този клуб.
                    Щом си се заклел,няма как.Ето и една,две клетви от мен:"Да ти измрът кукушинките дано!""Да се събори нужника на комшийката,дано!"
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

1 Борислав Борисов/навигатор неизвестен-Нисан стръвник/Русе
                      2 Матей Георгиев/Георги Георгиев .......... -Вранглер /Русе/Нетуорк рейсинг
                      3 Николай Колев/Тихомир Тончев -Сузуки Витара/АСК "Стари столици"/Шумен
                      4 Живко Бакалов/Диян Динев.................-Нисан Патрол ЧЕРНАТА СМЪРТ /Офроуд клуб Ст.Загора
                      5 Чавдар Владимиров/Мехмед Мехмедов...-Дайхацу Роки/Нова Черна
                      6 Огнян Георгиев/Ангел Попов.................-Газ 69 /Самоков
                      7 Илиян Илиев /Велко Димитров...............-JEEP WRANGLER GEMAXPRINT/Разград
                      8 Георги Георгиев/Тодор Петров...............-JEEP WRANGLER GEMAXPRINT/Разград

Постъпи питане дали е необходима регистрация в КАТ- НЕ.
                      То малко траялни машини могат вече да се движат по пътищата свободно...
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Ама ще...

Коле ,ако прецениш правилната скорост и караш бавно ,но технично може да бъде по-добра стратегия.Затова ще се направи оглед/пеш/ на трасето всеки внимателно да си планува преминаването.
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Това эа Борко не важи.

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                            Това эа Борко не важи.
                            То разбирам да ми го каже някой друг, а то моя учител, обект на подражание и духовен водач....
                            На сърбела майката му е чесането.
                            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

След задълбочени разговори на бира с мезенце, на прохладна веранда, Кольо ме нави да се запиша и аз!
                              Та я ме пишете и мен:
                              Николай Динков, навигатор-? (засега), Сузуки Витара, Нови пазар, отбор: АСК "Стари столици";
                              Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
                              0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Красимир Митрушев / ................. - Сузуки Витара - Казанлък

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X