Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори кръг Ендуро Шампионат гр.Хасково+впечатления и снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Някой снимки са си направо за списание, като ги гледам все едно е снимал професионален фотограф. Много добре Жорка.

Коментар

Жоро пак е бил където трябва и както трябва с малкия си .... апарат
      ... ама с дъъъългия ... обектив

Някой снимки са си направо за списание, като ги гледам все едно е снимал професионален фотограф. Много добре Жорка.
      Шъ'с старая, Десо!

Веско, съжалявам за контузията на Сашо! Как е той, какво се оказа накрая?
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Дори Митков си правеше сметки понякога да кара единият ден с KDX-са, а другият с RM-a.
        ПРАВЕХ си Жоре но последно се разбра че трябва да се кара с един и същ мотор и двата дни
        иначе наистина щях първия ден да си каркам кдх са щото наистина трасето бе скоростно,но...това как да е

виж е това

... и човек който не беше участвал в събота да кара в неделя
        тва вече бе супер против правилата
        разбирам организаторите а и познавам момчетата които бяха дошли...но това нещо сме го гласували и то с абсолютно мнозинство
        аз например в неделя бях със скъсън разранен мазол на ръката и с лявата ръка почти не можех да хвана кормилото,да не споменаваме и умората от предишният ден на тва отгоре ми се исипаха в групата тези "парашутисти" ...верно не участваха в класирането но така или иначе са по трасето вдигат ти прах влизаш в борба с тях и първата квалификация за да ги изпреваря ми косва толкова усилия че си доразраних и без това кървящия мазол и съвсем не можех да държа кормилото от болки а и хвърлих толкова сили че вече за финала бях супер изморен което за малко щеше да ми провали класирането

на всичкото отгоре единият парашутист бе с 250 кубиков двутактов мотор в нашият клас а трасето бе такова че тези качвания си искаха мощтност

както и да е вече са минали тези неща

но за в бъдеще нека си го спазваме това вторият ден да си участват само хора карали и първият както си го гласувахме единодушно

Що се отнася до местни и такива които искат да се пуснат вторият ден ако се съберат повечко то организатора ако реши да им направи едно пробягване особенно в сопот например предполагам ще има доста такива желаещи, а и навсякъде де но не и да ги меша с останалите ,то и Дейвид Найт ако го заберете след като финишира на ерзберг например и го пуснете да се състезава с група отпочинали кросисти ще го направят за смях

а що се отнася до трасетата вторият ден
        - нещо от състезание на състезание почват да си стават все по кросови а бяхме решили че ще са си по екстрийм или ендуро тест
        мотокросс шампионат отдавна си има българия като ще е ендуро и като сме го гласували нека си е така
        ето на ст загора имаше няколко дървета камъни и пясък -все пак ендуро елементи ,на хасково дърветата съвсем намаляха и гумите добре че поне калчица имаше и малко пясък
        сега пък на сопот ще си е по мотокрос трасе -което е добре от една страна щото трасето в слатина наистина си е почти ендуро стил но все пак бива да си има и дървета гуми и прочее по ендуро препятствия щото иначе отиваме на там че вторият ден да си е баш крос особенно ако стане и това всички да се пускат наведнъж което пак не е по правилника и въобще не го бяхме замисляли така

имаше събрание решихме разни неща -дайте да си се придържаме към нещата

ПП нещата които написах не са само мое мнение сондирал съм ги и с други участници а и членове от управителният съвет преди да ги напиша

Коментар

Страхотни снимки наистина, на фтп-то ли ги има в пълен размер че искам да си ги дръпна някой от тях

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
            Страхотни снимки наистина, на фтп-то ли ги има в пълен размер че искам да си ги дръпна някой от тях
            Няма ги в пълен размер. Нета ми е много шибан, бавно ги качвам и затова ги кастря така, Гичев. Сори!

МИТКОВ, при един дежурен човек от БЕФ, няма как да се контролира всичко, ако организаторът не го спазва стрикно
            Лошо е, че в правилника няма санкции за това, но от догодина ще включим, за да има и домакините с какво да се оправдават, тъй като сега става така, че тоя бил спонсор, оня човек на спонсор и те няма как да им откажат. Иначе знам, че кофти, ама ги разбирам и тях.
            В Сопот съм се разбрал с Радо и Амбарев за повече препятствия, за да си е, както ти казваш истинско ендуро

Колкото до часта в правилника за смяната на моторите в двата дни, се разбрахме че от догодина ще го правим с един и същ мотор цялото състезание. Сега състезателят няма право на смяна само между маншовете за деня !!! Аз дори сам предложих на Сифона моя мотор, след като прочетох отново Правилника.
            -------------

Коментар

Абе за втория ден за моторите -как да е нямам против а и реално трудно ще стане па и няма кой знай какъв смисъл щото всеки си кара колкото може с къвто и мотор да е-тва го забравяме

но за това да не се пускат "парашутисти" ... гласувахме го с абсолютно съгласие всички и поне това бива да се спазва
              спонсори монсори каквито ще да са ,то и тия на хасково са ми приятели бяхме един отбор преди време ... разбирам и хасковлии защо решиха да ги пускат но все пак за в бъдеще бива да си го спазваме това нещо че то бе и отчетено като един от съществените недостатъци от миналата година

а за трасетата ...надявам се наистина да се изпълни това и да са си ендуро ориентирани-мотокросс състезание-колкото щеш тук е замислено да е ендуро а и сме го говорили това и коментирали -н пъти
              тези общи стартове също са кофти и доста от досегашните участници не са много доволни включително и аз донякъде,става си бутане и блъскане и състезание кой ще е по нахален неща типични за мотокрос състезания, а особенно на слатина каквото е тясно трасето който се бутне отпред на старта -после за две обиколки просто е мнооого трудно да се изпревари дори и да си доста по бърз и добър от него а камо ли ако не си много ,а просто малко по бърз и добър

Коментар

Надявам се да ги откъснеш на старта!

ОК, в правилника е написано и ще се придържаме към него, няма проблем.
                -------------

Коментар

Надявам се да ги откъснеш на старта! Very Happy
                  това да го разбирам че ще е с общ старт ли

няма да е много добре ако е така според мен
                  поне трябва да са си по групи
                  иначе отиваме дирекно на вариант типичен мотокрос

Коментар

Общ старт от по четирима-петима!
                    -------------

Коментар

• Абе тези обсъждания са за друга тема,ама като сте започнали.За мен няма проблем.
                      Какво ви става???
                      Какво не е по правилника,как въобще сме го били замислили???
                      Какво пише в правилника?
                      За справка 01.4.14
                      ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ!
                      Така пише в правилника!
                      Изобщо за мен няма значение как ще е точно,само да е ПРАВИЛНО И ЧЕСТНО.И да е по правилника който приехме решавайки го ЗАЕДНО.Сега кой какво мрънка няма никакво значение!
                      Защото и на мен не ми харесват някои неща които бяха приети,ама не мърморя срещу тях.Правилника си е правилник.Много се дразня когато нещата се разминават с него!А те се разминават и с всякаква логика!
                      Съвсем не е всеки срещу всеки когато е на елиминации по 4-5.Ама като се подкара така от С.Загора...
                      Няма генерално класиране

Няма нищо ама нищо лошо в общия старт.
                      Нали сте гледали ендуро в зала?С общ старт е.
                      Трудно е само за времеизмерването,защото въпреки всички приказки още не можем да си позволим транспондери.
                      К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X