Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори кръг Ендуро Шампионат гр.Хасково+впечатления и снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Кога ще излезе класирането от втория ден

Коментар

А още снимки/видео някой няма ли да качи?

Само "Краси team-atvracing" ли е снимал? (за което му благодаря много, въпреки че наистина повечето от снимките са за АТВ-та, но пък човека това си го интересува - още веднъж благодаря)

Трябва да има 2-3-ма (че и повече ) щатни фотографи, които после да качват всичко, защото и сега снимат доста хора, обаче почти никой не качва - не мога да разбера, за авторски права ли претендират, какво ли
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Jorka za 6to ne pi6e6 ni6to za tazi goliama gre6ka kadeto ste e napravili,

Коментар

Първоначално публикуван от HD
          А още снимки/видео някой няма ли да качи?

Само "Краси team-atvracing" ли е снимал? (за което му благодаря много, въпреки че наистина повечето от снимките са за АТВ-та, но пък човека това си го интересува - още веднъж благодаря)

Трябва да има 2-3-ма (че и повече ) щатни фотографи, които после да качват всичко, защото и сега снимат доста хора, обаче почти никой не качва - не мога да разбера, за авторски права ли претендират, какво ли
          не,много ми е трудно качването на снимките не мога да вляза в час как става
          [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

Ми качи ги някъде и дай линк - обикновено така е най-лесно.
            Колко са като мегабайти?
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Още снимки от ЕК Екстрем Сопот
              http://htftp.offroad-bulgaria.com/am...kovo200506.htm

Коментар

Класирането от Втори кръг по класове, марки и клубове е готово, но нещо нямам достъп до FTP-то тази вечер, та ще опитам утре пак.

Коментар

Състезанието в Хасково по мое мнение беше най добре организираното състезание на което съм участвал. МНОГО се изкефих че старта беше навреме, въпреки че пак се направи компромис и се записаха много хора сутринта, вместо в петък. Слабото времеизмерване беше грешка на БЕФ, така, че организаторите нямат вина за това.

Организатори на състезания - разберете че докато не спазвате собствените си правила нещата няма да тръгнат! Как така обявявате за правило, че събота няма да се записват хора и същевременно записвате хора в събота??? Ако вие нямате уважение към правилата си, че ние ли да имаме???

Знам че много хора не бяха се записали, и то хора които са дали много за този спорт, та дори и спонсори на състезания, но съм убеден че тези същите хора знаят, че правилата са най важни и трябва да се спазват.

Сравних моето времеизмерване с ГПС-а и беше точно до секунда!

Относно класирането и ощетените - ако има технически грешки при смятането на резултатите, нека поне на ощетените им се запишат правилните точки за годината.

Коментар

Събин е много прав.
                    Има написан правилник за провеждане на систезанията на БЕФ, но не се спазва.

На хасковското състезание имаше толкова много груби нарушения на този правилник, че ако трябваше нарушителите да бъдат санкционирани щяха да останат около трийсетина човека да се състезават

Най-напред записването, после стартирането, а в неделя видях човек който караше с друг мотор, а не с този който е бил първия ден и човек който не беше участвал в събота да кара в неделя

Вземете се в ръце бе хора. За какво се правят тези правила като не се спазват???
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
                      ... и човек който не беше участвал в събота да кара в неделя
                      Да бе това беше много тъпо. Разбирам че има местни които искат родиели/спонсори/приятели да ги гледат как се състезават и затова може примерно да им се направи отделна група и да ги пуснат пък ако искат и купи да им раздадът....

Коментар

Ми качи ги някъде и дай линк - обикновено така е най-лесно.
                        Колко са като мегабайти?
                        28,8mb
                        [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
                          ... а в неделя видях човек който караше с друг мотор, а не с този който е бил първия ден ...
                          Сигурно тук става въпрос за Милен от клас Е1, който кара с моят CRF 250 тъй като неговият се беше повредил в събота?
                          В правилника няма забрана да се сменят моторите през двата дни, а само по време на обиколките в навигацията през първия ден, както и на маншовете през втория ден. Т.е. със какъвто мотор започнеш деня, с него трябва да финишираш
                          Дори Митков си правеше сметки понякога да кара единият ден с KDX-са, а другият с RM-a.
                          А колкото до услугата, вече съжалявам! В неделя пада 3-4 пъти с него и де що лостче и протектори имаше ги изкриви, та на другият ден му отделих поне 2 часа да ги изправям.

Коментар

Ето малко снимки и от мен:

Коментар

много добро трасе .. на мен много ми хареса беше доста скоростно и технично, аз нямам много опит в тези състезния но това точно бе голям кеф. единствено не разбрах на старта защо някои монажа през целия спец етап или там еднуро тест а други не. а също и един двама от контролите бяха доста лениви и мудни .. все бяха в старчески дом... инацхе всичко бе идеално и маркировката .. особенно като исе свикнеше че завоя на скоростните отсечки бе кум 50м след маркера. тапото беше само че си загубих талона рпеди 3 контрола на 2 обиколка и ми пропадна калсирането но кефът си остана. въпреки че след това си намерих талона в хастара на брича .. но трасето беше доста доста дожбре направено само на места ми се случи при застигане на друг състезател 50% от тях не правят никакво усилие да те пусанат напред.. въпреки чче се вдигаше доста прах и бе малко опасно да се предприемат рисковани маневеи за изпреварване...
                              по принцип като си по бърз трябва да си намираш сам пътя за изпреварване, но той понякога мойе да е доста опасен. спред мен трябва да се отдели малко внимание на този въпрос за да не стават ситуациии .. браво на хасково тийм
                              full time rider, part time racer
                              jrc4life

Коментар

.......
                                П.П. Да си дадеш мотора за известно време на друг е все едно да си дадеш жената Но в краен случай ако се наложи - то по-добре дайте жената

Жоро пак е бил където трябва и както трябва с малкия си .... апарат
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X