Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори кръг Ендуро Шампионат гр.Хасково+впечатления и снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

аз запазвам още една стая за двама
    ако може съседна на стаята първата която запазих
    в по хубавият от евтините хотели

значи за мене стават две стаи

Коментар

колко км ще е трасето? ще се правят ли обиколки или само 1 ще е?

питам по отношение на зареждането с бензин как ще става ?
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Значи още една двойна стая за нашата група(3 стават общо)
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Ще са 2 Х 40км.
          В сряда отивам да координирам трасето и ще ви кажа по-важните неща

Коментар

Добре че е Жоро/аз по-надъхан организатор не бях виждал /,иначе е малко информационно затъмнение .Има хора,който ще са за първи път.....малко повече инфо няма да е излишно.
            IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

въпрос към ek_haskovo.въэможен ли е палатков лагер блиэо до кебапчетата и бирата за по-безпаричните и закъснелите с резервациите
              [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

КОЛЕГИ,
                днес ходих до Хасково за координиране на трасето. Колегите са се заели яко с организацията и мисля, че ще стане перфектно, ако самите състезатели са стриктни, дисциплинирани и се придържат строго към Правилника на БЕФ и Състезателната програма, постната ТУК в по-педишен пост.
                Ще има отново два теста Екстрийм и Ендуро, като първият е 1,5 км и ще е с по-леки препятствия от Стара Загора: по-тънки дървета, по-ниски гуми, повече пясък, слалом в дере и малко или повече кал, взависимост от майсторлъка да си избереш правилния път. Няма да има автомобил и камъни !!!
                Ендуро теста е 4.5 км, разположен по протежението на малко поточе с едно по-стръмно изкачване, спускане и слалом между средно високи храсти.
                Основното трасе е сравнително леко и може да се изкара дори със струг! Разнообразно е. Следват една след друга: полянки, ниски горички, многократно преминаване през плитки рекички и отново същия порядък. Тук-там инцидентно изникват групи камъни и трябва да се внимава. Аз днес спуках предна гума, но беше напомпена на 0.8 атм.Препоръчвам ви по-напомпени гуми, тъй като в тревата между коловозите има скрити камъни
                Маркировката е преместена там от Стара Загора, така че ще е същата. Трасето е много начупено и който тръгне да кара с яка газ, ще се губи постоянно. Отново ви препоръчвам да карате така, че да смогвате да се ориентирате своевременно. Който съумее да направи точния баланс между ориентиране и скорост, ще спечели
                Засега трасето е само с маркери (табели), но препоръчах някои възлови места и "по-засуканите" участъци в гората да се сигнализират и с лента.
                Ето малко снимки от старта и трасето:

Това са части от трасето и старт/финала. Както виждате работата кипи и се оформя чудесна атмосфера за хубаво състезание!

Виждате ли тези скали? Ще се минава ...
                ... покрай тях!
                Успех на всички

Коментар

Абе добре ,че е Жоро бе Сега вече има яснота.......
                  IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от buchkata
                    въпрос към ek_haskovo.въэможен ли е палатков лагер блиэо до кебапчетата и бирата за по-безпаричните и закъснелите с резервациите
                    Бучка, ем безпаричие, ем кебапчета и бира...

Няма страшно, място има колкото искаш. Точно се чудехме кой ще пази бокса на Crazy job!

Коментар

тези скали дето ще се минава ...покрай тях
                      и през тях да се мине май не е лоша идея

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                        тези скали дето ще се минава ...покрай тях
                        и през тях да се мине май не е лоша идея
                        Само, че ще трябва да ги минава Адам Рага с траялката!
                        Знаш, че на снимка всичко изглежда приятно, красиво и достъпно, но на лайф има "малки" разлики.

Коментар

Колеги,
                          заминавам за Хасково.
                          Ще се видим там.
                          Пожелавам на всички успех и да се накефят

Коментар

момчета нещо се поразболях не знам дали да идвам че ми стана много кофти
                            ако нещо не дойда приятен уикенд на всички

Коментар

Жоро успя да ме навие и отидох
                              супер беше. много добра маркировка,трасето не бе трудно не бе и прекалено лесно
                              камъни -БОООЛ
                              Жега -на корем
                              -въобще -веселба
                              организаторите много се бяха постарали Жоро като трасе координатор явно също добре се беше справил
                              между другото по добра маркировка до сега на ендуро шампионата не бях виждал явно схемата домакин плюс трасе координатор работи
                              дори и да се изгубиш като покараш малко и виждаш червена точка зачертана -тоест трябва да се върнеш
                              поздравления и за Митко Драганов който е правил трасето,
                              много приятно и забавно за каране
                              поздравления и за Бучака който се бе погрижил за закритият парк и зоните около него
                              имаше и пропуски но като видях колко труд са хвърлили организаторите направо ми е съвестно да кажа каквото и да е негативно

ПП
                              между другото - поздравления и за момичетата с чадърчетата на награждаването -баха много по готини на Хасково отколкото манекенките в Стара Загора е това разбира се е лично мое мнение

Коментар

Добре,че дойде Митков!Иначе купата за 1-во място щеше да я вземе някой друг!
                                Съгласна съм,че трасето беше много добре направено.Много ми харесаха мрежите,които отделят публиката.Това не попречи на Жасмин мотора да продължи да се движи сам към хората.Но както казват всичко е добре,когато свършва добре.
                                Ей,момчета,големи каскадьори сте То беше падане,ставане,премятане.От гума ли сте направени

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X