Re: I КРЪГ ОТ Републикански Шампионат Ендуро -ТРОЯН 2007 "ЗУНДЕРТ ЕКСТРИЙМ"
Аз съм човека предложил на Жоро да направим МЕРОПРИЯТИЕ в Троян за ATV. Не казвам състезание, а мероприятие ! След като го изкоментирахме, решихме, че ще е по-добре да включим и мотористите за да е по-весело, а впоследствие стана и първи кръг от Шампионата.Всички знаехме, че може да има изненади от времето, но идеята беше по-рано да се направи тест с навигацията и GPS-те.Причината да се избере Троян е традициите в мото-спорта,добрите трасета, презентацията на новия тим на "Зундерт", моето желание за принос в Ендурото и участието ми в Шампионата тази година. Досега не съм правил състезания по Ендуро и не успях да съм полезен на Жоро и Гълъбин с трасетата, но каквото друго можах направих.Лоша шега ни изиграха колегите от "Мото Клуб Троян", които се опитаха два дни преди състезанието да го провалят и отменят включвайки кмет и полиция !
Жоро трябваше да променя наново старта, трасето и всичко останало заради комлексара Гришо от клуба в Троян. От там нататък станаха проблемите. Във връзка с настаняването и хотелите, искам да кажа, че във форума имаше публикувана програма със ЧАС ЗА ЗАПИСВАНЕ, ЛИЦЕНЗИРАНЕ и срок за резервиране на хотели с обявени цени до 20.02.2007.Отборите на "Crazy job" и "Еди Моторс" имаха резервации от 10 февруари... Който си е резервил спане през клуба, не е останал на улицата или излъган.А за пълнененето на хотели с мероприятия и т.н. си е жива словесна акробатика на състезатели мислещи си, че Троян ги чака с мед и питка на входа, а всички хотели са разстлали червени килими за тях... !
За първа година съм участник в такива състезания, но по-разпасани участници не съм виждал-никакво уважение към съдиите, трасе-координатора и публиката.Днес цял ден давам обяснения в полицията и се опитвам да замазвам селските побоища от състезатели и местни по автомивките.Да не говорим за неспазването на мерките за безопасност от самите състезатели във втория ден...!?!
Благодарности към Жоро, Гълъбин, Събин и Вера , че ви чакаха кефа и висяха с часове за да можете да стартирате въобще...!!!
Надявам се да се вземе поука и да не се повтарят грешките, за да се развива любимия на всички спорт и всяко едно състезание да бъде празник за участниците.
Първоначално публикуван от Plamen WR
Преглед на мнение
Жоро трябваше да променя наново старта, трасето и всичко останало заради комлексара Гришо от клуба в Троян. От там нататък станаха проблемите. Във връзка с настаняването и хотелите, искам да кажа, че във форума имаше публикувана програма със ЧАС ЗА ЗАПИСВАНЕ, ЛИЦЕНЗИРАНЕ и срок за резервиране на хотели с обявени цени до 20.02.2007.Отборите на "Crazy job" и "Еди Моторс" имаха резервации от 10 февруари... Който си е резервил спане през клуба, не е останал на улицата или излъган.А за пълнененето на хотели с мероприятия и т.н. си е жива словесна акробатика на състезатели мислещи си, че Троян ги чака с мед и питка на входа, а всички хотели са разстлали червени килими за тях... !
За първа година съм участник в такива състезания, но по-разпасани участници не съм виждал-никакво уважение към съдиите, трасе-координатора и публиката.Днес цял ден давам обяснения в полицията и се опитвам да замазвам селските побоища от състезатели и местни по автомивките.Да не говорим за неспазването на мерките за безопасност от самите състезатели във втория ден...!?!
Благодарности към Жоро, Гълъбин, Събин и Вера , че ви чакаха кефа и висяха с часове за да можете да стартирате въобще...!!!
Надявам се да се вземе поука и да не се повтарят грешките, за да се развива любимия на всички спорт и всяко едно състезание да бъде празник за участниците.

Неможе само с няколко човека да се направи състезание на високо ниво затова мисля че клубовете по местата където ще се организира състезанието да осигурят нужния минимум от хора които са необходими за нормално провеждане на Кръг от ендурошампионат.Мисля че и доста хора биха помогнали с труд ей тъй от добра воля но просто не смеят да попитат,помислете и за това.
Коментар